Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2012.

Hei, täällä vartalohoitajanne!  17

Tuoreimpaan Säärihoitajanne tiedottaa! -blogimerkintään on tullut viesti, jossa turkulainen lukijani Zipkins pyytää minua hoitamaan rintojaan! Ihanaa! Ottakaa vielä huomioon, että Susi78 on myöskin Turusta. Turkulaiset naiset ovat luottamassa koko bodynsa minun huostaani! Aurajoella ymmärretään! Tässä Zipkinsin, 31, viesti:

"Hei. Kun olet ollut noin avulias susi78-lle hänen sukkahousutiedusteluissa, mietin pystyisitkö olemaan yhtä avulias alusvaatteiden kanssa? Toki niitä alusvaatteita on paremmin tarjolla kuin sukkahousuja, mutta olen suht pienirintainen (A-kuppi) ja en oikein tahdo löytää pienirintaisille naisille sopivan naisellisia rintsikoita (olikohan tossa nyt mitään järkeä?). Eli, en halua jonkun teinin H&M aloitusrintsikoita, vaan jotain tyylikästä, naisellista ja upeaa. Jotain jota haluaisit nähdä/kuvitella naisen käyttävän noiden upeiden sukkahousujen kanssa."

Nyt joudun lähtemään tunnustuksen linjalle. Olen jo pidemmän aikaa salaa miettinyt, pitäisikö minun laajentaa naisnäkökulmaani sääristä koko vartaloon. Tällä tarkoitan, että pitäisikö minun säärten verhoamisen lisäksi ryhtyä verhoamaan - alusvaatteilla - myös naisten vartaloa? Mikäänhän ei olisi mukavampaa. Pähkäilyäni on vain pitkittänyt se, että alusvaatteita ja niiden valmistajia on suunnattomat määrät. Olen nähnyt itseni kyyristyneenä kaiket yöt netin ääreen tutkimaan naisten alusvaatetarjontaa. Se olisi hauskaa, mutta olisi mukava olla päivälläkin hereillä...

Sinun viestisi, Zipkins, ratkaisi asian. Totta kai ryhdyn tästä lähin hoitamaan teidän naisten vartaloakin. Te ette enää ole vartalonne kanssa yksin. Turun ulkopuolellakaan. Ensimmäiseksi hoidan Zipkinsin pikkuiset, taatusti über-suloiset rinnat kevätkuntoon!

Zipkins, vietän lähiyöt sinun pikku palleroisesi mielessäni. Verhoan rintasi ensi viikolla. Siihen asti, hyvästi yöunet!

Vartalohoitajanne Walter


Säärihoitajanne tiedottaa! Jenny Penny  2

Viime viikolla maailmaan putkahti kevätauringon paistaessa uusi sukkamerkki Jenny Penny. Sain siitä viestin sähköpostiini.

Te, tämän blogin kovia kokeneet lukijat, olette nyt Suomessa varmasti jotakuinkin ainoita ihmisiä, jotka tietävät yhtään mitään Jenny Pennyistä. Tässä neljä poimintaani Jenny Pennyjen joukosta.

Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny

Näitä valmistaa Jenny Penny Legwear, mutta en tiedä ko. firmasta mitään. Ehkä Jenny Penny on brittiläinen, sillä näitä voi ostaa vain yhdestä ainosta sukkakaupasta.

http://www.stockingsdirect.co.uk/jenny-penny.html

Tämä ei ole se englantilainen sukkakauppa, jota aina mainostan. Olen kuitenkin tilannut kamaa myös tästä kaupasta, ja kaikki on sujunut erittäin sutjakkaasti. Voisin olettaa, että he eivät ottaisi Jenny Pennyjä myyntiin, jos niiden laatu ei olisi hyvä. Ehkä Jenny Penny on heidän oma merkkinsä??

But who cares! Hienoja sukkiksia joka tapauksessa, vai mitä? Kun pukeudut Jenny Pennyihin, ei ole todennäköistä, että toisia samanlaisia kävelisi vastaan.

Sädehtivää kevättä!

T: säärihoitajanne


Säärihoitajanne tiedottaa! susi78:lle stay-upit  11

Pretty Pollyn keväisiä sukkahousuja esitellyttä "Säärihoitajanne tiedottaa!" -blogimerkintää kommentoidessaan susi78 kirjoitti, että hän käyttää mielummin stay-upeja. Very good, niinpä lupasin hoitaa hänen säärensä. Joten:

Hei susi78!

Stay-upeissa ei ole tänä keväänä kovinkaan paljon hyviä kuviollisia malleja. Sukkahousumallistot suunniteltuaan firmojen tyypit näyttävät lamaantuneen ja häipyneen drinkeille. Joudut kävelemään tänä keväänä kaupungilla suurimman osan aikaa yksivärisissä stay-upeissa. Älä huolestu, myös se tulee näyttämään erittäin hyvältä!

Charnos Semi-Opaque
Charnos Semi-Opaque

Nämä Charnos Semi-Opaquet sopivat mielestäni sinulle erityisen hyvin. Huomaa kuitenkin, että jos sinkkunainen pukeutuu näihin stay-upeihin ja sallii jonkun miehen nähdä ne, hän on hyvin suuressa vaarassa menettää vapautensa. Nämä luovat yhtä aikaa seksikkään ja pehmeän vaikutuksen, mikä saa miehen haluamaan sellaisen naisen ikiomakseen.

Aristoc Ultra Shine Stay-ups
Aristoc Ultra Shine Stay-ups

Nämä Aristoc Ultra Shinet ovat klassikko. Erittäin miellyttävän tuntuiset, hieman kiiltäväpintaiset. Tunnen erään naisen, joka on käyttänyt näitä vuosia hyvin tyytyväisenä. Ne näyttävät erittäin hyvältä. Ja tuntuvat hyvältä myös käteen! Kuvittele, miten kevätaurinko kultaa tällaisissa sukissa sääresi! Näitä on neljää väriä, myös mustat. Kannattaa aina kuitenkin huomata, että kiiltäviä mustia sukkia tai vaatteita ei kannata hankkia hoikentamistoiveissa. Kiiltävä musta ei hoikenna. Mielestäni keväällä kannattaa suosia kiiltäviä ihonvärisiä sukkia. Ne ovat kiitos auringolle! Nämä samoin kuin sukkanauhojen kanssa käytettävät vastaavat sukat maksavat suosimassani sukkakaupassa vajaat 7 euroa. Ne ovat vuodesta toiseen sen kaupan myydyimmät sukat.

Aristoc Ultra Shine Stockings
Aristoc Ultra Shine Stockings
Le Bourget Essential
Le Bourget Essential

Jos pidät hienoista sukansuista, nämä Le Bourget Essentialit ehkä miellyttävät sinua. Upea sukansuu!

Trasparenze Xochipilli
Trasparenze Xochipilli

Trasparenzen Xochipillit vauhdikkaimpaan kevätpäivääsi ja -iltaasi!

Nämä kaikki voi ostaa tästä kaupasta: http://www.stockingshq.com/hold-ups-c2

Viel Spass, niin kuin saksalaiset sanovat, eli paljon hauskaa sinulle!

Walt(susi)


Säärihoitajanne tiedottaa! Pretty Pollyt  6

Ottaen huomioon, että ensi viikoksi luvataan ainakin Etelä-Suomeen jo lämpöasteita ja kevätpäiväntasaukseen on vajaat kaksi viikkoa, kannattanee kertoa, että Pretty Polly -sukkamerkin suunnitteluosaston aina hyvät tyypit ovat tänä keväänä ylittäneet itsensä. Tässä Pretty Pollyn kevään uutuuksia!

Pretty Polly kevät 2012
Pretty Polly kevät 2012
Pretty Polly kevät 2012
Pretty Polly kevät 2012
Pretty Polly kevät 2012
Pretty Polly kevät 2012
Pretty Polly kevät 2012
Pretty Polly kevät 2012

Mielestäni tämän kevään ainakin toistaiseksi parhaat sukkahousumerkit ovat englantilainen Pretty Polly ja italialainen Trasparenze. Tähän voi lisätä englantilaisen Jonathan Astonin, jonka kevään sukkiksista kerroin äskettäin. On turha satsata liikaa rahaa Wolfordin tuotteisiin. Se merkki on yliarvostettu.

Jos et löydä näitä suomalaisista kaupoista, voit tilata ne esim. osoitteesta:

http://www.stockingshq.com/new-products-t319#:page1

Ensimmäiset kevätsääret ovat jo puhjenneet kaduille!