Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2012.

Kevät Berliinissä: alushousuni!

Joku ajattelija on todennut, että "elämä ei ole harjoitukset, vaan se itse" eli tuleva vappu ei ole vapun 2012 harjoitukset, vaan vappu 2012. Joten, päätin hankkia uudet alushousut.

Alushousukaupassa huomasin ensimmäiseksi saksalaiset (!) alushousut, joiden merkki on Bruno Banani. On taatusti mahtavaa tulla nähdyksi alushousuissa, joissa lukee Bruno Banaani! Mitä muuta me miehet oikeastaan haluaisimme olla kuin Bruno Banaaneja.

Sitten huomasin toiset Saksassa (!) valmistetut alushousut, joiden merkki on Olaf Benz. Ei kauhean pahalta kuulosta sekään. Olavi Bensiini.

Ostin Olaf Benzit, koska niissä on pari etua Bruno Banaaniin verrattuna. Ensinnäkin näiden alushousujen kangas tulee venyessään läpinäkyvämmäksi. Jos nyt syvämietitään, mistä kohdasta miehen alushousut saattavat jossain tilanteessa ruveta venymään, niin ymmärrätte mikä sieltä silloin äityy näkymään läpi!

Toiseksi ne ovat neonpöksyt! Niissä on neonväritystä, minkä ansiosta ne hohtavat hämärässä puoleensa kutsuen. Tule luokseni, Mirri! Täällä on Olaf!

Luulen, että olen valmis vappuun.

Olaf Benz -alushousuni
Olaf Benz -alushousuni

Kevät Berliinissä: vappupäivä  4

Yksi kiva tapa aloittaa vappupäivä Berliinissä on mennä Suomi-Keskuksen klo 12 alkaville vappubrunsseille (Schleiermacherstraße 24a). Okei, that did it! Se oli meikäläisen loppu. Mitä muuta voin enää tehdä kuin jättää eronpyyntöni päätoimittajalle Helsinkiin palattuani. Jos jätkä on mennyt niin veteläksi, että se esittää vappupäivän aloittamista Berliinissä Suomi-Keskuksessa, niin mitä siltä voi enää odottaa. Vapaahtoinen eronpyyntö. Perhesyyt. "Haluan hieman vapaa-aikaa."

Tosiasia kuitenkin on, että Suomi-Keskuksen vappubrunssi on nautittava tapahtuma, koska siellä on about 15 euron hintaan saatavilla joka ainut ikinä keksitty suomalaisten vappupäivän herkku. Kaikki sillit ja ruisleivät ja koko repertuaari.

Sen jälkeen tietenkin suunnataan Kreuzbergin Oranienstrasselle ja sen poikkikaduille, missä vietetään valtaisaa vappupäivän My Festia. Erilaisia bändejä esiintyy kaduilla 50 metrin välein. Voi siirtyä suoraan punkmenosta turkkilaiseen tanssiin. Tarjolla on kaikki mahdollinen juoma ja ruoka ja iloinen tunnelma, ainakin jos aurinko paistaa.

Meno jatkuu pitkään, mutta kello 18 siirrytään Krawallentourismus-osastolle eli mellakkaturismiin. Silloin alkaa samoilta kulmilta joka vuotinen vappupäivän tiukka mielenosoitusmarssi kapitalismia vastaan. Tänä vuonna teemana on "Loppu kriiseille - kumotaan kapitalismi".

Tähän osallistuu aina suuret määrät enemmän tai vähemmän rauhallisia ihmisiä, mutta heidän lisäkseen myös kova joukko anarkisteja, jotka ovat hioneet kuukausikaupalla kynsiään ja välineistöään vuoden huippuhetkeä varten. Suuret poliisijoukot ovat myös asemissa valmiina päästämään itsensä valloilleen. Kovan luokan yhteenotto on aina taattu asia.

Loppuyö vietetäänkin sitten putkassa. Henkilöllisyyspapereiden mukaan ottaminen on aiheellista.

Hauskaa vappua!

Drama-baarin tarjoilijatar Berliinissä.
Drama-baarin tarjoilijatar Berliinissä.

Drama-baarin tarjoilijatar Mehringdammilla.

Tämä punainen väri on nyt ainakin täällä Berliinissä tosi suosittu väri vaatteissa. Punaisia housuja, hameita, mekkoja, erilaisia takkeja. Tietenkin on monia muitakin tämän kevään muotivärejä, mutta mielestäni tämä punainen on kyllä tosi hieno väri.


Kevät Berliinissä: viidakon naaraat

Uupumattomien kenttätutkimusteni jälkeen uskon vihdoin ja viimein tietäväni, mistä ulkoisista piirteistä pystyy tunnistamaan aidon berliinittären ja erottamaan hänet kaikenlaisista tulokkaista.

Hiukset: berliiniläiset naiset antavat hiustensa olla sotkuisina. He eivät harjaa ja kampaa ja siloittele hiuksiaan, niin kuin kaikki maailman muut naiset. Heidän tukkansa viestittää kadun särmikästä morsesanomaa: what the fuck, scheiss egal.

Tällaista tukkatyyliä muualta kaupunkiin tulevien naisten on lähes mahdotonta omaksua kovin nopeasti. Äitikullan sanat ovat liian syvällä mielessä: "Tukka pitää kammata siistiksi."

Kasvot: berliiniläiset naiset maalaavat usein huulensa voimakkaasti ja räikeästi. Suu on heidän kasvojensa silmiinpistävin yksityiskohta.

Suurkaupunkia kutsutaan viidakoksi. Berliiniläiset naiset pitkine, paksuine, sekasotkuisine ja usein jopa likaisine hiuksineen, harjoineen, ovat tämän viidakon naaraita. Kun asian on kerran käsittänyt, ei enää voi olla huomaamatta, että on, ei naisten vaan naaraiden, ympäröimä. Näillä naarailla, jotka kulkevat yksin ja parvissa, on kaiken huipuksi korostettu suu.

Berliinin viidakon naaraiden kesyttämisestä miehen on turha nähdä unta.


Kevät Berliinissä: nakuilua ja naisia  2

Olen ollut jo viime perjantaista alkaen Berliinissä enkä ole tätä ennen ehtinyt kirjoittaa blogia. Ai mitä muuta tekemistä on ollut? No, olen esimerkiksi ottanut alastomana aurinkoa asuntoni parvekkeella ja päivettänyt muniani. Myöntänette, että se on paljon järkevämpää toimintaa kuin kirjoittaa blogia.

Asun Kreuzbergin yhdellä laidalla, Mehringdamin tienoilla. Kiva huone, parveke ja iso kylpyamme. Sain vihdoin pakotettua vuokranantajani poraamaan heidän puolensa ja minun asunnon väliseen seinään reiän ja työntämään nettipiuhan tälle puolelle. Olin puhunut siitä vuosia.

Nakuilua-sanan käyttö otsikossa on siis nyt perusteltu. Siirrytään naisiin. Tällä hetkellä berliiniläiset naiset ovat täysin koukussa hyvin lyhyisiin ja tiukkoihin minihameisiin. Niitä näkee koko ajan. Hillitön säärinäyttely esim. metromatkoilla. Minullahan ei ole mitään tätä vastaan.

Lauantai-iltana puoli kahdentoista aikaan metroon paukahti äiti, n. 45, ja tytär, noin 19. Molemmat kipeän lyhyissä tiukoissa minihameissa. Pieni vinkki sinne Suomeen teille kaikille äideille äitienpäivän lähestyessä: käyttäkää superminejä hameita. Varsinkin silloin kun haette lasta päiväkodista. Se tekee luotettavan vaikutuksen.

Sori, nyt en pysty jatkamaan enempää. Aurinko tuli juuri pilven takaa. Housut pois ja parvekkeelle! Palaan pian asiaan.


Vartalohoitajanne! Zipkinsille rintaliivit  10

Turkulaisella Zipkinsillä, 31, on söpöt A-kupin rinnat, ja hän kääntyi niiden kanssa puoleeni: "En oikein tahdo löytää pienirintaisille naisille sopivan naisellisia rintsikoita. En halua jonkun teinin H&M aloitusrintsikoita, vaan jotain tyylikästä, naisellista ja upeaa. Jotain jota haluaisit nähdä/kuvitella naisen käyttävän noiden upeiden sukkahousujen kanssa." Lupasin järjestää asian.

En silloin aavistanut, miten vähän rintaliivejä valmistetaan naisille, joiden rinnat ovat A, AA tai AAA. Melkein kaikki rintaliivien tekijät näyttävät aloittavan B-kupeista. He ilmeisesti ajattelevat, että B:tä pienemmät rinnat eivät tarvitse rintaliivejä. Mutta tietenkin myös pienirintaisen naisen pitää voida laittaa rinnoilleen viehättävät koristeet. Don't worry, Zipkins, löysin sinulle rintsikoita.

Sain myös Katilta kehotuksen keskittyä: "Hei Walter, keskity nyt niiden liivien etsimiseen! Itsellä AA-kuppi. Vetelisin ilman liivejä jos nännit eivät olisi niin eläväiset. Pakosta ostan H&M:n Hello Kitty-esiteiniliivejä, ei siinä muuten ongelmaa mutta 25-vuotiaana alan saamaan miehiltä jo kummastuneita katseita. Aikuisempia vaihtoehtoja ois kiva löytää. -Kati"

Koristelemisen lisäksi on siis kysymys myös elämäniloisten nännien taltuttamisesta! En tietenkään ymmärrä, miksi niiden ei sallita nöpöttää mielin määrin varsinkin näin keväällä. Kuka siitä pahastuisi? Mutta ehkä näistä Zipkinsille menevistä neuvoista on hyötyä myös sinulle, Kati.

Lähdetään siis liikkeelle nännientaltuttimista. Lola Lu on erikoistunut palvelemaan vain A, AA ja AAA -neitosia. Valitsin heidän melko arkisista kokoelmistaan nämä tämän kevään väreihin sopivat rintsikat. Tällaiset on myös vaaleansinisinä, ja irtoavat noin 30 eurolla + postikulut.

Lola Lu Petites
Lola Lu Petites

http://www.lulalu.com/

Kun tästä mennään eteenpäin, luksuksempaan, voi rauhassa unohtaa rahan säästämisen. Puhutaan satasen luokkaa olevista kertaostoksista. Jotkut hieman sen alle. Olen pahoillani. Jos rintasi olisivat B:eet, voisin helposti järjestää niille kauniit rintaliivit huokeammalla hinnalla. Olen vartalohoitajananne valitettavasti vielä sisäänajovaiheessa, enkä tunne kaikkia maailman alusvaatevalmistajia. Luultavasti esim. Italiasta löytyy alusvaatemerkkejä, jotka ovat kauniita ja kohtuullisen huokeita. Palaan ehkä asiaan.

Kevät on pikkubuubsien tuulettamisen aikaa. Lähde kävelemään Aurajoen rannoille ja Keskuskadulle ilman rintaliivejä ja anna raikkaan ilman tuulahtaa kauluspuseron sisään. Rintasi ovat hautuneet koko talven H&M:n teinirintsikoiden alla. Anna niiden vihdoin riemuita! Niilläkin on oikeus kevääseen! Isorintaisemmat sisaresi eivät voi tällä tavalla rintaliivittöminä tuulettaa rintojaan kaupungilla. Se on sinun erikoisoikeutesi.

Tyylitietoinen ihminen kehittää tyylinsä korostamalla omia lähtökohtiaan, ei yrittämällä muuttua toisenlaiseksi. Niinpä pienten rintojen toppaaminen ja isommaksi feikkaaminen on mielestäni aivan järjetöntä. Ei toppauksia ja push-uppeja nyt. Keväälle 2012 sopii mahdollisimman keveät rintsikat, läpinäkyvätkin, ei missään tapauksessa mustaa pienille rinnoille, vaan vaaleaa tai iloisen väristä.

Fleur of Englandin kevään ja kesän 2012 kokoelmista löysin sinulle nämä kaksi viehättävää vaihtoehtoa.

Fleur of England
Fleur of England
Fleur of England
Fleur of England

Näissä on A ja AA -kokoja ainakin joillekin rintakehän ympärysmitoille.

http://www.fleurofengland.com/department/collections/

Sitten on sellainen hienoja alusvaatteita valmistava merkki kuin Sonata. Heidän rintaliivejään ei ole tarkoitettu kaikkein arkisimpiin askareihin. Valitsin heidän kokoelmistaan sinulle kaksi vaihtoehtoa. Vähän saman tyylisiä ja erivärisiä on muitakin.

Sonata Diva
Sonata Diva
Sonata Lalique
Sonata Lalique

http://www.sonata-lingerie.com/index.php

Noista ensimmäinen sopii keskiluokkaisen poroporvarillisen järjen mukaan aikuiselle naiselle ja vaaleansininen on tyttömäinen. Luulenpa kuitenkin, että kenelläkään miehellä ei olisi mitään sitäkään vastaan, että hän näkisi sinut noissa tyttömäisissä. Vai mitä, jäbät? Olenko harhateillä?

Sonatan rintaliivejä on kolmea kokoa: S, M ja L. Rintasi voivat olla niin pienet, että S-kokoisissakin kupeissa pitsikangasta jää hiukan lepattamaan ikävästi rintojesi päällä. Eikö noissa ole kuitenkin mahdollista ottaa kuppien alareunasta pitsikangasta tarvittava määrä sisään ja ommella liika kangas rintakehän ympäri kulkevan nauhan alle, jolloin kupit pienenevät? Maailmankaikkeuteni perustuu tähän uskoon. Pysyykö neula kädessäsi? Vai pistätkö sormeesi? Turussa on joka tapauksessa ompelimoja, joissa Sonatan kuppeja kyetään helposti pienentämään. Näe itsesi huippumallina, jonka asuja pienennellään ja suurennellaan backstagella ennen catwalkille astumista.

Ja nyt, voila! H-hetki lähestyy. I. D. Sarrierin kevään ja kesän 2012 kokoelmista valitsin sinulle nämä Lolita-sarjan rintaliivit ja pikkuhousut. Voisitko hurmaavammin pukeutua?

I D Sarrieri Lolita Triangel Bra
I D Sarrieri Lolita Triangel Bra
I D Sarrieri Lolita V-string
I D Sarrieri Lolita V-string
I D Sarrieri Lolita V-string
I D Sarrieri Lolita V-string

B-kuppeja käyttävälle naiselle I. D. Sarrierilla on vielä yksi Lolita-vaihtoehto. (Näitä on myös L-kokoa! Sen todella haluaisin nähdä, kun nämä vedetään L:ille!! Voisko joku D-kuppinainen, please, näyttää sen mulle?!)

I D Sarrieri Lolita Bandeau Bra
I D Sarrieri Lolita Bandeau Bra

http://shop.sarrieri.com/

Jos päätät sijoittaa muutaman satasen, pystyt näillä vinkeillä taatusti lyömään alusvaatteillasi tajut kankaalle turkulaisen missitoimistonkin kandidaateilta.

Jos et kuitenkaan koe mitään näistä rintaliiveistä itsellesi sopivaksi, pukeudu Zinkën Lace Jumperiin. Pitsijumpperiin!

Zinkë Lace Jumper
Zinkë Lace Jumper

http://shopzinke.com/

Oli hauskaa viettää aikaa pienten rintojesi seurassa! Iloista kevättä Zipkins ja Kati!

Vartalohoitajanne Walter