Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Jonathan.

Säärihoitajanne tiedottaa! Kevätsääret!  6

Arvoisat, ihanat naiset! Ajattelen totta kai jo teidän keväisiä sääriänne! Eihän kaupunkilainen pysty havaitsemaan kevään tuloa leskenlehtien ilmestymisestä tien pieliin. Kaupungissa tietää kevään koittaneen, kun näkee ensimmäisen naisen kulkevan kadulla kylmää uhmaten ohuissa sukkahousuissa.

Tällaisena kevään airuena toimiminen edellyttää naiselta luonnollisesti kevään sukkahousut -kysymyksen definitiivistä ratkaisemista jo lopputalvesta. Tässä on kaksi mahdollisuutta.

1) hankitaan ohuet vaaleat sukkahousut. (Niitä on missä tahansa kaupassa.)

Tulos: Ihan pätevää. Uppoaa mieskatsojiin totaalisesti. Täyttää miesten sielun elämänhalulla. Ei herätä muissa naisissa kovin suurta kateutta, hämmennystä eikä pelkoa. Mahdollistaa muille naisille säälittelytyyppisen itsepetoksen: "Hullu, kun kulkee noin ohuissa sukkiksissa näin kylmällä ilmalla!"

2) hankitaan ohuet sukkahousut, jotka ovat kevään muotia ja erityisen hyvännäköiset ja silmiinpistävät, ja, sellaiselta valmistajalta, jonka sukkahousuja ei myydä Suomessa.

Tulos: Ylivoimaista. Miesten ajattelukyky lamaantuu. He ymmärtävät vain, miten riippuvaisia he naisista ovat. Pieni huolen häivähdyskin liikahtaa miesten mielessä, kun he käsittävät rakastuessaan kadottavansa itsemääräämisoikeutensa kokonaan. Naiset valtaa kateus ja ahdistus, kun he tajuavat, miten avuttomassa kondiksessa he itse ovat.

Koska ratkaisumalli n:o 1 on helposti toteutettavissa, keskityn vaihtoehtoon n:o 2.

Elän siinä oletuksessa - joka ei ole 100-prosenttisen varma - että yksi tämän kevään sukkahousujen trendi on kirkassävyiset, vaaleat kuviot vaalealla pohjalla. Tämä oletus perustuu esimerkiksi siihen, että tammikuussa Pariisin Whos Next Prêt-à-Porter -messuilla oli esillä tämän näköisiä sukkahousuja:

Pariisin muotimessuilta tammikuu/2012
Pariisin muotimessuilta tammikuu/2012

Ja nyt käytännön toimiin! Maailman parhaaksi sukkakaupaksi mainostamaani englantilaiseen Stockingshq:hun on alkanut tulla kevään uusia sukka- ja sukkahousumalleja. Yksi valmistajista on brittiläinen perinteikäs Jonathan Aston. Sitä merkkiä ei kaiketi myydä Suomessa. Tässä kaksi kuvaa heidän tämän kevään malleistaan, joita on tehty vain rajoitettu määrä.

Jonathan Aston kukkasukkahousut kevät/2012
Jonathan Aston kukkasukkahousut kevät/2012
Jonathan Aston Kirsikkasukkahousut kevät/2012
Jonathan Aston Kirsikkasukkahousut kevät/2012

http://www.stockingshq.com/new-products-t319

Väitän, että näillä saavutetaan vaihtoehto n:o 2.

Visioikaa, miten tyrmäävältä te näytätte, jos te lähdette kaupungille kukka- tai kirsikkasäärisenä!

Säärihoitajanne Walter