Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on lavatanssit.

Naiset tanssivat alushousuitta!  9

Luulin että naisilla on alushousut, kun he tanssivat kesäisillä tanssilavoilla, kuten esimerkiksi Pavin lavalla Helsingin lähellä. How little I knew! Nimittäin, tänä kesänä suorittamissani riittävän perusteellisissa kenttätutkimuksissa on käynyt ilmi, että hyvin monet naiset tykkäävät tanssia paritansseja ilman pikkuhousuja.

Mielestäni kannatti jo laittaa huutomerkki otsikkoon.

Toki olen ennenkin ymmärtänyt, että naiset liikkuvat usein kesähelteillä jopa kaupungilla ilman että hameen alla on alushousut. Voin kuvitella miten hyvältä se tuntuu. Kesätuuloset leyhyttelevät häpykarvoja tai hyväilevät puleerattuja häpyhuulia. "Tuulee sisään", kuten runoilija J. K. Ihalainen sanoo.

Se siitä tasa-arvosta. Eihän kukaan mies voi lähteä kaupungille mulpero tuulessa hulmuten. Miesten on pakko käyttää housuja.

Mutta siis tansseissa... Ne naiset, jotka lähtevät lavatansseihin kellohameessa joka pyörähtäessä voi nousta lanteille, käyttävät tietenkin alushousuja. Mutta monet sellaiset naiset, joilla on suora, reisiä myötäilevä, ohut, lyhyehkö hame, eivät pidä tanssiessa alushousuja. Tämä siis ihan vain tiedoksi, koska kerran puuhailen tiedonvälityksen vaativalla saralla.

Näistä naisista on jännempää tanssia lähellä miestä ilman alushousuja. Sinä, miekkonen, saatat hakea naista tanssimaan kanssasi tangoa tietämättä, että viehättävällä tanssikumppanillasi ei ole edes pikkareita!

Tässä ei muuten nyt ole puhe "kikattavista pissiksistä" - kuten eräs Puuman metsästäjät -juttua kommentoinut nainen sanoi, vaan nimenomaan puumaikäisistä naisista.

Kun suoritin näitä uutteria kenttätutkimuksiani, eräs alushousuton puuma kertoi vielä yhden yksityiskohdan, joka lavatanssien partaveitsien kannattanee huomioida. Tuo nainen sanoi, että naisesta tuntuu mukavalta kun miehellä alkaa tanssiessa (vasemmassa lahkeessa) jäykistyä, tämä on tietenkin selvää, mutta että sen lisäksi tuntuu hyvältä myös se, jos miehellä on oikeassa sivutaskussa jokin kova palikka, esim Nokian kännykkä. Miehen oikea jalka työntyy tanssiessa naisen reisien väliin ja taskussa oleva palikka "painaa kivasti reiteen."

Naiset tykkäävät tuntea jonkin kovan painautuvan yhtä aikaa kumpaakin reittä vasten.