Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2013.

Outoa säpinää nakukylpylässä  3

Hei, täällä Berliini! Olen taas viettänyt aikaa rakkaassa nakukylpylässäni Thermen am Europa Centerissä http://www.thermen-berlin.de/. Toissa lauantai-iltana tapahtumat kuitenkin saivat oudon käänteen. Alastomien naisten ja miesten joukkoon uima-altaalle valui nuoria turistimiehiä ja -naisia pukeutuneina uima-asuihin: bikineihin, kokovartalouimapukuihin ja uimashortseihin.

Varmasti kaikki olivat syvästi kiitollisia siitä, että kaksi nuorta läskiä naisturistihyljettä oli verhonnut löysät muotonsa mustiin kokovartalouimapukuihin. Heidän näkemisensä alastomina olisi voinut aiheuttaa pitkällisiä painajaisunia.

Mutta yleisesti ottaen, mitä järkeä on tulla nakukylpylään uimapuvussa?

Takavuosina se ei ollut mahdollistakaan, mutta pari vuotta sitten Thermenin kylpylässä ilmeisesti tapahtui jotain epämiellyttävää. Jotkut alastomat miehet kenties käyttäytyivät hieman häiritsevästi joitain alastomia naiskylpijöitä kohtaan. Sen seurauksena yksi kylpylän saunoista määriteltiin vain naisille avoimeksi ja sallittiin uima-asujen käyttäminen uima-allasalueella.

Sen jälkeen tilanne kylpylässä on rauhoittunut ja suurin osa kävijöistä kylpee edelleen alastomina ja naiset käyttävät kylpylän kaikkia saunoja. Naturistikylpylähän on ekshibitionistien ja voyeuristien keidas. Siellä kävijät nauttivat itsensä näyttämisestä ja toisten katselemisesta.

Jos uimapukuisia turisteja alkaa tulla Thermenin kylpylään suurin joukoin, he onnistuvat todennäköisesti tuhoamaan koko paikan. Seura tekee kaltaisekseen. Alastomien ihmisten keskuudessa on helppo olla alasti. Uimapukuisten joukossa ei halua riisuutua.

Jos turisti haluaa Berliinissä mennä kylpylään uimapuvussa, hänelle on tarjolla monia kylpylöitä, joissa käytetään uimapukua. Mitä järkeä on tulla uimapuvussa naturistikylpylään?

Karu vastaus: he haluavat nähdä (tirkistellä) alastomia ihmisiä riisuutumatta itse. Silti ihmetyttää, että turistimiehetkään eivät uskalla riisua housujaan.

Voitaisiinko nyt sopia, että ainakaan kukaan suomalainen jätkä ei lähde siihen kylpylään uimahousuissa, vaan revästään härmäläiset munat esiin. Vaka vanha Väinämöinen, laski laulellen vesi. Pallit pomppi vetten päällä, munaset aalloilla kynti. Pidetäänkö sovittuna?