Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on tähtöset.

Viidakon tähtöset finaali!  4

Kohta se on ohi myös tvssä. Haikeata miettiä, kun tuntuu että se voisi jatkua ikuisuuksiin. Viidakon tähtöset oli hieno kokemus ja ihmiset vielä sitäkin ihanampia suurin osa. Niin se vaan aika menee. Toivoisin tuosta nelikosta ihan kenelle vaan voittoa. Jokainen olisi sen ansainnut, mutta jos yksi on pakko mainita niin Susanna Ruotsalainen!

Viidakon tähtöset oli ohjelmana kertakaikkisen jännittävä ja hyvä sekä erittäin viihdyttävä. tuotantoryhmä oli mainio, ja ymmärtäväinen.

Nyt on sitten vuorossa aurinkorannikon-tähtöset , mutta sekin surettaa. viiko meni niin nopeasti ja hyvä fiilis jäi, mutta mitä seuraavaksi?

Noi projektit ja bb luettuna mukaan on ollut huikeita. tää ei jää tähän!!!

Nyt sitten kaikki vaan ruudun ääreen klo 21.00 jännäämään. mä en oo ees kattonu noita haastiksia missä jokainen kertoo mihin käyttäisi voittorahat. Se jää nähtäväksi.

Ps. Ihana kun tulee lämmin. mulle kuuluu tosi ihanaa ja töitä on paljon. Aloitin 2 päivää sitten vasta kesäkuntoon 2012 :) Toivottavasti se vielä onnistuis tosi tiukalla kuurilla!

Aurinkoisia päiviä teille kaikille!


Aurinkorannan Tähtöset  19

Se on nyt niin, että viidakon tähtöset saa jatkoa toukokuussa ja tulee aurinkorannan tähtöset -nettisarja. Oli aika mukava yllätys kun mulle tuli soitto ja kerrottiin ideasta. 10 naisesta vain kolme pääsee mukaan ja minä olin yksi heistä :)

Toukokuussa se on sitten nokka kohti Bulgarian Sunny Beachia ja saa nähdä mitä tuleman pitää. Olisikohan tämä se kauan toivottu bilereissu? Vai onko se sittenkin täynnä ällöttäviä ja vaikeita tehtäviä?. No se jää nähtäväksi ja taas kerran en tiedä itsekkään asiasta.

Viidakon tähtöset on ollut mahtava kokemus ja aivan sairaan upea ohjelma katsoa myöskin televisiosta.

Eilen olin aivan mahtavissa kuvauksissa, ja saatiin musta uusia kuvia, jotka tulee lähiaikoina. Oon taas liekeissä.

Eipä tässä muuta kuin kovaa treeniä ennen matkaa niin sitten näyttää hyvältä beachilla. Jeah!!! Mukaan lähtee siis minä, Maisa ja Iida. Blondikolmikko. Apuvaa..