Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on AnttiTuisku.

Tanssii Tähtien Kanssa -ennustus!  5

Supersuosittu Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelman uudet tanssiparit esiteltiin äskettäin. Mukana oli taas liuta enemmän ja vähemmän tunnettuja julkkiksia. Tässä terveiseni mukana oleville ja otsikot, jotka olisi hauska nähdä syksyn mittaan:

Maria Jungner: Pyydä demarimiehesi Mikael mukaan katsomoon mahdollisimman usein, jotta näemme hänetkin kuvaruuduista. Olette ihanan avoin pari, ja Mikaelilla on aina sana hallussa, joten hän voi lehtien palstoilla kertoa hassuin sanankääntein rakkaudestanne ja siitä miten sinulla menee. Lisäksi Mikael voi sinun kauttasi saada medianäkyvyyttä, joka auttaa häntä vaaleissa ensi vuonna.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Mikael teippasi nyrjähtäneen nilkkani!

Nasima Razmyar: Olen jo jonkin aikaa ihmetellyt, miksi vuoden pakolaisnaiseksi aina valitaan superkaunottaria. En nimittäin muista nähneeni yhtäkään ylipainoista vuoden pakolaisnaista. En sano, ettetkö ansaitsi titteliäsi. Olet varmasti tehnyt paljon hyvää työtä, ja kannustan sinua valitsemallasi tiellä. Olet niin kaunis, että sinulla on kaikki mahdollisuudet valloittaa Suomi ja päästä lehtien kansiin patsastelemaan. Tämähän on hyvä, sillä niin saat myös asiaasi eteenpäin. Muista siis hymyillä kaikille lehdille ja höpöttää paljon kaikkea, jotta saamme tietää sinusta jotakin, opimme tuntemaan sinut ja tykästymme sinuun.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Rakkaani on suomalainen perusjuntti!

Satu Silvo: Koska olet tunnetusti tulisielu ja tunteellinen ihminen, neuvon sinua käyttämään tätä hyväksi kisassa. Tulisessa tangossa olet varmasti parhaimmillasi. Pieni varoituksen sana: älä tulistu, jos sekoat askelissasi, ja yritä hillitä temperamenttiasi, jos tuntuu, että haluat huutaa ja raivota muille. Ja vedä tarpeeksi sitä kasvisruokaa, jotta jaksat tanssia finaaliin saakka!
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Kiroilen ja vedän kasviksia!

Anna Perho: Seksiohjelmastasi ja Perho tuli taloon -ohjelmasta huolimatta olet suurelle yleisölle vielä suhteellisen tuntematon ja ehkä hieman etäinenkin, joten valitettavasti uskon, että olet ensimmäisten putoajien joukossa. Jos kuitenkin onnistut lavalla osoittamaan, että sinusta löytyy sitä munaa, josta siinä seksiohjelmassasi puhuit ja jos uhkut seksuaalista energiaa, tiesi tähtiin voi olla avoinna.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tanssi toi energiaa petipuuhiin!

Joona Puhakka: Suosittelen ottamaan puolisosi Funin ja pienen poikanne mukaan tanssiasi katsomaan, siitä saat yleisöltä lisäpinnoja. Olet huisin komea, ja koska olet urheilija ja täydellisyyden tavoittelija, sinulle ei pitäisi olla vaikeuksia harjoitella tanssiaskelia kyllästymiseen asti. Uskon, että voit päästä ainakin kisan puoliväliin saakka.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Kosin Funia tanssin pyörteissä!

Laura Voutilainen: Sinä jaat suomalaiset kahtia. On niitä, jotka sinua rakastavat ja niitä, jotka sinua vihaavat. Tämä voisi johtua siitä, että sinä olet kuin kameleontti. Vaihdat hiusväriä usein, ja vaatteesi ovat aina räväkät. Ja olet muistaakseni julkisesti aikoinaan jossakin naistenlehdessä kertonut, että harrastit tantraseksiä ex-miehesi kanssa. Eron myötä olet varmasti saanut uutta hehkua, käytä sitä hyväksi ja valloita Suomen miehet.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tein tantraseksitaivutuksia!

Jethro Rostedt: Sinä olet se vuoden vitsi -tanssija, se hauska tyyppi, jolta mitkään askeleet eivät mene niin kuin pitäisi, mutta joka on niin ihanan lutuinen ja huvittava, että ihmiset äänestävät sinut jatkoon kerta toisensa jälkeen, koska haluavat nähdä ja kuulla sinua. Pääset kyllä pitkälle kisassa, muttet ihan finaaliin saakka.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Läskiksi meni mutta menköön!

Jukka Rasila: Näyttelijän taidoilla tämänkin ohjelman pitäisi sujua sinulta kuin rasvattu. Viis askelista, muista huumori niin pärjäät pitkälle. Letkauta jotakin hauskaa tanssin jälkeen, että saamme nauraa töllön edessä. Älä missään nimessä heittäydy liian vakavaksi tai olet vaarassa pudota heti alkumetreillä.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tunnustan, ennustan ja pahempaa on luvassa!

Juha Veijonen: On hienoa, että kerroit avoimesti suomalaisille alkoholiongelmistasi, jotka olet selättänyt. Ihmiset voivat samaistua sinuun ja saada voimia itsekin muuttaa elämäänsä. Uskon, että olet karismasi ansiosta mukana kisassa pitkään.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tanssi sujuu selvin päin!

Antti Tuisku: Sinä olet varmuudella kärkikolmikossa, teit mitä hyvänsä. Suurella todennäköisyydellä olet jopa voittaja. Erästäkin musavideosi kuvausta seuratessani totesin, että olet haka diskotanssissa. Tee siis samoin kuin Miss Suomi Satu Tuomisto viime vuoden finaalissa ja tee sellaisia liikkeitä, jotka eivät kuulu perinteisen tanssin piiriin. Svengaa, vatkuta ja vetkuta itseäsi ja tanssi meidän sydämiin.
Tämän otsikon haluaisin nähdä: Tuisku voitti tanssikisan!