Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on arvopohja.

Valeoppositio  1

Joko perussuomalaisten puoluejohto on valmis puhumaan seuraavista mobiiliflaijerin aiheista ääneen? Kuten vakuutusoikeus, vakuutuslakimiesjärjestelmä ja oikeusvaltioperiaatteet Suomessa.

Miksei oltukaan 2015 tosimielellä liikenteessä?
Miksei oltukaan 2015 tosimielellä liikenteessä?

Joten. tämä perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon lupaukseksi tulkittava; kutkuttelee monia niistä, jotka ovat miettineet sitä, että kannattaako enää äänestää. Siis ollenkaan.

”– Olemme analysoineet tilanteen. On ihan selvää, että toiseen samanlaiseen takinkääntöön tai äänestäjien pettämiseen ei ole varaa. Meillä ei ole mitään tarvettakaan sellaiseen, koska nykyinen puoluejohto on tosissaan niiden asioiden takana, joita se ääneen esittää.” Lähde: Lapin Kansa 5.3.2019 – Perussuomalaiset tähtää suurimmaksi puolueeksi: "Toiseen samanlaiseen äänestäjien pettämiseen kuin Timo Soinin kaudella ei ole varaa"

Jos huomaat, että tämän bloggauksen aiheista aletaan puhumaan perussuomalaisten puoluejohdon toimesta ääneen, niin vinkkaa kohteliaimmin tännekin. Lämmin kiitos avustasi.

”Perussuomalaiset 2019”
Julkaistu maaliskuu 4, 2019

”Tämän bloggauksen mobiiliflaijereissa pitää nähdä uusien mahdollisuuksien siemensäkki. Termejä valemedia ja valelääkäri on viime vuosina avattu eri kanteilta. Joko mahtaa olla valeopposition vuoro?

Nimittäin. Nykymuodossaankin perussuomalaiset ovat edelleen monelle suomalaiselle; se surullisen kuuluisa viimeinen oljenkorsi. Vaikkei välttämättä kaikesta muusta heidän toiminnastaan ja toimintatavoistaan olisikaan samaa mieltä. Tosin nykymenon jatkuessa perussuomalaistenkin äänestäjä saa taas sellaista, mitä ei ole äänestäessään tilannut eikä halunnut.

- -

”Nämä kohta seuraavat, edelleen avaamattomaan isoon kuvaan liittyvät, aihekokonaisuudet kiinnostavat ainakin yhtä miljoonaa äänestäjää! Mikä mahtaa olla perussuomalaisten todellinen asenne niiden korjaamiseen, jos ja kun se pääsee toisen kerran hallitukseen?

SISÄLLYSLUETTELO
Perussuomalaiset ajan hermolla 2013 – 2015
Perussuomalaisten tarjoilemat sytkäytykset jatkuvat
Siniset syyllisiä nukkuvien kasvuun?
Kolme avainkysymystä perussuomalaisille 2019
Perussuomalaisia OSE – järjestelmässä 2018

Ensin lähihistorian katsaukseen.”

* * *

Eikä tuossa kaikki.

Wikipediasta ei löydy vielä määritelmää valeoppositiosta. Valelääkäri ja valemedia sieltä kyllä löytyvät.

Joten voisiko valeoppositio olla sellainen, että valeoppositio ja sen edustajat tekevät hallitukseen päästyään ihan toisia asioita, joita se ja he ovat hallitukseen päästäkseen väittäneet äänestäjille ajavansa.

Joten jos näin on, niin onko mitään enää tehtävissä? Kannattaako äänestää?

Minun mielestä kannattaa, kunhan joku vain uskaltaa ja saa; paljastaa viimeinkin jokaisen puolueen ja valitsijayhdistyksen takana olevat ekosysteemit sekä niiden arvopohja ja arvot.

Näin vähän puhutusta aatepohjasta; kertoi kokoomuksen kansanedustaja (2011-2015) Lasse Männistö, joka siirtyi keväällä 2015 terveyspalveluja tarjoavan Mehiläisen terveydenhuollon ulkoistuksista vastaavaksi johtajaksi.

"Poliitikot arvostavat hyvin paljon vahvaa aatteellista pohjaa. Muutenhan tämän koko homman voisivat hoitaa koneet.

Jos sitä aatteellista pohjaa ei ole, ei oikein vuosienkaan jälkeen osaa sanoa, onko tyyppi lintu vai kala?"

Lähde: Helsingin Sanomat printtilehti 9.4.2017 sivu A 21 - "Kuntapolitiikassa pitää osata takinkääntö".

Joten joko politiikan iso kuva ollaan valmiita avaamaan? Esimerkiksi oheisen mobiiliflaijerin mukaisin kytkentäkaavioin.

Kenellä todellinen valta on?
Kenellä todellinen valta on?

1990-luvun Helsingin Sanomien mainosslougania mukaillen ja kerraten;kansanvalta ei voi toimia, jos kansa ei tiedä.

Vaalihymiö.

Voisiko tuon ison kuvan kytkentäkaavioiden avaaja olla; tähän mennessä nähdyn perusteella siniset ja Timo Soini?

Toinen vaalihymiö.


Kiinalainen juttu  1

Uutistietojen mukaan pääministeri Juha Sipilä (kesk.) vierailee Kiinassa 25.–30. kesäkuuta. Pääministerin tuoma arvokkuus vauhdittaa neuvotteluja Kiinassa, kun Suomen pääministeri Juha Sipilä tapaa Kiinan pääministerin – valtuuskunnan tavoitteina kymmenet sopimukset. Lähteenä edelliselle Suomenmaa/STT - Heta Hassinen - 25.6.2017.

Toivotaan parasta onnea ja menestystä kauppojen etenemiselle sopimuksiin asti. Ilman jälkikäteen ilmeneviä skandaalin tyttösiä tai poikasia.

Samaan aikaan Suomessa. Vireillä on hieman kiinalaiselta vaikuttava juttu.

Ratkaistuksi luultu hallituskriisi jatkaa porisemistaan. Selvittelyt siitä, puhuivatko kaikki totta, jatkuvat. Nyt julkisuuteen kaivetaan ja kaivataan oikeusministeriön muistiota, johon pääministeri Sipilä viittasi eduskunnassa
19.6.2017.

Toivoa sopii, että muistio on julkinen asiakirja.
Toivoa sopii, että muistio on julkinen asiakirja.

Tietopyynnön edistymistä voi seurata tästä Suomi 2017 verkoston Twitter-linkistä.

Eikä tuossa kaikki.

Laita SInäkin äänesi vaikuttamaan; Kansan Gallupissa!
Laita SInäkin äänesi vaikuttamaan; Kansan Gallupissa!

Kansan Gallup ja sitä taustoittava tietopaketti löytyvät tästä Suomi 2017 - blogin Pääministerin asema - artikkelista.

Eikä tuossa vielä kaikki.

Eduskunnan nettisivulta lötyy paljon hyvää tietoa viime viikkojen tapahtumista. Kuten 19.6.2017 eduskunnassa käyty keskustelu, koskien pääministeri Sipilän II hallituksen nauttimasta luottamuksesta eduskunnan taholta.

Tässä eduskunnan suorassa linkissä pääministeri Sipilän puheenvuoro, jonka yhteydessä hän paljastaa muistion olemassaolon.

HUOM!
MIkäli asiakirjan linkki on katkennut, niin tee uusi haku asiakirjan tunnuksella, joko on:

Pöytäkirjan asiakohta PTK 72 2017 vp
Täysistunto
Maanantai 19.6.2017 klo 12.02—17.04


Isojen poikien puolue  1

Vaikka politiikka ei kiinnostaisi, niin viimeisen viikon sisäiset tapahtumat suomalaisessa politiikassa ovat olleet uskomattomia. Kuka sitten taustalla askelmerkkejä kirjoitteleekin, niin tapahtumien käänteet ovat olleet suurelle yleisölle arvaamattomia.

Tätähän se politiikka on parhaimmillaan. Ainakin kotikatsomoissa.
Tätähän se politiikka on parhaimmillaan. Ainakin kotikatsomoissa.

Lähiajat paljastavat, mitkä ovat uudet käänteet, kun eri etujärjestö- ja puolueleireissä on pystytty analysoimaan viime viikkojen ja kuukausien tapahtumat.

Mielenkiintoista on nyt kuulla se, että miten ja millä argumenteilla perussuomalaisista lohjennut Uusi Vaihtoehto - eduskuntaryhmä profiloi itsensä pienen ihmisen ja isänmaan asialla olevaksi puolueeksi?

Uuden hallitustrion mukaan SOS-hallituksesta on nyt tullut SOT-hallitus. Uutistietojen mukaan tulossa on melkoista tykitystä. Kiinnostuneiden kannattaa lukea hallitusohjelmaa. Esimerkiksi hallituksen EU-linjausta sivuilta 32 ja 33.

Vaikka hallitusohjelman kieli on väliin kryptistä, niin ihan oikeasti monet pientä ihmistä kafkamaisesti koskevat asiat puuttuvat tästä(kin) hallitusohjelmasta.

Moni vielä äänestämässä käynyt; uhkaa jäädä pysyvämmin nukkuvien puolueeseen.

Joten kaikille puolueille on tarjolla ainakin noin 500 000 vapaana läikehtivän äänestäjän potti. Siitä hiukan seuraavassa:

Uusivanhavaihtoehto (UVV)
Julkaistu kesäkuu 14, 2017

"Aavistamatta Jyväskylässä pidetyn perussuomalaisten 2017 puoluekokouksen jälkiseurauksia. Myös tietämättä, että pääministeri Juha Sipilä/kesk. ja valtiovarainministeri Petteri Orpo nostavat 12.6.2017 suomalaisen politiikan teossa puolueiden arvot ja arvopohjan tärkeimmäksi hallituspolitiikan teon perustaksi. Mitään vihiä ei ollut myöskään sitä, että tiistai-iltana 13.6.2017 perussuomalaiset ovat jakautuneet kahteen osaan, jossa nuoremmat jäävät perussuomalaisiin ja oppositioon. Ja vähän varttuneemmat siirtyvät Uusi Vaihtoehto (UV)-nimiseen eduskuntaryhmään ja ministerinä toimivat kansanedustajat säilyttävät paikkansa hallituksessa.

Lähetin kohta seuraavan sähköpostin, ennen perussuomalaisten puoluekokousta 2017, noin muutamalle sadalle tiedossani olevalle perussuomalaisen puolueen toiminnassa mukana olevalle.

Toiveenani se, että perussuomalaiset tulisivat oikeusvaltio-teeman puolustamisella voimakkaammin esiin. Hyvin tietämistään ja oppositiossa esillä pitämistään epäkohdista sekä perustuslain vastaisuuksista, koskien lakisääteisiä vakuutuksia ja ja sosiaaliturvaa sekä perustuslain takaamia ihmisoikeuksia"

Lue lisää Suomi 2017 -blogista:
https://suomi2017.wordpress.com/2017/06/14/uusivanhavaihtoehto-uvv/