Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on alastonkuvat.

Onko alastomuus tabu?  14

Toisaalta voidaanhan siitä puhua, mutta entäs sitten sen näyttäminen. Uskon että todella monet eivät halua esiintyä missään alasti varsinkaan julkisesti. Lehdissä. Tai yliipäätään missään.

No entäs sitten kun joku muu menee ja on valmis näyttämään vartalonsa alasti vaikka kaikille sillä pitää omasta vartalostaan. Tai saa siitä rahaa. Mitä se on itseltä pois.

Hyi noloa, halpamaista, tyrkkyä.

Onko se sitten niin.

Entä jos kaikki viihtyisivät omassa kropassaan ja olisivat ylpeitä siitä. Lisäisikö se itsevarmuutta ja tulisi halu näyttää kaikille kuinka upean vartalon on saavuttanut esim. kovalla työllä.

En siis puhu tässä haarojen revittely kuvista vaan esim. naisen kauniista muodoista mitään erikoisemmin peittämättä.

Tiedän erään sivuston missä vuorotellen kaikki ihan Madonnasta lähtien ovat poseeranneet vuoron perään ilman rihman kiertämää ja jokainen näyttää kerta toisensa jälkeen upeaa vartaloaan uudelleen ja uudelleen.

Onhan todella upeista kuvista kysymys. Suomessa alastonkuvien toteutus voi olla vähän eri luokkaa, mutta kyllä hyvät kuvat tahtoessaan aikaiseksi saa.

Miksi toisaalta ajatellaan että jos ihminen menee alastonkuviin, tilanne on ollut niin epätoivoinen että on ollut pakko, sillä ilmeisesti nyt on rahat loppu.

Ollaanko Suomessa liian häpeällisiä omien vartaloiden suhteen?
eivätkö ihmiset jaksa tehdä töitä vartalonsa eteen?

Mitä mieltä te olette alastomuudesta ja sen näyttämisestä?