Mitä sanoo Blomqvist?

  • WilleWau

Enpä tullut ajatelleeksi mihin kaikkeen tupakoinnin kieltäminen ravintoloissa vaikuttaa. En tupakoi enkä alkoholin vaikutuksen alaisena ilakoi. Toki nuo nautinnot niitä halajaville sallin.

Hesarin toimittaja Mikkomatti Aro toi ”Seuraavaksi tarvitaan ”piereskelykielto” kirjoituksessaan 9.6. uuden näkökulman omaan ja ystäväpiirini yöelämää koskevin pohdintoihin:

”Perinteinen pyykkipoika on tällä hetkellä korvatulppia oleellisempi baarivaruste. Pierujen paukutteleminen näyttää nimittäin olevan tanssilattioilla kesän ykkösjuttu.

Tyrmäävät tuoksut on pantu merkille myös tiskien tuolla puolen.

"Ihmisten seassa kävellessään joidenkin asiakkaiden huomaa haisevan aivan kammottavalta", tunnustaa erään helsinkiläisen yökerhon ravintolapäällikkö.

-

Mutta jotta tärkein ei unohtuisi: haloo, helsinkiläiset. Siis ihan oikeasti, piereskelyä tanssilattialla? Mitähän tästä sanoisi Åke Blomqvist?

- - -

Mietimme porukalla, että mitä pahaa päräyttelyssä on? Kertoohan se jonkinasteisen rentoutumisen tilasta; arkipäiväisen pinnistelyn sijaan?

Minkälainen äänimaailma paljastuu helsinkiläisen yökerhon tiloissa, jossa deejii vetää musiikin äkkiä hiljaiseksi kello 3,15?

Savossa päin olen kuullut yhden parhaista vahinkopäräyksen sananvaihdoista: ”Anteeksi neiti, meinasi tulla röyhy, mutta sain vaihdettua pieruksi.”

”Kuule kaveri, ei se mitään. Itse stringaan äänettömiä.”

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus