Walter de Camp

Edellinen

Aki Kaurismäen huikea uutuus

Aki Kaurismäen uusi elokuva Toivon tuolla puolen esitettiin ensimmäisen kerran lehdistönäytöksessä 11.1. Se on toinen osa Kaurismäen rantakaupungit-trilogiassa. Ensimmäinen osa oli Le Havre. Toivon tuolla puolen tulee elokuvateattereihin 3.2.

Toivon tuolla puolen sijoittuu rantakaupunki Helsinkiin. Tarkemmin sanoen Aki Kaurismäki-tyyppiseen Helsinkiin.

Hienointa olisi, jos teillä olisi vanhanaikainen auto, jolla saapuisitte elokuvateatterin eteen ja astuisitte sisään teatteriin katsomaan tätä tajuttoman hyvää elokuvaa.

https://www.youtube.com/watch?v=kCMYQ37UeeE

Toivon tuolla puolen -elokuvassa aleppolainen nuori pakolaismies yrittää saada turvapaikan Helsingistä. Hänen vastassaan on viranomaisten muuri. Hänen ystäväkseen löytyy sydämellisiä suomalaisia ihmisiä. Hän pääsee töihin Kultainen tuoppi -kapakkaan. Mutta hänen vaikeutensa pohjoisessa rantakaupungissa eivät lopu. Vastakkain ovat hyvät ihmiset ja pahat ihmiset.


Berliini toipuu jo Trumpista!

Tulin pahaa aavistamatta iloiseen Berliiniin vajaa kaksi vuorokautta Donald Trumpin presidentiksi valinnan jälkeen. Oli aika kylmä ilma, pilvistä ja pian alkoi tihuuttaa. Kaikki ihmiset metrossa istuivat synkkinä, useimmiten puhumatta kenenkään kanssa tuijottaen edessään ikään kuin avautuvaa pimeää, synkkää kuilua. Kukaan ei hymyillyt. Kukaan ei nauranut. Päivät jatkuivat tällaisina.

Vasta yhdeksäntenä täällä oloni päivänä kuulin ensimmäisen naurun. Kolme ihmistä jutteli iloisena metrossa. Sitten tunnelma alkoi muuttua. Ilmeet kirkastuivat. Alettiin hymyillä.

Vajaa kaksi viikkoa Trumpin valinnan jälkeen kaikki on palautumassa Berliinissä normaaliin olotilaan. Ei jakseta enää jonkun Trumpin takia synkistellä. Das Leben geht weiter. Elämä jatkuu. Berlin lebt. Berliini elää.

Mutta on kyllä aika ufoa, että Donald Trump pystyi valinnallaan masentamaan runsaan viikon ajaksi Berliinin koko väestön.Jumala ei luonut miestä

Sodankylän filmifestivaaleilla vieraili madridilainen elokuvaohjaaja Fernando Trueba. Häneltä nähtiin mm. huippuhieno elokuva The Artist and the Model.

Uransa lopettanut vanha kuvanveistäjämies palkkaa alastonmallikseen nuoren naisen, jonka hekumallinen vartalo saa vanhan miehen tarttumaan taas talttaan. Työn lomassa kuvanveistäjä kertoo naiselle aivan uudenlaisen luomiskertomuksen.

Jumala loi vain kauneutta. Ensin Hän loi maan ja meren ja taivaan – kolme kaunista peruselementtiä. Sitten Hän loi kaikki kauniit kasvit ja kauniit eläimet. Sen jälkeen Jumala tunsi itsensä yksinäiseksi ja loi kauniin naisen. Hän antoi naiselle nimen Eeva. Sitten Jumala pani Eevaa. Ja Eeva tuli raskaaksi ja synnytti pojan – Aatamin.

Tietenkään Jumala ei luonut miestä, eihän mies ole kaunis.Tapasin Holly Woodlawnin Berliinissä

Joulukuun 6. päivänä kuoli yksi viimeisistä Andy Warholin Factoryn supertähdistä: iki-ihana drag queen Holly Woodlawn. Hän menehtyi aivo- ja maksasyöpään.

En koskaan edes haaveillut mahdollisuudesta nähdä häntä elävänä. Ja sitten yhtäkkiä huhtikuussa 2012 Holly työnnettiin pyörillä varustetulla sohvalla esiintymislavalle siihen eteeni. Oltiin Camp-festivaaleilla Berliinissä. Holly Woodlawnia haastateltiin pitkään ja sen jälkeen hän lauloi kaksi laulua. Kuvasin niistä toisen, jossa nainen unelmoi tähteydestä, mutta ei voi tehdä mitään ennen kuin joku sanoo hänelle, että hänessä on jotain erityistä. Eikä kukaan sano sitä. Ihana esitys!

https://www.youtube.com/watch?v=DCc7YOU3ClQ


Lepakot mädäntyvät kotisohvalla

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini.

Berliinin viimeinen lesbobaari Serene Bar lopettaa toimintansa vuodenvaihteessa. Sen jälkeen Berliinissä ei ole yhtään ainutta lesbobaaria.

Vielä 80- ja 90-luvulla Berliinin yössä toimi monia lesbomestoja. Lepakot lähtivät iltaisin ulos omiin baareihinsa kaljoittelemaan, tanssimaan, flirttailemaan, kourimaan ja köyrimään. Sen aikakauden nuoret lesbot eivät ikäännyttyään käy enää lesbokapakoissa, koska he eivät enää pysty pokaamaan nuoria lesboja. Tämän päivän nuoret lesbot taas eivät käy ulkona, koska he istuvat kotona tietokoneen ääressä tutkien deitti-ilmoituksia.

Lesbot mädäntyvät kotisohvalla.

Joten, jos sinä, suomalainen ihana lesbonainen, suunnittelet kevyttä ulkomaanmatkaa, se kannattaa tehdä vuodenvaihteessa Berliiniin. Serena Barin jäähyväisbileet ovat 31.12. Girls' Dance Silvesterparty. Ja siihen asti lesbobileet joka lauantai-ilta klo 22:00. http://www.serenebar.de/wordpress/


Pakolaisoppaana Berliinissä

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. Tulin kaupunkiin eilen keskiviikkona iltapäivän lopulla ja majoituin normaalin kämppääni Tempelhofin lentokentän pääsisäänkäynnin lähelle.

Vuokraemäntä kertoi heti kevyen pikku uutisen: Tempelhofin lentokentän entisiin lentokonehalleihin ja myös itse kentälle on majoitettu noin 5000 syyrialaista pakolaista. Siihen 100 metrin päähän.

Lähdin ulos ja laskeuduin Paradestrassen metroaseman laiturille hypätäkseni metroon ja ajaakseni parin aseman päähän Mehringdammiin ostamaan alkajaisiksi makoisan currywurstin.

Luokseni tuli välittömästi syyrialainen suurperhe: viitisentoista henkeä isoisästä sylivauvaan. Yksi heistä näytti kännykästään karttakuvaa ja kysyi, miten he löytäisivät tietyn kohdan Tempelhofin lentokenttäalueesta. Neuvoin heitä ja pääsin vasta sen jälkeen currywurstille.

Tempelhofin lentokenttäalue on ympäröity aidalla. Illan pimennyttyä ajattelin mennä kurkistamaan aidan ylitse lentokentälle. Halusin nähdä, millaisia telttoja siellä on pakolaisia varten.

Jotenkin tuli tunne kuin olisin ihminen, joka kurkistaa keskitysleirin aidan ylitse ja toivoo, että siellä olevat ihmiset pysyisivät aidan sisäpuolella. En käynyt kurkistamassa. Täytyy tässä ensin selvitellä omaa päänuppia.


Berliinin kullifestivaalit

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. 15. ja 16.5. järjestettiin ensimmäisen kerran Big Berlin Dick Festival. Ideana oli muistaa vaihteeksi miehiä ja miesten suurenmoisia mulkkuja kaikkien vaginamonologien jälkeen. Minähän olen mulkku, joten päätin tietenkin osallistua. Järjestäjät tutkivat taskulampulla silmiäni eivätkä lahjettani ja toivottivat minut tervetulleeksi tapahtumaan, josta he kirjoittivat näin runollisesti:

IF YOU HAVE A DICK, IF YOU ARE A DICK, If YOU ARE INTERESTED IN DICKS; IF YOU LIKE DICKS IF YOU HATE DICKS; IF YOU HAVE NEVER SEEN A DICK BEFORE AND NOW YOU WANT TO SEE THEM IN NUMBERS; IF YOU ARE CURIOUS HOW THE FUCK CAN PEOPLE DO A WHOLE FESTIVAL ABOUT DICKS, COME TO THE BERLIN DICK FESTIVAL!!!!!!!!!!

Kyseessä oli taiteellisten, luovaan luokkaan kuuluvien tai janoavien artsy-yksilöiden tapahtuma, joka alkoi kullivalalla. Me kaikki miehet ja naiset otimme juontajan johdolla lujan otteen haaroistamme ja vannoimme ihailevamme ja kunnioittavamme kullia, mulkkua, patukkaa, tököttäjää ja lahjekäärmettä koko elämämme ajan.

Sitten esiintyi mm. Lady G and her Dildo Orchestra, Bobby Blowjob, Alfred Penislike, Kundalingus and the same sex wedding ja genitaalipainoja nostava Neo Tantra. Kaikilla miehillä oli tilaisuus kuvauttaa kullinsa niin, että munan kuva sen jälkeen ilmestyi isohkolle screenille.

Siis kerta kaikkiaan tapahtuma, joka voittaa useimpien mulkkujen kotiolot.

https://www.facebook.com/events/870803279658035/

https://twitter.com/deCamp_Walter


Tanssit Jeesukselle

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. Torstaina 14.5. on käsittääkseni helatorstai, jota vietetään käsittääkseni Jeesuksen taivaaseen astumisen kunniaksi.

Berliiniläinen homoklubi Schwuz järjestää helatorstain vastaisena yönä Tanssit Jeesukselle, "Tanz den Jeesus - Jeesus up in the air". Tanssien taivaaseen. Ohjelmassa on Pop-katedraalia, House-sakaristoa ja retro-luostaria. Juutalainen kansanrintama ja Juudean kansanrintama esittävät tanssin Dance of Love. Kansanrintamissa tanssii joukko parrakkaita drag queenejä. Paikalla on myös Jeesus SelfieBooth. Berliinin homot ovat Jeesuksen takana.

https://www.facebook.com/events/878804712184479/

Edellinen