Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Nylonica.

Säärihoitajanne tiedottaa! Puolalaisia!

Kovia kokeneet lukijani saattavat muistaa, että joulukuun puolivälin lähestyessä kerroin uudesta italialaisesta sukkamerkistä Nylonicasta, joka oli lanseerattu myyntiin maailman parhaana pitämäni sukkakaupan www.stockingshq.com sivustolle. Tämän merkin erikoisuutena on lukuisat eri värit. Voit ostaa esim. laivastonsiniset sukat.

http://www.city.fi/yhteisot/blogit/walterdecamp/120100/

Well, nyt joulun jälkeen Stockingshq tiedottaa, että Nylonican kysyntä oli kovempaa kuin millään muulla sukkamerkillä. Se oli onnistunein lanseeraus kautta aikojen. Ja täällä Suomessa vain te tiedätte näistä sukista ja sukkahousuista. Ja -20 %:n lanseeraustarjous on yhä voimassa.

http://www.stockingshq.com/nylonica-m25

Nyt vihdoin itse asiaan: Yllämainitussa blogimerkinnässä kerroin tutkivani erään todella erikoisia ja hienon näköisiä sukkahousuja valmistavan puolalaisen firman tilannetta. He tekevät erinomaisia Antea-merkkisiä sukkahousuja ja myyvät niitä hyvin halvalla. Heistä on erittäin vaikea saada havaintoa edes googlettamalla. Joten Antea-sukkahousut olisivat ainutlaatuisia täällä. Ongelma on vain siinä, että niitä ei pysty maksamaan netissä luottokortilla, vaan pitäisi mennä pankkiin hoitamaan maksu, mikä on tietenkin ihan mahdotonta. Tiedustelin asiaa suoraan heiltä, ja fakta on nyt tämä: he eivät saa maksuhommaansa parannettua.

Mutta: Nyt olen huomannut, että kolme heidän sukkahousumalliaan on myynnissä englantilaisella Hepburn and Leigh -nimisellä naisten, lähinnä 50-luku-tyylisiä alusvaatteita myyvällä firmalla. Sieltä niitä voi vaivatta tilata. Ne ovat 40 denierin talvikäyttöön sopivia sukkahousuja. Eikä niitä taatusti ole Suomessa muilla kuin tämän blogin lukijoilla!

Aika hienoja, vai mitä? Ja hinta/kappale on vain 6-10 puntaa (7-12 euroa)!

http://www.hepburnandleigh.co.uk/shop/category/23/tights

Hepburn and Leigh on erikoistunut 50-lukuun, ja heillä on juuri alkanut alennusmyynnit. Jos joku on kiinnostunut aika ajoin virittelemään itseään (tai tyttöystäväänsä) tähän klassiseen malliin, heiltä saa nyt järjettömän halvalla alusvaatteita. Esimerkiksi alla olevissa kuvissa näkyvä taannoisen pip-up tähden Mamie Van Dorenin tyylinen, Kiss Me Deadlyn valmistama sukkanauhaliivi maksaa vain 8 puntaa!

http://www.hepburnandleigh.co.uk/shop/category/27/suspender-belts

Naiset! Toivottavasti luotatte säärenne säärihoitajanne huomaan vuonna 2012!

Walter ajattelee sääriäsi!