Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.

Porkkanalla vai patongilla  1

Helsingin yössä tapahtui Burleskin avajaisiltana muutakin mukavaa. Kalkkuna, legendaarinen dragartisti, teki puolenyön jälkeen comebackin DTM:n estradilla. Hän esiintyi dragartisti Sheilan ja Les Femmes tanssiryhmän kanssa.

Kalkkuna oli aikoinaan DTM:n vakioesiintyjiä. Nyt hän palasi kuvioihin "neljän vuoden hiihtoloman jälkeen".

Onnistuin kuvaamaan shown riettaimman biisin.

TÄLLÄ HETKELLÄ

vaikuttaa siltä, että heteronaiset, ja heitä jahtaavat heteromiehet, ovat siirtyneet DTM:stä jonnekin muualle. Ennen kaikkea Jenny Woohon.

Kalkkunan comebackia katsoi DTM:n kantajengi, homot ja lesbot, joita varten DTM alun alkujaan perustettiinkin. Tunnelma oli kuin aidossa homoravintolassa.


Burleskin avajaiset  14

Valtavat määrät hyvännäköisiä naisia saapui taas paikalle, kun juhlittiin Burleskin avajaisia. Jo pelkästään siitä syystä en ikinä jaksa valittaa ja väittää, että yökerhojen avajaisissa ei olisi hauskaa. Kyllä minulla ainakin on hauskaa, kun retkotan sohvalla ja ohitse kulkee tasaisena virtana kauniita naisia. Tällä kertaa monilla oli jopa sukkanauhat näkyvillä.

Burleski on viihtyisäksi tehty yökerho. Runsaasti sohvia. mukavia nojatuoleja. Jos asiakkaat haluavat noudattaa yökerhon linjaa ja pukeutua seksikkäästi ja viihteellisesti, Burleskissa saattaa olla hauskaa myös jatkossa. Avajaisten perusteella ei koskaan voi ennustaa myöhempää kehitystä.

Sedu Koskinen oli itsekin saapunut paikalle kunnioittamaan tilaisuutta läsnäolollaan. Hänen mukaansa he ovat nyt halunneet tehdä "vähän erilaista".

Burleski on vähän erilainen kuin Sedun aikaisemmat yökerhot. Joku pitää siitä, joku ei, mutta en mitenkään jaksa enää ymmärtää sitä vuodesta toiseen jatkuvaa Sedu-vastaisuutta ja Sedu-kaunaa, ja jopa Sedu-vihaa, jota jotkut ihmiset ylläpitävät. Mitä järkeä?

Tarkastellaan tosiasioita. Sedu Koskinen ja hänen ravintolayhtiönsä on perustanut Helsinkiin paljon isoja yökerhoja. Ne ovat tavoitelleet ja tavoittelevat laajaa yleisöä. Gina Tricot:n ja H&M:n asiakaskuntaa. Niin hesalaisia normaaleja hauskanpitäjiä kuin K-junalla tulijoita.

Isoja yökerhoja voi perustaa vain varakas ravintolayhtiö. Jos Sedun yökerhot eivät ole olleet hyviä, kuten Sedu-vihaajat väittävät, niin miksi niissä kuitenkin on käynyt niin paljon ihmisiä ja mikseivät muut isot ravintola-alan yhtiöt ole tehneet parempia? Olisiko Helsingin yössä hauskempaa, jos Sedun mestoja ei olisi? Olisivatko asiat nyt paremmin, jos tätäkään Burleskia ei olisi perustettu?

Näiden isojen yökerhojen rinnalla on pienempiä paikkoja, jotka on suunnattu erilaisille alakulttuureille. Niissä on sitä särmää, jota Sedun valtavirran mestoissa ei ole. Jokainen voi mennä itseään miellyttävään paikkaan. Mitä kannattaa raivota yhdelle yrittäjälle vuosikausia? Eihän kukaan pakota Sedu-kammoista menemään esim. Burleskiin.

Se on ainakin varma, että Burleskin emäntä Diana Ball on omaa luokkaansa. Tässä lupaamani video.

PS
Samana iltana tapahtui vaikka mitä kiinnostavaa Helsingin yössä. Palaan niihin juttuihin myöhemmin.


Katsokaa näitä ihmisiä  10

Aion ryhtyä tuhoamaan suosiotani. Alan laittaa näihin blogeihini kamaa, joka aidosti kiinnostaa minua. Toivon kovasti sen kiinnostavan teitäkin. Jos käy niin huonosti, ettei se kiinnosta, ja valun kuin keväinen räntävesi rännissä kaikkein eniten luetusta blogistista kaikkein vähiten luetuksi, olen pahoillani, mutta en viillä sen takia ranteitani.

Olen ainut suomalainen, joka ei ole koskaan käynyt Virossa. Epäonnistuminen blogistina on sen rinnalla pientä.. Hahahaha!

En joka tapauksessa enää jaksa olla kiinnostunut pervoista vaatekaupoissa, kumitisseistä, pinkkipimpsoista ja jouluportikorttien lähettämisen raskaudesta.

Olen sattumoisin toimittaja, joka tuntee Afganistanin ja Pakistanin tilanteen paremmin kuin kukaan muu suomalainen toimittaja. Olen valmis koska tahansa kilpaan.

En aio tässä vaiheessa rasittaa teitä amerikkalaisten Marjahin kaupunkiin Afganistanissa suuntautuneen suurhyökkäyksen analyysilla. Laitan tähän vain pari lyhyttä videopätkää, jotka koskettavat minua.

Pakolaisleiri Kabulin ulkopuolella. Ihmisiä alkoi saapua tähän leiriin Marjahin alueelta jo vähän ennen kuin hyökkäys käynnistyi.

Tämä on kuvattu jossain päin Marjahin kaupungissa. Amerikkalaiset sotilaat yrittävät tutkia tyhjiä, pommitettuja rakennuksia. Marjahissa on 80000 asukasta ja amerikkalaiset etsivät heidän joukostaan tuhatta talebania. On vaikea uskoa, että tämä on totta eikä fiktiivistä elokuvaa.


Salaperäinen 313 Brigade

Viime lauantain pommi-isku länkkäreiden suosimaan kahvilaan Punen kaupungissa Intiassa näyttää jo jääneen suomalaisilta tiedotusvälineiltä unholaan. Joten yritän hiukan valaista asiaa.

Punen kaupunki sijaitsee parin tunnin junamatkan päässä Mumbaista etelään, Goalle menevän radan varrella. Kahvila oli nimeltään German Bakery. Siellä kävi intialaisia opiskelijoita ja länsimaisia reppumatkailijoita. Eräiden mielestä kahvilan tarjoilemat baakelsit eivät olleet kovin hyviä, mutta kahvila oli viihtyisä.

Tätä rentoa kahvilaa ei enää ole. Ei myöskään niitä kymmentä ihmistä, jotka kuolivat pommin räjähtäessä.

Erinomainen tietolähteeni Islamabadista, toimittaja Syed Saleem Shahzad, kertoo, että maanantaiaamuna tuli Asia Times Onlinen toimitukseen viesti, jonka oli lähettänyt pakistanilainen organisaatio nimeltään 313 Brigade. Yrittäkää googlata tällä nimellä suomalaisilta nettisivuilta ja sieltä ei löydy mitään. Tiedotusvälineemme eivät ole koskaan kirjoittaneet Prikaatista numero 313, vaikka sen nimi nousi esiin myös runsas vuosi sitten Mumbain terrori-iskujen jälkeen.

313 Brigaden jäsenet ovat pakistanilaisia jihadisteja (pyhää sotaa käyviä). Prikaati sai alkunsa Intian vastaisesta taistelusta Kashmirin rintamalla. Siihen on erittäin vaikea päästä liittymään.

"Recruits to 313 Brigade are required to undergo extensive training that includes spiritual awareness - members have to pray five times a day, plus additional prayers at midnight (Tahajud). They suffer sleep and food deprivation to toughen them and learn deep-water diving and survival skills, including orienteering and how to plan operations", kirjoittaa Syed Saleem Shahzad.

Maanantaiaamun viestissään 313 Brigade viittaa ensin Intian taholta tapahtuneisiin raakuuksiin Kashmirissa ja jatkaa sitten:

“We warn the international community not to send their people to the 2010 Hockey World Cup, IPL [Indian Premier League - a cricket competition involving international players] and Commonwealth Games [to be held in Delhi later this year]. Nor should their people visit India - if they do, they will be responsible for the consequences.

"We, the mujahideen of 313 Brigade, vow to continue attacks all across India until the Indian Army leaves Kashmir and gives the Kashmiris their right of self-determination. (...) We again warn the Indian government to compensate for all its injustices, otherwise they will see our next action.

"From 313 Brigade"

Viestissä ei ole sanaakaan Punen tapahtumista, joten sen perusteella ei voi tietää, oliko salaperäinen 313 Brigade German Bakeryn terrori-iskun takana. Monet uskovat, että oli. Voi olla myös mahdollista, että teon tekijät ovat intialaisia jihadisteja, jotka ovat Prikaatin 313 kouluttamia.

GOAN TILANNE

Mumbain terrori-iskujen jälkeen runsas vuosi sitten mietin Goan turvallisuutta. Pune on vielä askelen lähempänä Goaa. Jos esim. 313 Brigade haluaisi iskeä turistirannalle Intiassa, Goa olisi luontevin kohde. Etelä-Intian rannat ovat kaukana Pakistanista.

Intialaiset uskovat, että terrori-iskut tulevat jatkumaan.


Pervoilua naisten vaatekaupassa  2

Oi, miten hyvältä tuntuu pervoilla naisten vaatekaupassa! Niin paljon paremmalta kuin puuduttava normaalius.

JÄTKÄT,

kerron nyt teille, miten tekin voitte koska tahansa kaupungilla ollessanne tuntea itsenne pervoiksi. Ja nauttia siitä.

Tehkää perässä.

Astun rohkeasti naisten vaatekaupan ovesta sisään. Funtsikaa, miten erilaiseen kaupunkimaailmaan välittömästi joudun. Hetki sitten näin myös miehiä, nyt olen ainut tai lähes ainut mies kymmenien naisten keskellä. Voin kuvitella tulleeni haaremin vaateosastolle. Ja minähän EN OLE leikattu EUNUKKI.

Kaupassa mylläävät naiset eivät varmaankaan kiinnitä minuun vähäisintäkään huomiota. He ovat kiihkeän shoppailunsa lumoissa. Silti minusta tuntuu, että joku saattaa katsella minua. Mitä tuo mies täältä hakee? Onkohan se JOKU PERVO?

Alan kosketella ja kopeloida NAISTEN vaatteita!!! Niinhän kaikki naisetkin siinä kaupassa tekevät. Mutta naisten kohdalla se on ymmärrettävää. Minkä ihmeen takia minä olen siellä kopeloimassa niitä?

Koskettelen tietenkin kaikkein uskaliaimpia mekkoja ja hameita. En ole retkeilyvaatteiden kaupassa. Tunnustelen hyppysissäni, miltä jokin ohut hamekangas tuntuu.

Katsooko joku nainen minua, kun pidän kädessäni minihametta ja tuijotan sitä lasittunein silmin, joiden munat ovat pullistuneet? Ajatteleeko hän, että olen NORMAALI PERVO vai TRANSSU??! Luulevatko kaikki, että olen ostamassa mekkoa itselleni?!

MUTTA, HEPUT,

tämä pervoilu saa uuden luonteen, jos olette naisten vaatekaupassa naisystävänne kanssa? Viimekertaiseen blogiini tuli kommentti eräältä veljeltä: "Kannattaa muistaa että vaatekaupoissa on usein muutenkin ihan mukavasti katseltavaa - aktiivisesti vaatteita ostavat naiset ovat muita paremman näköisiä."

Jep. Pällistelen siis muita naisia vaatteisiin innostuneen naisystäväni huomaamatta.

Sitten poimin vaatetangolta jonkin mekon, vaikka en kuvittelisikaan sen sopivan naisseuralaiselleni. Menen näyttämään sitä hänelle. Hän toteaa heti, että se ei sovi hänen tyyliinsä. Ei sovikaan todennäköisesti, sanon, mutta voisitko silti sovittaa tätä.

Naiset ovat valmiita sovittamaan mitä tahansa.

Menemme sovituskopeille. Jään ensin ulkopuolelle, mutta hetken kuluttua, kun oletan että nainen on riisumassa vaatteitaan, tuikkaan pääni verhojen lomasta koppiin!

Kas, hän on juuri kuoriutumassa alusvaatteisilleen!! Pujahdan sovituskoppiin hänen seurakseen.

Naisseuralaiseni on nyt yhtäkkiä siinä vierelläni alusvaatteisillaan!! Sama nainen, jonka kanssa hetki sitten kävelimme täysissä pukeissa kadulla. Minulla on edelleenkin vaatteet päällä, mutta hän on stringeissään!!

MIKÄ RIEMU!

Aah, miten ihanan näköinen olet! huokaan (huohotan). Kierrän käteni hänen ympärilleen ja kopeloin hänen puolipaljasta peppuaan. Naisten vaatekaupan sovituskopissa!!!

Hän työntää minut luotaan. Ei nyt ole aikaa tällaiseen muhinointiin, nythän ollaan sovittamassa vaatteita, ÄÄLIÖ. Hän pukee ylleen sen älyttömän mekon. Minä survon käteni sen helman alle, ja taas minut sysätään kauemmaksi.

Sitten seuraan virnistellen mekon riisumista ja normaalien vaatteiden pukemista uudelleen päälle. WHAT A SHOW! Joskus onnistun siinä tuoksinassa nappaamaan pari outoa valokuvaa, joissa naisseuralaiseni on puolipukeisillaan sovituskopissa.

En todellakaan ymmärrä niitä miehiä, jotka jättävät tämän tapaiset nautinnot väliin. Kaupunki on täynnä pervoja mahdollisuuksia.


Olen naisten heterohomo  10

En voi käsittää miehiä, jotka eivät halua lähteä naisystävänsä mukaan vaateostoksille. Haloo! Eikö teitä oikeesti kiinnosta vaikuttaa siihen, miltä naisenne näyttää? Haluatteko te todella jättää mielihyvänne kohtalon armoille?

Naisten pukeutuminen on näyttävimmillään erittäin ekshibitionistista ja paljastavaa. Se vaatii naiselta rohkeutta. Naisen on vaikea uskaltaa yksin ollessa tehdä kaikkein radikaalimpia ostopäätöksiä.

Jos nainen taas lähtee ostoksille yhdessä jonkun toisen naisen kanssa, se ei myöskään tuota kaikkein parasta tulosta, koska naisystävä ei halua että hänen ystävänsä on paremman näköinen kuin hän itse. Sen tähden nainen neuvoo toista naista ostamaan aina joko saman tapaisia vaatteita kuin hän itse tai vähän heikompia.

Naisten ei kannattaisi ottaa tyylivinkkejä muilta naisilta. Kilpailijoilta.

Monet naiset yrittävät selviytyä vaateostoksista hankkimalla homoystävän, jonka kanssa voi käydä ostoksilla ja saada häneltä tyylineuvoja. Minun tapauksessani se ei ole välttämätöntä, koska en jätä naisystävääni pulaan. Olen hänelle HETEROHOMO.

JOTEN

naisystäväni ovat vuosien varrella nopeasti tajunneet, miten hyvä mäkkyrä heillä on käynyt, kun he voivat jättää pukeutumisensa minun huolekseni.

Kuka voisi paremmin neuvoa heitä? Kertoa mikä sopii minkäkin kanssa jne.? Kuin minä! Hahahahaha!!!

Peruslinjani on tietenkin lyhentää helmaa ja kohottaa korkoja, mutta hallitsen myös hillitymmän tyylikkyyden.

Kun nainen ulos lähtöä tehtäessä kyselee mieheltään, että onks tää hyvä, niin, jätkät, on järjetöntä vaan mutista koko ajan että joo joo nn, nn, ihan okei.

Nainen on erittäin tyytyväinen, jos hän saa ennen ulos lähtemistä selkeän vakuutuksen mieheltä, että ei tuota, vaan tuo. Silloin nainen astuu baanalle rauhallisella ja varmalla mielellä vaikka miten uskaliaassa asussa.

YKSI ESIMERKKI

Eräs kenkäkauppaketju yritti muutama vuosi sitten myydä leopardikuvioisella päällysteellä varustettuja naisten korkonilkkureita. Ne eivät menneet ollenkaan kaupaksi. Ehkä naiset ajattelivat, että leopardikuvio on so last season tai vastaavaa. Kehotuksestani eräs nainen osti sellaiset kengät, ja hän on sen jälkeen saanut osakseen valtavaa ihailua missä ikinä on kulkenut ne jalassa.

Seuraavana vuonna kenkäkauppaketju yritti epätoivoisesti päästä niistä nilkkureista eroon 15 euron hintaan/pari. Naisia ei kiinnostanut.

Heillä ei ollut miestä, joka olisi todennut heille yksinkertaiset lauseet: "Osta noi heti. Sä näytät niissä hyvältä."


Pyllyt esiin huutsikuutsi

Salaisten tietojeni mukaan SK-Ravintoloiden johtoryhmä piti kokouksen THAIMAASSA muutama viikko sitten, ja paikalla palmujen alla oli myös Sedu Koskinen. Kokouksessa päätettiin, että Sedun uuden ravintolahankkeen nimi on Burleski (ent. Freda 51, ent. Studio 51).

Samalla päätettiin luopua aiemmin esillä olleesta ideasta, että paikan vip-osasto olisi ollut homoravintola ja iso puoli heteroravintola. Ravintolasta pyritään tekemään "vaihtoehtokulttuurinen" burleskiravintola.

TÄMÄ SAATTAA SIIS TARKOITTAA,

että SINÄ, ja MINÄ!, ja kuka tahansa Keravan eteläpuolelta, ja ehkä siitä pohjoiseenkin, voi (ehkä) päästä esiintymään Sedun lavalle Burleskiin. Keikuttamaan pebaa.

Oletko sinä valmistautunut haasteeseen?

Tässä tulee vinkkejä kaikille would-be burlesque-esiintyjille.

Aloitetaan videolla. "This video may not be suitable for minors."

Yksi hyvä mesta tilata esiintymisasuja on Lovechild Boudoir. Heillä on aika edullisen hintaisia hienoja korsetteja ja monenlaista muuta. Myös postimaksut ovat kohtuulliset.

Lovechild Boudoirista
Lovechild Boudoirista
Lovechild Boudoirista
Lovechild Boudoirista
Lovechild Boudoirista
Lovechild Boudoirista

http://lovechildboudoir.bigcartel.com/featured

Hyviä kartion muotoisia, bullet bra -rintaliivejä myy Cameo Intimates. Heillä on erittäin paljon sellaisia alusasuja, jotka saavat SK-Ravintoloiden buukkaajien pään pyörälle.

Cameo Intimatesin bullet bra
Cameo Intimatesin bullet bra

http://www.cameo-intimates.com/

Mutta miten sitten pebaa ja tissejä heilutetaan, huutsikuutsataan? Ja miten burleskimiehet saavat aktinsa kasaan?

Ehkä meidän kaikkien on viisainta lähteä opiskelemaan New York School of Burlesqueen. Suosittelen nimenomaan tätä koulua, koska sen johtaja on professori Jo Boobs.

CBS:n video kertoo koulun meiningeistä. Millä tahansa vartalotyyppillä pääsee esiintymään Sedun paikkaan, ainakin jos Sedu noudattelee New Yorkin linjaa.

Jos haluatte perehtyä burleskin teoreettisiin ulottuvuuksiin ja naisnäkökulmaan, suosittelen Miss Indigo Bluen Seattlessa sijaitsevaa Academy of Burlesqueta.

http://www.academyofburlesque.com/curriculum.html

Heidän luennoillaan on käsitelty mm. tällaisia aiheita:

• Nouveau Feminism and Seattle Peep Show Industry
• The Queering of Burlesque
• Performing Femininity
• The Nipple as The Contested Domain of Performance Art

Tässä kuva heidän opiskelijoistaan.

Burleskiopiskelijoita Seattlessa
Burleskiopiskelijoita Seattlessa

WALTERIN OMA BURLESKIVINKKI

Jätkät, kyllähän kaikkein kovinta burleskikamaa on se, kun kundit näyttää lavalla karvaista persettään!!

Katsotaan mitä tapahtuu, kun ravintola avautuu. I keep you posted.