Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kesä.

Suomen kesää pakoon  7

30.7 alkaa loma ja mä lähden kyllä niin nopeasti täältä pakoon kuin mahdollista. Nää kelit on ollut ihan uskomattoman surkeita ja aurinkoisia päiviä on ollut vaikea muistaa edes, että milloin niitä on ollut.

Toivottavasti elokuu on lämpimämpi ja onnea kaikille niille joiden loma ei ole mennyt tässä vesisateessa.

Mun kesä on muuten mennyt kivasti ja aika rauhaliisesti olen ottanut. Töissä käynyt vaan ja sitten yksillä festareilla sekä sitten kiertänyt promokeikkoja pari nyt. Viimeisin oli Kristiinan kaupungissa.

Summer Up-festivaalit oli kivat kyllä ja Cheekin keikka oli mahtava. Muuten kyllä täytyy sanoa että ei noi festarit enää kiinnosta oikein.

Vanilla on vienyt paljon mun huomiota ja sen kanssa onkin ihana olla aina ja leikkiä.

Treenit on sujunut kohtalaisesti ja hiukan epäsäännöllisesti kuten aina :)

Kyllä tämä vielä tästä ja tämä vuosi on mulle kyllä muutosten aikaa. Hiljaa hyvä tulee!

Ihania aurinkoisia päiviä teille kaikille <3


Kesä ilman miehiä  10

Niitä mä en tarvii tällä hetkellä mihinkään. Mun parhaat ystävät on kaikki homoja, mutta ne onkin kuin mun parhaita tyttökavereita.

Viime vklp oli Summer Up-festivaalit ja siellä oli ihan nastaa. Oli siellä myös komeita miehiä, ja eipä ole tältä tytöltä itsetunnon mennessä alemmas , kuitenkaan lirkuttelutaidot kadonneet. Tepsii mieheen kuin mieheen. Edelleen ;)

Kesällä kaikki on niin ihanan kauniita ja komeita. Mä olen koko kesän verhoutunut vaatteisiin. Auringonotto ei tulisi kysymykseenkään kuin autiolla saarella.

Mutta nauttikaa kesästä täysin rinnoin. Se on ihanaa aikaa.

Mun kesän ehdoton lempituoksu on Victor&Rolf Flowerbomb. Se käy kyllä läpi vuoden, mutta erityisesti kesällä!!!


Kesän festarit  4

Nyt vahvistui, että minäkin menen tänä kesänä festareille vaikka toisin kuvittelin. Ainakin Summer Up-festareille tulee lähdettyä ja mitä olen kuullut, ne onkin yhdet vuoden parhaista. Myöskin vip-järjestelyt ovat siellä kuulemma aivana mahtavat.

Ennen oli tapana mennä juhannuksena aina RMJ-festareille, mutta nykyään en enää tiedä edes onko ne nyt Raumalla vai Porissa edes, eikä fiilis ole enää sama kuin vuosia sitten.

Juhannus on tänä vuonna vielä ihan auki ja muistan kuinka hanurista oli viettää viime juhannus Helsingissä. Typötyhjässä Helsingissä, jossa ei tapahdu silloin mitään missään.

On ollut ihanaa vaan viettää aikaa mun rakkaan koirani kanssa, ja se kasvaa ja oppii hurjaa vauhtia. Ihana viettää kesä yhdessä!

Muitakin ihania uusia projekteja suunnitteilla, mutta olen oppinut että ei nuolaista ennen kuin tipahtaa! Hiljaa hyvä tulee :)

Kesällä rakastan vaan rentoutua ja olla, mutta tänä vuonna olen päättänyt jäädä kesäksi töihin ettei mene ihan ranttaliksi ja minulla onkin vain muutaman päivän loma!

Painoa on tullut hurjasti lisää, enkä ole koskaan kokenut laihdutusta näin vaikeaksi kuin viime aikoina ja tekisi mieli vaan heittää hanskat tiskiin.
Luovuttaja en kuitenkaan ole ja olen taistellut ja hävinnyt ja taas jatkanut taistelua.


Kesäkilot kuriin  9

Kyllä ottaa muuten päähän kun kirjoittaa blogia ja se pyyhkiytyy taivaan tuuliin kun päivitys on kestänyt liian kauan. Olipahan ainakin hyvä kirjoitus mitä ei koskaan julkaista, mutta tulkoon tässä sitten lievän potutuksen lomassa uudenlainen.

Kesällä mulla ei tule yhtään katsottua mitä pistän suuhuni. Sitä ikäänkuin antaa itsellensä oikeuden syödä mitä vaan, ja yleensä ystävien kanssa kesän yleinen tapa onkin terassit, yösnägärit, grillibileet ja tonneittain perunasalaattia sekä usein se yhdellä jäätelöllä käyminen. No siinähän niitä kesäkiloja kertyy huomaamatta.

Ei sitä nyt välttämättä vallattomasti lihoa, mutta kyllä sitä itse on tullut ajateltua loppukesästä, että kehtaakohan niitä alkukesällä ostettuja minishortseja laittaa enään jalkaan. Tai millainen farkkuperse olen syksyllä? Vai mahtuuko farkut jalkaan?

Kesällä hyötyliikunnan määrä varmaan kasvaa, mutta ei se oikein tahdo laihaksi asti riittää. Itsellä ainakin oli tasan kahden viikon aamulenkki intoilu joka jostain syystä lopahti kuin seinään eli siinä oli kesän liikunnat. Siinä sitten koko kesä tuli liikuttua hyvin epäsäännöllisesti, mutta syöminen maistui sitäkin enemmän.

Syksy on tullut tänä vuonna minulle aivan kuin puun takaa, ja yhtenä aamuna sitä vain herää sateeseen ja odottelee että tuleekohan se aurinko sieltä vielä kun johan se oli eilenkin.Syksyllä kesän tavat mässäillä, juopotella ja pitää hauskaa tuntuvat kiusallisilta ja huonoilta vaihtoehdoilta, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Miten pääset tavoista eroon sormen napautuksella?

Onko jollain muulla samankaltaista ongelmaa? Kyllä sitä pitäisi löytää sellainen hyvä tasapaino koko vuodelle eikä antaa itselleen mitään erityisoikeuksia tiettyinä vuodenaikoina. Nyt kun sitä karistaa kesäkilot ja saa itsensä ehkä jouluksi kuntoon, niin sitä vedelläänkin jo kinkkua ja suklaata posket pullollaan.

joulu ei hyväkuntoisia ja säännöllistä liikuntaa harrastavia horjuta, mutta jojoilijana minä taidan syödä jouluna pelkän kinkun ja jättää suklaan väliin. Olisi se kiva saada tasapaino elämään kaiken suhteen niin ei tarvitsisi näinkään pienistä asioista murehtia. Anyone?

Huomasin myös, että kuntosalit ovat alkaneet mainostaa joka tuutista näin syksyn alkaessa ja itsekkin päätin ottaa neuvosta vaarin ja hurahdin Satsin running - tuntitarjontaan.

Ainoana salina olen nähnyt heidän järjestävän kestävyysjuoksutunteja ja juoksutunteja juoksumatolla, ja päätin ottaa vuoden jäsenyyden, niin saa varmasti ylimääräiset kilot kyytiä. Olen sitten ensi kesänä lenkkikunnossa.

Aloitan lokakuussa treenit joten jospa sitä ei joulupukin polvi menisi sijoiltaan sitten lahjojenjakotilaisuudessa :)


Single in the city!  15

Noniin...Nyt olen sitten hakenut lopullista avioeroa. Minä olen sinkku :)

Uskon että kesä on sinkuille parasta aikaa. Aina kun olen mennyt ulos olen nähnyt ympärilläni todella komeita miehiä. Myöskin yökerhoissa, salilla, rannalla. Mmmmmmmmmm.. Tarjontaa siis löytyy.

Mutta miten sinkkunaisella on sitten oikeus käyttäytyä? Voiko lähteä löytäessään baarista komean miehen, tämän miehen luo tai jatkoille? Vai pitääkö vain vaihtaa numerot ja pyytää seuraavana päivänä deiteille?

Onko sinkkunaisilla sääntö ei koskaan ekoilla deiteillä tai edes kymmeninsillä? Mitä kikkakolmosia noudattamiseen pitää käyttää.

Sinkkuudessa on omat hyvät puolensa ja aion nauttia niistä nyt. Usein käy niin että ensimmäinen silmää miellyttävä ja mukavan tuntuinen kundi kenen kanssa tulee juttuun ja päätyy treffeille ja aletaan tapailemaan, niin ei ole aina se oikea vaihtoehto. Ei siis kannata heti edetä vauhdilla ja alkaa ihastumaan. Pitää tutustua mahdollisimman moniin ja erilaisiin ihmisiin ennenkuin tietää mitä oikeasti haluaa.

Mistä asioista minun pitäisi vielä nauttia ennekuin alan etsimään elämäni prinssiä?

Ainakin avoautokyydit on kivoja :) Tässä tapauksessa leikin kyllä kuskia vaikkei ollut ajokorttia. (en siis oikeasti ajanut) Jääkön kyydin antaja salaiseksi ;)


Jos ei keskiviikkoa kesällä,...

Kesäkeskiviikkoisin ei kaupungissa ole liikaa terasseja.

Cafe Caruselissa pyörii ainakin kesäkuun ajan keskiviikkoisin Carusel Lounge, jossa käväisin viime keskiviikkona. Caruselin terassille oli siis pystytetty oma baari ja dj:n tiski. Iltamaa ei ole vielä ehditty mainostaa paljoakaan, ja sää oli pilvinen, joten kamalaa tungosta terdellä ei ollut. Jatkossa Loungen on idea toimia aloittelumestana Kaivon kävijöille.

Ellei säiden herra päätä aloittaa syksyä kolmea kuukautta etuajassa, Lounge vaikuttaa kivalta vaihtoehdolta keskustan keskiviikkomestoille.

Château Sainte Roseline, Perle de Roseline Rosé
Château Sainte Roseline, Perle de Roseline Rosé
Carusel Loungen juomatarjontaa.
Carusel Loungen juomatarjontaa.
Yksi Carusel Loungen juomavastaavista.
Yksi Carusel Loungen juomavastaavista.

Terassivinkit  2

Koska rakastan kesää, satoi tai paistoi, en malta myöskään olla intoilematta terasseista. Terassit ovat puistojen ja biitsien lisäksi kesän parhaita olohuoneita. Helsingissä terdejä löytyy joka lähtöön, mutta kerron nyt omat ykkössuosikkini.

Kesä = Kaivohuoneen terassi. Tiedän hehkuttavani paikkaa ehkä jopa liian paljon, mutta valkoiset sohvat, ihanat puistonäkymät ja lämpölamput joista saa aina (nihkeän) small talkin pystyyn ovat varastaneet sydämeni. Vaikka Kaivosta ei olisikaan addiktioksi asti, kannattaa meno tarkistaa ainakin pari kertaa kesän aikana. Olen kuullut, että tänä vuonna kesäkeskiviikkoihin ja –lauantaihin panostetaan SK:n puolelta vielä viime kesääkin enemmän. ;)

Toinen ehdoton lempimestani kesällä on MBarin terassi Kampissa. Dj:t soittavat hervottoman hyvää musaa, ja aurinko paistaa (silloin kun paistaa) juuri oikeasta kulmasta. MBar toimii niin päivällä kuin illallakin. Viereiseltä Lasipalatsin terassilta saa myös ruokaa, joten nälkäisenä kannattaa suunnata sinne.

Niin kliseistä kuin onkin, niin Caruselin terassi on kesän ehdoton paikka silloin, kun sinulle tulee pakottava tarve laittaa purjehduskengät jalkaan. Kauniina päivänä kannattaa kuitenkin varautua siihen, että istumapaikkoja ei irtoa. Onneksi myös monet muut merenrantaterassit toimivat!

Eniten asennetta löytyy pienien baarien/kahviloiden/ravintoloiden terasseista. Yksi omista suosikeistani on Punavuoressa sijaitsevan Bali Hain parin pöydän terde, josta voi katsella kadunvilinän lisäksi vastapäiseen pornokauppaan.

Jos haluaa katseilta piiloon, kannattaa suunnata Groteskin terassille, joka sijaitsee vanhan HS-talon sisäpihalla. Auringon paiste ei ole tämän terassin suurin vahvuus, mutta ihania iltoja täällä on tullut vietettyä kerran jos toisenkin.

Elleivät pekkapoutien ennusteet tulevan sunnuntain säästä heitä kuperkeikkaa, korkkaan oman terassikauteni auki silloin. Vanhojen suosikkien lisäksi aion myös etsiä kesän aikana uusia hurmaavia tuttavuuksia. Yksi minulla on jo oikeastaan tiedossakin. Eteläespan varteen on avattu Ben&Jerry´s putiikki, ja näin oven vieressä pari pöytää, jotka suorastaan huusivat jäätelölle.