Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2011.

Lady Gaga ja Lab.Oratory  5

Lady Gaga kertoo Daily Mirror -lehdessä, että hän on saanut viime maanantaina ilmestyneen uuden albuminsa Born This Way yhteen biisiin You and I vaikutteita berliiniläisestä Lab.Oratory-klubista:

"Kirjoitin sen biisin Berliinissä", Lady Gaga sanoo. "Olin sitä ennen ihanassa klubissa, Lab.Oratoryssa. Siellä järjestetään tavallisesta poikkeavia fetissi- ja seksibileitä. Minulle tuli siitä mieleen mestat, joissa esiinnyin tanssijana New Yorkissa."

Lab.Oratory on käsitykseni mukaan Berliinin rankoin homojen panoklubi.

Lab.Oratoryn homoklubi Berliinissä.
Lab.Oratoryn homoklubi Berliinissä.

Lab.Oratory

Lady Gagan uudella albumilla on myös Scheisse-niminen biisi, joten meidän intohimoisten Lady Gaga -fanien on aivan must osallistua ensi lauantaina 28.5. Lab.Oratoryssa järjestettävään Scat-yöhön. (Scat eli scatology = paskan diggaaminen.) Lab.Oratory järjestää säännöllisesti scat- eli scheisse-bileitä. He kirjoittavat mainoksessaan:

"SCAT

Smear it, smell it breake a rule.

Caviar, chocolate, turds...how many pseudonymes do you have for shit? From hard to soft stools, youll find the right taker for everything."

Tai jos joku ei ehdi tähän "ihanaan klubiin" tällä viikolla, niin 4.6. Lab.Oratoryssa on Yellow Facts -yö.

"The perfect pissparty without dresscode. Let it flow."

Vai onko Lady Gaga käynyt Lab.Oratoryn Naked Sex Partyssa?

"Drop your clothes in the coatcheck, stuff your condoms and lube in your sox, and go for it. Highly frequented naked sexparty featuring a lot of group action."

Vai kenties Atleettien yössä tai Kumi- tai Nahkayössä?


Dildokengät naisille  3

Kaikki varmaan tietävät, että Lady Gaga käytti dildokenkiä vieraillessaan American Idolsissa 11.5., mutta tässä vielä niiden kuva.

Lady Gagan dildokengät
Lady Gagan dildokengät

Nämä ovat englantilaisen, viime vuonna aloittaneen Void of Course sm-muotiliikkeen suunnittelemat ja valmistamat kengät. Niiden hinta on 4500 dollaria eli noin 3200 euroa.

Lady Gaga on käyttänyt myös Void of Coursen kumiasua.

Lady Gaga Void of Coursen kumimekossa
Lady Gaga Void of Coursen kumimekossa

Kaupan ensimmäinen kokoelma oli nimeltään Impossibility of Love. Sen yhteydessä he esittivät sanallisen visionsa nuoresta sukupolvesta, jolle heidän tuotteensa on suunnattu:

"A generation that yearns to be something other than its own given reality. We face the impossible task of love. As intense but as brief as a flash of light. We walk around with an affected certainty and fearlessness. We know what we want, but we walk around like zombies. Sheep herding around our own bullshit.

We love it."

Tämä makea video on Void of Coursen toisen omistajan ja suunnittelijan Chris Suttonin kuvaamaa materiaalia Impossibility of Love -kokoelman julkkareiden valmistelusta.

Ja kuten muistetaan, tämä kaikki on nyt Suomessa todettu ei-sairaaksi eli terveeksi!Olen terve fetisisti!  6

Sadomasokismi, fetisismi ja transvestismi poistuvat Suomessa käytössä olevasta kansainvälisestä tautiluokituksesta, kerrotaan tänään tiedotusvälineissä.

En siis enää ole sairas fetisisti vaan terve fetisisti! En vaan oikein tiedä, pitääkö tästä äkkinäisestä parantumisesta olla iloinen vai surullinen.

Joka tapauksessa on hauska tietää, että kaikki entiset naisystäväni ovat olleet terveitä. Hehän ovat kaikki olleet kenkäfetisistejä. Heillä oli kaikilla myös monia muita fetissejä

Ainakin yksi entinen naisystäväni oli selkeästi masokisti, ja ainakin yksi oli piilosadisti (luullakseni).

Kaikki exäni ovat olleet myös transvestiittejä.

Eikö nyt kannattaisi järjestää Terveiden juhlat? Niihin kutsuttaisiin vain sadomasokisteja, fetisistejä ja transvestiitteja.

Mä taidan ehdottaa tätä DTM:n ravintolapäällikölle.Käyvätkö pariskunnat thaihieromoissa?  11

Me kaikkihan oletamme, että muutamat miehet Suomessa sujahtavat kaulukset pystyssä thaihieromoihin hierotuttamaan muutakin kuin reumaattista niskaansa.

Mutta olisi kiva tietää, käykö thaihieromoissa myös yksinäisiä naisia ja pariskuntia hankkimassa itselleen intiimiä hierontaa. Löytyykö tällaisia avantgardisteja tämän blogin lukijakunnasta?

Voisinko kenties haastatella teitä - puhelimessa ja anonyymisti - City-lehteen?

Ottakaa yhteyttä, pliis!

walterdecamp.pressi@gmail.com