Walter de Camp

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.
Seuraava

Sedu Koskinen on kadonnut  11

Melkein mikä tahansa paikka näyttää hyvältä avajaisissa. Avajaisissa on ihmisiä ja avajaisissa on tunnelmaa. Ilmainen viina virtaa. Naiset ovat viimeisen päälle seksikkäitä ja miehetkin ovat panneet parastaan. Tuntee tulleensa taivaaseen. Toki avajaisissa liikkuu aina myös piinkovia kyynikkoja, jotka laukovat viiltäviä kommenttejaan, mutta kuka tahansa normaali ihminen viihtyy avajaisissa, ja on valmis myöntämään, että kaikki näyttää hyvältä.

Sen tähden en ryhdy esittämään mielipiteitäni SK-ravintoloiden – siis Sedun – uudesta yökerhosta Fabricista, koska olen ollut siellä vain avajaisissa. Siellä oli erittäin mukavaa, mutta en voi tietää millaista siellä on myöhemmin tavallisina öinä.

Ainokainen pointsini on, että Sedu Koskinen ei ollut niissä avajaisissa. En ainakaan nähnyt häntä. En nähnyt Sedu Koskista myöskään Tigerin enkä Freda 51:n avajaisissa. Flamingon avajaisissa viime vuoden syksyllä hän ehkä oli. Varmuudella muistan nähneeni hänet viimeksi hänen syntymäpäivillään toissavuoden kesällä Kaivohuoneella. Sedu Koskinen on kadonnut.

Ravintola-alan vaikuttajien keskuudessa sanotaan, että Sedu on ”vetäytynyt hieman sivummalle SK-ravintoloiden operatiivisesta johdosta.”

Luullakseni kyse on enemmästä. Sedu Koskinen on kadonnut.

Aikaisemmin Sedu oli tietenkin aina ravintoloidensa avajaisissa. Totta kai ihminen on omien ravintoloidensa avajaisissa!!! Hän kulki kutsuvieraiden joukossa kätellen ihmisiä ja jutellen mukavia, toivotellen tervetulleeksi. Nyt hän ei enää käy omien ravintoloidensa avajaisissa.

Hymyilevä vaurauden Buddha Thaimaassa
Hymyilevä vaurauden Buddha Thaimaassa

Hymyilevä vaurauden Buddha Thaimaassa.

Syväkurkkuni väittää, että Sedu Koskinen on muuttanut Thaimaahan. Matkustan kuun lopulla Bangkokiin jatkamaan tutkimuksia.

Tosi-tv-poliisisarjan Big Trouble in Thailand jaksoja on runsaasti YouTubessa. Pätevää kamaa!

Oletpa iso tai pieni tekijä, tunnettu tai tuntematon, yhtiö tai yksilö, pistä tiedotteitasi, kutsujasi, infoasi osoitteeseen walterdecamp.pressi@gmail.com.


Seuraava