Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kylpylä.

Häpykarvatilannepäivitysyritys onnistui!

Haloo, täällä Berliini. Palasin seuraavana iltana suosikkikylpylääni, ja nyt siellä kuhisi naisia ja miehiä Eevan ja Aatamin asuissa (ennen syntiinlankeemusta).

Kun talvella kylpylän naisista vähintään 90 prosentilla häpykumpua peitti lämmittävä karvoitus, nyt keväisemmässä ja kesäisemmässä tilanteessa vähintään 80 prosenttia naisista on ajellut Venus-kugelinsa paljaaksi. Vanha sanonta talviturkin/talvipalttoon riisumisesta/pois heittämisestä tarkoittaakin siis tätä.

Mainittakoon, että kylpylässä oli melko paljon "saksalaisia" rintoja, joten Die Partein (Puolueen) huoli niiden sallimisesta jatkossakin on aiheellinen.

Ja yhdellä hyvin kauniilla pienellä vaaleatukkaisella naisella oli täysin koskematon, hyvin pörheä musta häpykarvamätäs. Punkkaudella 70-luvun lopulla The Slits (Raot) -nimisen, vieläkin esiintyvän tyttöbändin laulusolistin ideana oli vilautella kainalokarvoja (ja pikkuhousuja). Se käynnisti jonkin aikaa kestäneen naisten kainalokarvabuumin. Olisi ihanaa jos se muoti tulisi takaisin.


Voi Luoja! Häpykarvapäivitykseni epäonnistui

Haloo, täällä Berliini. Menin eilen suosikkinakukylpylääni uimaan, saunomaan, nauttimaan elämästä ja - päivittämään käsityksemme berliiniläisten naisten häpykarvatilanteesta. Saavuin Berliiniin 20.5., ja täällä on ollut joka päivä aurinkoista ja lämmintä löysäilyä. Kylpylä sijaitsee neljännessä kerroksessa ja siellä on kattoterassi. Voin kuvitella, miten naiset ja miehet ovat maanneet siellä kaiket päivät pelivälineet nudena ja päivettäneet ihoaan ja imeneet D-vitamiinia.

Sitten eilen tilanne muuttui: kylmeni ja alkoi sataa vettä. Silloin meikäläinen havahtui lähtemään kylpylään. Kuinka ollakaan, siellä oli illalla hyvin vähän ihmisiä. Vain neljä naista. Heistä kahdella oli häpykarvat tukevasti paikoillaan ja kahdella kumpu hehkui paljaana.

Minäkin, vaikka olen toimittaja, pystyn käsittämään, että näin pienestä aineistosta ei voi tehdä yleistyksiä. Häpykarvapäivitykseni epäonnistui.

Näillä kaikilla naisilla oli miesseuralainen mukana. Toisen häpykarvaisen naisen miesystävällä oli erittäin pieni pippeli. Toisella häpykarvattomalla naisella oli melko isopippelinen miesystävä. Tällä naisella oli muhkeat, "saksalaiset" tissit, ja hänen isopippelinen miesystävänsä kouri niitä uima-altaassa. Molemmat naiset vaikuttivat pitkästyneen miesystäväänsä.

Johtopäätökseni kaikesta tästä: menen tänään takaisin samaan kylpylään ja jatkan häpykarvatutkimuksiani. Palaan asiaan. En jätä lukijoitani epätietoisuuden valtaan.