Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sääret.

Etniset sääret  2

Sukat ja säärten iho. Mikä on paras kombinaatio? Pariisilainen sukkavalmistaja Gerbe on tuonut kauppoihin Ethnic Colours -sukkamerkin, jonka kolme eri väriä on suunniteltu "imartelemaan" ihosi sävyä olitpa "Asian, black, European or Latin. They're designed like a make-up..."

Ethnic Colours sukat
Ethnic Colours sukat

Tässähän pistää silmään, että sukkien väri on kaikissa tapauksissa mahdollisimman lähellä säärten väriä. Vaaleaihoisimmalla vaaleimmat sukat ja tummaihoisimmalla tummimmat sukat. Mitä te tästä ideasta tuumitte?

Ja ennen kaikkea, olisi hauskaa kuulla mielipiteitä ja syvältä munaskuista ja ovaalisarjoista lähteviä tunteita siitä, millaiset sukkasääret näyttävät kaikkein kauneimmilta ja ihanimmilta.

http://www.stockingshq.com/stockings-c3/gerbe-ethnic-colours-stockings-p815


Säärihoitajanne tiedottaa! Jenny Penny  2

Viime viikolla maailmaan putkahti kevätauringon paistaessa uusi sukkamerkki Jenny Penny. Sain siitä viestin sähköpostiini.

Te, tämän blogin kovia kokeneet lukijat, olette nyt Suomessa varmasti jotakuinkin ainoita ihmisiä, jotka tietävät yhtään mitään Jenny Pennyistä. Tässä neljä poimintaani Jenny Pennyjen joukosta.

Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny

Näitä valmistaa Jenny Penny Legwear, mutta en tiedä ko. firmasta mitään. Ehkä Jenny Penny on brittiläinen, sillä näitä voi ostaa vain yhdestä ainosta sukkakaupasta.

http://www.stockingsdirect.co.uk/jenny-penny.html

Tämä ei ole se englantilainen sukkakauppa, jota aina mainostan. Olen kuitenkin tilannut kamaa myös tästä kaupasta, ja kaikki on sujunut erittäin sutjakkaasti. Voisin olettaa, että he eivät ottaisi Jenny Pennyjä myyntiin, jos niiden laatu ei olisi hyvä. Ehkä Jenny Penny on heidän oma merkkinsä??

But who cares! Hienoja sukkiksia joka tapauksessa, vai mitä? Kun pukeudut Jenny Pennyihin, ei ole todennäköistä, että toisia samanlaisia kävelisi vastaan.

Sädehtivää kevättä!

T: säärihoitajanne


Säärihoitajanne tiedottaa!  3

Hei säärikaunokaiset! Sekä miesystävänne!

Jo aiemmin ylistämäni englantilainen nettisukkakauppa Stockingshq ilmoitti kolme tuntia sitten saaneensa myyntiin uuden italialaisen sukkamerkin Nylonican tuotteita.

Nylonicalla on aivan uskomaton määrä erivärisiä sukkia. Eri värejä on saatavilla sekä ohuissa että paksummissa malleissa, sekä sukkahousuissa, stay-upeissa että liivien kanssa käytettävissä sukissa.

Ja hinnat ovat varsin edulliset.

En ainakaan tiedä toista vastaavaa tarjontaa.

Siis esimerkiksi tässä kuvassa olevat 55 denierin stay-upit eivät mustina ole mitään ihmeellistä, mutta ne voi hankkia yhdeksässä eri värissä, jotka ovat musta, air force blue, aqua, baby blue, baby pink, deep lilac, rose pink, royal blue ja turquoise. Joissain malleissa on tarjolla vielä kolme muuta, ruskean sävyistä väriä.

Nylonica-sukat Stockingshq-kaupasta
Nylonica-sukat Stockingshq-kaupasta

Visioikaa itsenne astumassa air force blue -säärillä sisään kapakkaan, missä kaikki muut naiset ovat mustasäärisinä! Sitä kateuden määrää!!!

Ennenaikaista naiskollegojesi sappikivileikkausta!

Ja nämä sukat maksavat noin 13 euroa + noin vitosen postikulut. Postikulujen osuus tietenkin vähenee, jos tilaa useampia sukkia ja sukkahousuja kerrallaan.

Koko tarjonnan näette tästä:

http://www.stockingshq.com/nylonica-m25

PS

Koska ajattelen jatkuvasti sääriäsi, olen onnistunut löytämään Puolasta erään sukkatehtaan, jolla on tosi hienoja, kuvioituja sukkahousuja noin vitosen hinnalla. Se on myöskin sellainen merkki, jota tuskin kukaan täällä vielä tuntee, joten sellaiset sukkahousut poikkeaisivat kaikkien muiden naisten sukkahousuista.

Tässä on vain vielä se ongelma, että kyseisen valmistajan tuotteita on äärettömän hankala tilata. He lähettävät laskun, joka pitää käydä pankissa maksamassa. Mahdotonta!

Koska puolan kielen taitoni on ruosteessa, olen pistänyt erään puolaa hallitsevan naistuttavani lähettelemään heille sähköpostia ja esittämään toivomuksia maksupalvelun parantamisesta. Jos se johtaa tulokseen, tämän blogin lukijat kuulevat asian ensimmäisinä Suomessa.

Hurmaa miehet ja nujerra naiset säärihoitaja Walterin avulla!


Paras sukkakauppa  2

Lienee vähintään hellyttävää, että mies omistaa koko elämänsä naisten säärien somistamiseen. Englantilainen David perusti kymmenisen vuotta sitten sukkien myyntiin erikoistuneen nettikaupan nimeltään "Sukkapäämaja" eli

http://www.stockingshq.com/

Siitä pitäen David on raatanut yöt ja päivät järjestääkseen naisille (ja heidän miesystävilleen) mahdollisuuden hankkia mahdollisimman edullisesti monenlaisia hienoja sukkia. Hän aloitti myymällä stayup-sukkia ja liivien kanssa käytettäviä sukkia. Noina alkuvuosina oli ideana ylistellä sukkien käyttämistä ja ylenkatsoa sukkahousuja.

Sitten David tuli ostaneeksi sukkahousuja myyvän nettikaupan, ja lopulta hän yhdisti nämä kauppansa. Nyt "Sukkapäämajasta" saa sekä sukkia että sukkahousuja. Tietenkin myynnissä on myös erityisen hienoja sukkanauhaliivejä, joiden erikoisuutena on sukkanauhojen päässä olevat metalliset kiinnityslenkit. Niiden ansiosta sukkanauhat eivät vahingossa avaudu.

Stockingshg:n valikoimissa on mm. seuraavien merkkien tuotteita: Aristoc, Cervin, Cette, Charnos, Cindy, Clio, Couture, Dore Dore, Eleganti, Falke, Flore, Gerbe, Gio, Gipsy, Jonathan Aston, Le Bourget, Leg Avenue, Levante, Levee, Luisa Maria Lugli, Mura, Oroblu, Pretty Polly, Rago, Silky, Trasparenze ja Veneziana.

Tämän kaupan avulla olen huolehtinut naisystävieni sääristä jo vuosikaudet. Voin ehdottomasti suositella tätä sukkakauppaa kaikille naisille, ja naisystävänsä sääristä kiinnostuneille miehille.

http://www.stockingshq.com/


On kevät ja sääret!  5

Maaliskuun eka päivä! Koska asun Helsingissä, en huomaa kevään tuloa maantien varsille puhkeavista leskenlehdistä. Puiden lehtien avautuminen taas on liian myöhäinen kevään merkki. Sehän tapahtuu vasta vapun jälkeen.

Niinpä naisten ohuet sukkahousut ovat kaupunkilaisen varmin tae kevään tulosta. Ja nyt ne tulevat taas!

Tässä pieni vinkki: Trasparenzella on kevään uutuuksissa muutamia tosi hienoja sukkahousuja. Esimerkiksi:

Trasparenze Becky
Trasparenze Becky

Trasparenze Becky

Trasparenze Britney
Trasparenze Britney

Trasparenze Britney

Trasparenzen kevään 2011 sukkahousuja on esillä enemmän esim. tällä nettikaupalla:

http://www.stockingsdirect.co.uk/spring-fashion-2011.html

God bless the spring and the legs!