Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Kaput.

Diana Ball ja Juliet Hornet  22

Olen aina ollut vakuuttunut, että Hakaniemen halli on parempi kuin Kauppatorin halli, ja nyt se on todistettu. Kun menin yhtenä päivänä Hakaniemen halliin, törmäsin siellä näihin kahteen naiseen.

Diana Ball ja Juliet Hornet
Diana Ball ja Juliet Hornet

Tunsin entuudestaan Diana Ballin (kuvassa vas.). Hänen seuralaisensa on Juliet Hornet. Hänen oikea nimensä on Julia Suikki. Please, älkää menkö hänen facebook-sivuilleen laskemaan leikkiä ex-aviomieheltä peräisin olevasta sukunimestä Suikki. Ihan vaan siitä syystä, että hän on kuullut ne tsoukit aikaisemminkin.

Minulla oli ideana ostaa hallista muutama silakkapihvi lounaaksi, mutta ymmärrätte hyvin, ettei kukaan mies muista ostaa silakkapihvejä, jos hän pääsee juttelemaan näiden kahden naisen kanssa.

Diana ja Juliet kertoivat, että he ovat perustaneet duon nimeltään Drama Kaput, ja he pyrkivät Suomen edustajiksi ensi kevään Euroviisuihin.

Hyvät uutiset loppuivat tähän. Drama Kaput nimittäin karsiutui kisasta jossakin vaiheessa, ei ihan alussa. Voi hyvä Jumala! Suomella ei ensi vuonnakaan ole minkäänlaista mahdollisuutta menestyä euroviisuissa. Mitä järkeä oli hylätä nämä naiset?

En tosin ole kuullut kummankaan laulavan, eikä mieleeni olisi ikinä edes pälkähtänyt, että Diana Ball osaa laulaa. Mutta who cares!

Nyt Drama Kaput -duo aikoo murtautua Balkanin markkinoille retro balkandiskolla. He esittävät Bad Hairday -kappaleensa Maria!-ohjelmassa tämän kuun lopulla.

Heidän kanssaan jutteleminen Hakaniemen hallissa oli klassinen tilanne, jossa miehen (mun) katse meinaa koko ajan väkisin painua alas naisen (naisten) buubseille. Yritin koko ajan repiä katsettani ylemmäs, ja kuten kuvasta näette, onhan siellä yläsektorillakin runsaasti herkuteltavaa.

Aina kun Diana ja Juliet sanoivat sanan "duo", minä ajattelin "duot, duot". Heistä oli varmaan hauska huomata, että jätkä on ihan sekaisin.