Suomi oikeusvaltiona

  • WilleWau

Eurooppa-päivän kelikehitystä on ollut mielenkiintoista seurata. Monen päivän auringonpaisteen jälkeen vettä tulee kuin Eemelin letkusta.

Vae mitenkä se mänikään?

EU-vaalien yhteydessä toivon, että Suomessa vallitsevat epäkohdat tulevat myös avoimesti huomioiduksi. Hyvillä talousluvuilla ei tee mitään, jos perusasioissa mättää. Suomen ihmisoikeustilanteesta vaietaan pelottavan yksituumaisesti.

Vaikka lukuisia langettavia tuomioita Suomelle antanut Euroopan ihmisoikeustuomioistuin toimii Euroopan Neuvoston alaisuudessa, niin pidän tärkeänä sitä, että Suomi valtiona noudattaa oman perustuslakinsa ja ratifiomansa Euroopan ihmisoikeussopimuksen velvotteita.

Nythän niin ei tapahdu. Jopa ylimmät laillisuusvalvojamme ovat pahasti sokeita. Tai sitten niitä kuuluisia systeemin orjia.

Yhden osuvimmista "Suomi oikeusvaltiona" tilanteen kiteyttävästä kirjoituksesta löysin kuin puolivahingossa EOK ry:n ylläpitämiltä keskustelusivuilta, kirjoittajana Petter Kavonius:

"Jos todella isoa edistystä halutaan, systeemitason muutosta tarvitaan.

Ylimpään laillisuusvalvontaan pitää saada ihmisiä, jotka tunnustavat ja tunnistavat oikeusmurhien todellisuuden ja ovat valmiina sitä vastustamaan, systeemiä muuttamaan.

Sitä taas ei voi todellakaan saada aikaan yksin vapaahtoistoimin toimiva "EOK:n johto".

Siihen tarvitaan paljon lisää Esko Kärkäksen kaltaisia aktiivisia ihmisiä mm. mielenosoituksiin eduskunnan eteen ja moniin muihin toimiin."

2 kommenttia

Flash-Bang

9.5.2009 15:01

"EU:n Mallioppilas" Suomi saa jatkuvasti sakkoja asioiden leväperäisyydestä. Mm. tulli (autoverotus) ja tuomioistuimet(oikeusprosessien kesto) ovat raipattavina alinomaisesti. Kansa maksaa viulut koska tyyppiä nimeltä "valtio" ei ole löytynyt. Valtio olemme me.
Ei täällä tarvita mitään mielenilmaisuja, täällä tarvitaan vastuunkantajia, todellisia kansanedustajia, ei mitään oman edun tavoittelijoita ja lobbareita.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus