Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on EU-osavaltio.

Suomen perustuslakia muutetaan laittomasti  1

... ja ilman muun median, paitsi sosiaalisen median (SM) huomiota. Tällä tarkoitan nyt huomion kiinnittämistä sen todelliseen vaikuttavuuksiin.

Suomen perustuslakia muutetaan laittomasti ja ilman mediahuomiota
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=1100

Ydinpointti kokonaisuudessa ovat artikla 94/95 sanamuodot. Eduskuntahan kokoontuu taas 6.9. ja huolestuneisuutta herättää se, että edes perussuomalaiset eivät ole pitäneet asiasta meteliä?

Perustuslain vaatiman toisen eduskuntaäänestyksen päivä on pidetty tiukasti piilossa. Ainakin toistaiseksi.

Nimittäin noiden mainittujen perustuslain kohtien avulla ja perustuslain "uudistamisen" HE 60/2010 kautta, virallinen Suomi tulee mahdollisesti nopeastikin valmistelemaan ja päättämään:

Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävästä toimivallan siirrosta Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle."

Vaihtoehtoja ovat muun muassa:

Nato?
EU-liittovaltio?
Arabiliitto?
Uuden Venäjän federaatio?

Kaikki on sopiva eduskunta- ja hallitusenemmistön aikana mahdollista.

Minun mielestäni kyse on Suomen historian juonikkaimmasta ja ehken kaikkien aikojen härskimmästä teosta. Ilman mitään julkista keskustelua. Kansanäänestyksistä puhumattakaan.

No. Kansanvalta eli demokratia ei voikaan toimia, jos kansa ei tiedä.


Suomi Afrikan unioniin!  2

Länsimaisessa demokratiassa eli kansan vallassa meillä lienee oikeus paikkansa pitävään tietoon?

Nostan siksi vielä muistaessani esiin aiheen, joka on enää yhtä napin painallusta vaille valmis. Äänestysnapin.

Suomi salatusti Natoon ja EU-liittovaltioon! | Perustuslain "uudistaminen" HE 60/2010 on maanpetos. | Promerit.net

http://www.promerit.net/2011/02/vltiosaantouudistus/

Katsokaa samalla myös EU:n liittymisen lähihistoria. Kokoomuksen, avoimen rehellisen, edustajan kirjoittamana.

Tämä hyvin härskin tuntuinen kuvio vahvistui ainakin itselleni kesän aikana, koska kukaan valtakehän ytimessä ja sen läheisyydessä pörräävistä ei uskalla kommentoida tätä perustuslakiasiaa. Ainakaan sen artiklojen 94/95 vaikuttavuuksien osalta...

Huolestuttavintahan tässä on se, että "journalistisin" perustein toimiva mediakin on käsketty hiljaiseksi. No, iso asuntolainahan on toimittajankin paras vahtikoira.

Eikä tuo Afrikan unioni otsikossa ole mikään vitsi. Sen verran väljäksi Christoffer Taxellin vetämän komitean sanamuodot jätettiin...

Money talks. Nation walks.


Mediasensuuri jatkuu  2

Sitä ihmettelen, että edes eduskunta tiedotuksen yhteisö ei hoida tiedonvälitystehtäväänsä.

Tästäkin alla olevasta uutisesta puuttuu erittäin merkittävä perustuslain "uudistamisen" vaikuttavuus.

Myös eduskunta tiedostus vaikeen HE 60/2010 94§ vaikuttavuudesta
Myös eduskunta tiedostus vaikeen HE 60/2010 94§ vaikuttavuudesta

Seuraava lainaus on kansalainen Tapio Salmisen Helsingin Sanomissa 4.2.2011 julkaistussa mielipidekirjoituksessa ”Miksi Suomi haluaa kirjata EU-jäsenyyden perustuslakiin?”

Tähän päivään eli 29.6.2011 mennessä tähän alla olevaan vahvennettuun ja erittäin tärkeään kysymykseen ei ole HS:ssa vastattu. Maan tapaa tämäkin?

Lainaus alkaa.

- Muutosesityksen häkellyttävät kohdat eivät kuitenkaan vielä lopu mainittuun lauseeseen.

Perustuslain pykälään 94 ehdotetaan seuraavaa lisäystä:

- Jos ehdotus (siis eduskunnalle annettava) koskee Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävää toimivallan siirtoa Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle, se on hyväksyttävä päätöksellä, jota on kannattanut vähintään kaksi kolmasosaa annetuista äänistä.”

- Miksi Suomen perustuslaissa pitää varautua luovuttamaan Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävä toimivalta jollekin ulkopuoliselle?

- Erikoista asiassa on sekin, että tämän tärkeysluokan asioista ei tiedoteta millään tavalla, vaan ne valmistellaan päätettäviksi kabineteissa kaikessa hiljaisuudessa ilman minkäänlaista julkista keskustelua.

Lainaus loppuu.

Lisätietoa netistä hakukoodilla - HE 60/2010 94


Hallitusneuvotteluissa iso jytky!  2

No vasta vinkistä hokasin, sitä miksi vasemmistoliitto, vihreät ja kristilliset halutaan kokoomus-sdp-rkp akselin jauhettavaksi.

Ensinnäkin perustuslain "uudistaminen" eli HE 60/2010 vaatii vielä toisen läpiviennin eduskunnassa.

Hallitusneuvottelujen johtaja Katainen sanoi, että vasemmistoliitto sai ainoan erillisvapauden äänestää Portugali-paketissa hallituksen esitystä vastaan.

Kuitenkin tuossa perustuslain ensimmäisessä käsittelyssä vasemmistoliitto äänesti hallituksen esitystä vastaan. Sdp, rkp ja vihreät kiltisti puolesta. Kristilliset kahta lukuunottamatta myös puolesta.

Nyt pitämällä nämä kaikki puolueet tiukasti liekassaan kokoomus pääsee näyttämään, että kuinka yksimielisesti hallitus ja eduskunta äänestivät kansallisvaltiomme lopettamisen puolesta.

Perustuslain "uudistaminen" HE 60/2010; edelleen mediasensuurin alla | Perustuslain tekstien vertailu… | Promerit.net: http://t.co/wLhU1Tj