Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2015.

Berliinin kullifestivaalit

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. 15. ja 16.5. järjestettiin ensimmäisen kerran Big Berlin Dick Festival. Ideana oli muistaa vaihteeksi miehiä ja miesten suurenmoisia mulkkuja kaikkien vaginamonologien jälkeen. Minähän olen mulkku, joten päätin tietenkin osallistua. Järjestäjät tutkivat taskulampulla silmiäni eivätkä lahjettani ja toivottivat minut tervetulleeksi tapahtumaan, josta he kirjoittivat näin runollisesti:

IF YOU HAVE A DICK, IF YOU ARE A DICK, If YOU ARE INTERESTED IN DICKS; IF YOU LIKE DICKS IF YOU HATE DICKS; IF YOU HAVE NEVER SEEN A DICK BEFORE AND NOW YOU WANT TO SEE THEM IN NUMBERS; IF YOU ARE CURIOUS HOW THE FUCK CAN PEOPLE DO A WHOLE FESTIVAL ABOUT DICKS, COME TO THE BERLIN DICK FESTIVAL!!!!!!!!!!

Kyseessä oli taiteellisten, luovaan luokkaan kuuluvien tai janoavien artsy-yksilöiden tapahtuma, joka alkoi kullivalalla. Me kaikki miehet ja naiset otimme juontajan johdolla lujan otteen haaroistamme ja vannoimme ihailevamme ja kunnioittavamme kullia, mulkkua, patukkaa, tököttäjää ja lahjekäärmettä koko elämämme ajan.

Sitten esiintyi mm. Lady G and her Dildo Orchestra, Bobby Blowjob, Alfred Penislike, Kundalingus and the same sex wedding ja genitaalipainoja nostava Neo Tantra. Kaikilla miehillä oli tilaisuus kuvauttaa kullinsa niin, että munan kuva sen jälkeen ilmestyi isohkolle screenille.

Siis kerta kaikkiaan tapahtuma, joka voittaa useimpien mulkkujen kotiolot.

https://www.facebook.com/events/870803279658035/

https://twitter.com/deCamp_Walter


Tanssit Jeesukselle

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. Torstaina 14.5. on käsittääkseni helatorstai, jota vietetään käsittääkseni Jeesuksen taivaaseen astumisen kunniaksi.

Berliiniläinen homoklubi Schwuz järjestää helatorstain vastaisena yönä Tanssit Jeesukselle, "Tanz den Jeesus - Jeesus up in the air". Tanssien taivaaseen. Ohjelmassa on Pop-katedraalia, House-sakaristoa ja retro-luostaria. Juutalainen kansanrintama ja Juudean kansanrintama esittävät tanssin Dance of Love. Kansanrintamissa tanssii joukko parrakkaita drag queenejä. Paikalla on myös Jeesus SelfieBooth. Berliinin homot ovat Jeesuksen takana.

https://www.facebook.com/events/878804712184479/


Yön sudet Berliinissä; raportti

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. Kaikesta vastarinnasta huolimatta noin 30 urhoollisinta Yön sutta onnistui taistelemaan tiensä Berliiniin. Motoristit saapuivat kaupunkiin perjantaiaamupäivällä. Perjantai oli Saksan antautumisen 70-vuotispäivä.

On se vakuuttavaa, että venäläiset pystyvät pääsemään Berliiniin jopa rauhan aikana.

Yön sudet asettuivat Karlshorstin kaupunginosassa sijaitsevan Saksalais-venäläisen museon pihalle ja sisätiloihin. Siellä vietettiin muistopäivää. Illalla klo 22 kilistettiin Antautumissalin terassilla kuohuviinilaseja. Lähistöllä päivysti kaiken aikaa parisataa saksalaista poliisia vahtimassa Yön susien kuohuviinin juontia.

Lauantaina Treptower Parkiin kokoontui noin 10000 ihmistä sodan päättymisen muistojuhlaan, heidän joukossaan 30 Yön sutta. Kaikki sujui rauhallisesti. Yön sudet sanoivat, että he haluavat kunnioittaa sodassa taistelleiden maanmiestensä muistoa.


Partamaskuliinisuus on passé  3

Haloo. täällä Walter de Camp, Berliini. Viime marraskuussa noin 80 % berliiniläisistä miehistä puski leukaperistään partaa. Se oli kauheaa. Erityisen puistattavia olivat sellaiset perisaksalaiset miehet, jotka yrittivät näyttää imaamilta naama täysin partaisena.

Toivottavasti jokainen ei-lähi-itäläistaustainen mies käsittää, että jos partaa ruvetaan pitämään, niin Lähi-idästä tulleet partaiset miehet näyttävät paremmilta, ja vetoavat parralla paremmin naisiin. Siihen kilpaan ei kannata lähteä.

Joten nyt, mikä helpotus! Berliinissä on sheivattu leuat! Partamaskuliinisuus on passé! Imaami-look on ohi!


Deutschland kaputt. Hurra!

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. Tänä lämpimänä keväisenä perjantaina 8.5. vietetään Saksan ehdottoman antautumisen 70-vuotisjuhlia. Berliinissä on sen merkeissä jos jonkinlaisia tilaisuuksia. Mainitsen tässä vain yhden. Kaupungin tunnetuimmassa homoklubissa Schwuzissa juhlitaan Euroopan vapautumista Saksasta otsikolla Deutschland kaputt. Hurra!

Juutalaisten lisäksi natsit tuhosivat keskitysleireillään myös homoseksuaaleja. Natseja kannatti suurin osa saksalaisista. Sen takia Schwuz ilmoittaa, että heillä on nyt "bileet valtiota, kansakuntaa ja kansaa vastaan."

https://www.facebook.com/events/933514233347850/