Eduskunnan kummitus

  • WilleWau

Oopperoissa kummittelee aina kummasti. Tai sinne seinien sisälle kuuluvat asiat ovat vain muuten tällä hetkellä suorastaan aavemaisesti väärillä näyttämöillä. Ainakin Suomessa, vaikka uusi rakennus onkin.

Eduskunnan rakennushan on paljon vanhempi, mutta onko sillä omaa kummitusta, joka pitäisi vähän parempaa jöötä kansanedustajillemme?

Tiedotusvälineissä on kerrottu eduskunnan olevan monessa asiassa kolmikannan käyttämä kumileimasin.

Kaiken lisäksi oppositiokin on ollut valtakunnassamme viime vuosina lauhkea kuin lammas. Eihän sitä nyt tuttujen kesken viitsi kiistellä, kun omat asiat ovat niin hyvin pulkassa.

* * * * *

Vaan voisiko tekniikka tuoda sparrausapua tulevaisuudessa?

Jopa niin, että koko eduskunta toimisi virtuaalisesti ja tapaisi vain tarvittaessa muutaman kerran vuodessa sekä nykysuuntauksen mukaisesti vuokratiloissa.

Näin esimerkiksi edustavan kokoisesta eduskuntatalosta saataisiin esimerkiksi vallan mainio tila keskuskirjastolle.

Tiedotusvälineissä alkuvuonna olleen tiedon mukaan tulevaisuudentutkija Mika Mannermaa ehdotti vakavissaan, että osa kansanedustajista valittaisiin virtuaalivaalipiiristä.

Virtuaalipiiriin voisivat siten ilmoittautua kaikki halukkaat äänestäjät ja ehdokkaat maantieteellisen vaalipiirin sijasta.

* * * * *

Ei yhtään pöllömpi idea, varsinkin kun silloin toimittaisiin vielä yhteistyössä yli kehitystä kahlitsevien erilaisten rajojen.

Koeajon voisi aloittaa vaikka yli maantieteellisten rajojen toimivista kuntien ja kaupunkien luottamuselimistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus