Ilmiöt

Rodos  5

Mä lähden nyt lauantaina pois täältä. Helsingistä katsottuna ainakin suomen kesä on ollut surkein mitä muistan.

Rodoksella on kuulemma todella lämmin 35+ ja siellä kyllä on vähän mieluummin kuin täällä sateessa. Lähden kaverin kanssa ja aion vaan nauttia olosta ja ottaa aurinkoa sekä hotellin yhteydessä on spa joten takuulla otan hieronnan joka päivä.

Tää kuukausi mennyt töitä tehden ja kauniina päivinä on tullut bailattuakin jonkun verran. Kesän lempijuoma on mulla ollut valkoviini.

Otin hiustenpidennykset ja rakennekynnet pois ja tuntuu ihanan fressiltä. Jo vuoden päästä varmasti mulla on suhteellisen pitkät hiukset ja kynsiin on kiva lakkailla vaikka joka päivä uusi kiva väri. Olen nauttinut kyllä tästä olosta.

Vanilla kasvaa hurjaa vauhtia, mutta pienin näkemäni koira se silti on tällä hetkellä. Eilen se oppi hyppäämään sohvalle ja sänkyyn. Mä olin niin onneissani, kun mun vauva oppii ja kasvaa.


Suomen kesää pakoon  7

30.7 alkaa loma ja mä lähden kyllä niin nopeasti täältä pakoon kuin mahdollista. Nää kelit on ollut ihan uskomattoman surkeita ja aurinkoisia päiviä on ollut vaikea muistaa edes, että milloin niitä on ollut.

Toivottavasti elokuu on lämpimämpi ja onnea kaikille niille joiden loma ei ole mennyt tässä vesisateessa.

Mun kesä on muuten mennyt kivasti ja aika rauhaliisesti olen ottanut. Töissä käynyt vaan ja sitten yksillä festareilla sekä sitten kiertänyt promokeikkoja pari nyt. Viimeisin oli Kristiinan kaupungissa.

Summer Up-festivaalit oli kivat kyllä ja Cheekin keikka oli mahtava. Muuten kyllä täytyy sanoa että ei noi festarit enää kiinnosta oikein.

Vanilla on vienyt paljon mun huomiota ja sen kanssa onkin ihana olla aina ja leikkiä.

Treenit on sujunut kohtalaisesti ja hiukan epäsäännöllisesti kuten aina :)

Kyllä tämä vielä tästä ja tämä vuosi on mulle kyllä muutosten aikaa. Hiljaa hyvä tulee!

Ihania aurinkoisia päiviä teille kaikille <3


Kesä ilman miehiä  10

Niitä mä en tarvii tällä hetkellä mihinkään. Mun parhaat ystävät on kaikki homoja, mutta ne onkin kuin mun parhaita tyttökavereita.

Viime vklp oli Summer Up-festivaalit ja siellä oli ihan nastaa. Oli siellä myös komeita miehiä, ja eipä ole tältä tytöltä itsetunnon mennessä alemmas , kuitenkaan lirkuttelutaidot kadonneet. Tepsii mieheen kuin mieheen. Edelleen ;)

Kesällä kaikki on niin ihanan kauniita ja komeita. Mä olen koko kesän verhoutunut vaatteisiin. Auringonotto ei tulisi kysymykseenkään kuin autiolla saarella.

Mutta nauttikaa kesästä täysin rinnoin. Se on ihanaa aikaa.

Mun kesän ehdoton lempituoksu on Victor&Rolf Flowerbomb. Se käy kyllä läpi vuoden, mutta erityisesti kesällä!!!


Homot ovat lihansyöjiä!  11

Näin kuului huuto senaatintorilla kun Pride-kulkue alkoi aloittamaan marssia. Itsehän nukuin pommiin kulkueesta, mutta ystäväni siellä iloisesti marssivat. Siellä oli aikamoinen meininki ja tänä vuonna jotkut hengelliset ihmiset olivat järjestäneet kunnon vastarinnan kulkueelle.

Kun Pridellä oli oma huutosakki ja megafoni joka julisti Pride-tapahtumaa, tuli siihen sitten joku ukkeli oman megafoninsa kanssa ja huusi kuinka syntisiä homot ovat ja joutuvat helvettiin. Ei sentään heitelty tomaateilla tällä kertaa. VAAN kanamunilla :) Kyllä ihmiset on sairaita sanon minä.

Kirjoitin tuossa facebookkiin tosiaan lauantaina, että Helsinki Prideen nyt matka käy. Sinne sitten tuli kommentti "seksuaalivähemmistö kunniaan". EI. Ei tarvitse nostaa homoja mitenkään ylemmäs tai kunnioittaa heitä sen enempää kuin ketään muutakaan. Eiks me voitais olla kaikki tasavertaisia ja jokaisella saisi olla samanlainen oikeus elää tässä maassa haluamallaan tavalla. Vahingoittamatta muita... Please????


Luonnollisuus kunniaan!  11

Yhtäkkiä tässä ihan pikkuhiljaa on tullut sellainen fiilis kun pidennyksetkin alkoivat pudota olleessaan mun päässä jo niin kauan, että mä haluan nyt luonnollistua. Tämä ei tarkoita sitä, ettäkö en voisi olla luonnollinen vaikka minulla onkin silikonit. Ei, en ole menossa poistattamaan niitä. Eikä tämä ole mikään päähänpisto, vaan haluan vaan jotenkin riisua itseni kaikesta ylimääräisestä.

Tällä viikolla käyn myös poistattamassa rakennekynnet. Mutta en suinkaan luovu mun ihanasta kampaajastani, enkä kynsistudiosta, vaan lisäkkeet vaihtuu hiustenvahvistamishoitoihin ja rakennekynnet ihaniin lakkauksiin kynsissä sekä varpaissa :) On jo nyt kivempi olo ilman pidennyksiä ja odotan vaan, että vihdoin onnistuisin myös painonpudotuksessani.

Laihduttamisesta en uskalla enää edes ikinä mitään lupailla. On tässä sen verran monta kertaa menty ihan reisille sen kanssa. Aloitus on lupaava mutta koskaan en saa vietyä loppuun. Tärkeintä kuitenkin on etten vieläkään ole heittänyt lusikkaa nurkkaan.

Kyllä tää tästä ja toivonkin, että kesällä nyt on sitten fressi ja kevyt olo kaiken suhteen ja paino alkaa putoamaan sekä saan vahvat ja terveet hiukset ja kynnet ajan kanssa ihan itse kuhan malttaa odottaa. Tiedän että se vie KAUAN aikaa, mutta toisinkuin minä aina oletan, niin mikään ei tule hetkessä.

Mahtavia aurinkoisia kesäpäiviä sinne!v :)


Kesän festarit  4

Nyt vahvistui, että minäkin menen tänä kesänä festareille vaikka toisin kuvittelin. Ainakin Summer Up-festareille tulee lähdettyä ja mitä olen kuullut, ne onkin yhdet vuoden parhaista. Myöskin vip-järjestelyt ovat siellä kuulemma aivana mahtavat.

Ennen oli tapana mennä juhannuksena aina RMJ-festareille, mutta nykyään en enää tiedä edes onko ne nyt Raumalla vai Porissa edes, eikä fiilis ole enää sama kuin vuosia sitten.

Juhannus on tänä vuonna vielä ihan auki ja muistan kuinka hanurista oli viettää viime juhannus Helsingissä. Typötyhjässä Helsingissä, jossa ei tapahdu silloin mitään missään.

On ollut ihanaa vaan viettää aikaa mun rakkaan koirani kanssa, ja se kasvaa ja oppii hurjaa vauhtia. Ihana viettää kesä yhdessä!

Muitakin ihania uusia projekteja suunnitteilla, mutta olen oppinut että ei nuolaista ennen kuin tipahtaa! Hiljaa hyvä tulee :)

Kesällä rakastan vaan rentoutua ja olla, mutta tänä vuonna olen päättänyt jäädä kesäksi töihin ettei mene ihan ranttaliksi ja minulla onkin vain muutaman päivän loma!

Painoa on tullut hurjasti lisää, enkä ole koskaan kokenut laihdutusta näin vaikeaksi kuin viime aikoina ja tekisi mieli vaan heittää hanskat tiskiin.
Luovuttaja en kuitenkaan ole ja olen taistellut ja hävinnyt ja taas jatkanut taistelua.


Uusi tulokas Vanilla  10

Nyt hän on vihdoin minun. Sain koiran niinkuin halusinkin pitkään. Harkitsin, harkitsin ja harkitsin. Mä etsin todella kauan hyvää koiraa sillä tosiaankin en halua tukea mitään pentutehtailua tai pienestikkään epämääräistä toimintaa mikä liittyy eläimiin. Tottakai mietin myös elämäntilannettani, että miten paljon on menoa ja miten saan annettua koiralle parhaan mahdollisen kodin.

Tällä hetkellä elämäntilanne on sellainen, että vapaa-aikaa jää ja kesä on rauhallisempaa muutenkin, vaikka vakituisessa työssä olenkin. Rodun valintaa vahvisti se, että hyvällä ystävälläni on 2 chihuahua narttua, joten kaverit on taattu Vanillalle. Vanilla on 8 viikkoinen pentu nyt ja narttu. Pentu ei jää missään tilanteissa liian kauaksi yksin, vaikka tietysti totutan sen myös yksin olemaan lyhyinä jaksoina, mutta rakkautta sillä on paljon. Hoitopaikat on myös mietitty enkä sysää koiraa aina laidasta laitaan eri paikkoihin, vaan häntä rakastaa ja hoitaa joko mieheni, perheeni tai chihuystäväni. Vanilla on vienyt mun sydämen täysin <3

Vanilla <3
Vanilla <3

Viidakon tähtöset finaali!  4

Kohta se on ohi myös tvssä. Haikeata miettiä, kun tuntuu että se voisi jatkua ikuisuuksiin. Viidakon tähtöset oli hieno kokemus ja ihmiset vielä sitäkin ihanampia suurin osa. Niin se vaan aika menee. Toivoisin tuosta nelikosta ihan kenelle vaan voittoa. Jokainen olisi sen ansainnut, mutta jos yksi on pakko mainita niin Susanna Ruotsalainen!

Viidakon tähtöset oli ohjelmana kertakaikkisen jännittävä ja hyvä sekä erittäin viihdyttävä. tuotantoryhmä oli mainio, ja ymmärtäväinen.

Nyt on sitten vuorossa aurinkorannikon-tähtöset , mutta sekin surettaa. viiko meni niin nopeasti ja hyvä fiilis jäi, mutta mitä seuraavaksi?

Noi projektit ja bb luettuna mukaan on ollut huikeita. tää ei jää tähän!!!

Nyt sitten kaikki vaan ruudun ääreen klo 21.00 jännäämään. mä en oo ees kattonu noita haastiksia missä jokainen kertoo mihin käyttäisi voittorahat. Se jää nähtäväksi.

Ps. Ihana kun tulee lämmin. mulle kuuluu tosi ihanaa ja töitä on paljon. Aloitin 2 päivää sitten vasta kesäkuntoon 2012 :) Toivottavasti se vielä onnistuis tosi tiukalla kuurilla!

Aurinkoisia päiviä teille kaikille!


Hola Hola!!  2

Hola kaverit!

Nyt juuri heräsin ensimmäistä aamua taas kotona, kun eilen lento tuli myöhään yöllä Suomeen. Tulee kyllä hyvä sarja tuosta! Ihan kaikkea en voi reissusta kertoa, koska se pitää sitten nähdä sarjassa aurinkorannan-tähtöset.

Voisin kyllä harkita, että jos muuttais vaikka vuodeks Espanjaan, ja opiskelis siellä koulussa. Oli sen verran ihanaa. Ja Maisa ja Iida oli mitä parhainta matkaseuraa kyllä :) Ollaan me kyllä semmoinen kolmikko, että oksat pois!

Palaillaan pian rakkaat! Kun tokenen reissusta, kirjoitan jotain järkevää :D


Vappuna ihana loma Pietarissa  15

Ihanaa, että vihdoin mun viisumini on saanut käyttöä, sillä mulla on ollut nyt 2 vuotta peräkkäin vuoden viisumi. Tänä vuonna se oli melkein vuoden käyttämättä, koska ei ollut tarvetta mennä Venäjälle kun en ollut Antin kanssa. yksin en Pietarissa kyllä pärjäisi. siellä puhutaan tosi heikosti englantia.

Nyt sitten pääsin jo toista kertaa kuukauden sisällä nautiskelemaan ja olen saanut taas aivan ihania kokemuksia. yksi ikimuistoinen jälkeenpäin hauska juttu on kun jouduimme keskelle mellakkaa. Se oli samalla tosi pelottavaa, mutta niin mielenkiintoista että yritimme loppuun asrti kuvata vaikka meidätkin meinattiin jyrätä kun ihmiset juoksi ympäriinsä ja kaikki ketkä saatiin kiinni hakattiin ja vietiin isoon kalteriautoon mihin heitettiin roppakaupalla ihmisiä.

Ennen mellakkaa, tunnelma oli iloinen ja tässä onkin video Venäjän uutislähetyksestä mihin päästiin mukaan.

http://www.tv100.ru/news/peterburg-otmetil-pobedu-zenita-55555/

Oli ihanaa viettää romanttinen vappu rauhallisissa merkeissä muuten, sillä venäjällä ei vappua juhlita eikä örveltäjiä ole. Tietysti Zenitiä juhlittiin ja silloin oli kyllä pelottavaa liikkua kaupngilla. Muuten kävimme jokilaiva-ajelulla neva-joen ympärillä ja katsoimme historiallisia nähtävyyksiä. Syötiin ihanaa ruokaa. Nyt on ihana olo kun ei ole pahasta olosta tietoakaan ja juomisen sijaan on ihania tuliaisia Venäjältä ja kaikkein ehkä ihanin on minun uudet 3 paria kenkiä sekä Naomi Cambellin omalta vaatemallistolta Love Republicilta ostamani uusi upea mekko! Ja ehkä hienoimmat kumisaappaat ikinä meille molemmille :)