Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on galluppien totuusleikkurointi.

Sytkäyttävätkö perussuomalaiset?  1

Kaikkien eduskuntapuolueiden hylkimät perussuomalaiset voivat halutessaan sytkäyttää kaikkia muita eduskuntapuolueita.

Se tapahtuu niin, että perussuomalaiset paljastavat ensin oman ekosysteeminsä kytkentäkaaviot ja haastavat sitten kaikkia muita eduskuntapuolueita tekemän samoin. Ennen vuoden 2019 vaaleja.

Kansanvalta ei voi toimia, jos kansa ei tiedä.
Kansanvalta ei voi toimia, jos kansa ei tiedä.

Kannastaan ja äänestämisestään epävarmojen äänestäjien potentiaali on tuossa totuusleikkuroidussa Ylen 8.11.2018 gallupissa yli 41 prosenttia!

Perussuomalaiset osaavat luodata äänestäjien tuntoja herkällä korvalla. 8.11.2018 julkaistu perussuomalaisten oikeudenmukaisuuspaketti tavoittelee noin yhden miljoonan äänestäjän potentiaalia.

Ydinjuttuina muun muassa:
"Sisäilmasairaille apua ja rakennukset kuntoon"
"Potilaiden kuppaaminen kuriin – vakuutuslääkäreille vastuu"
"Puoluetuet leikkuriin"
"Ruoka-apu takaisin budjettiin"

Hyviä ja äänestäjiin vetoavia asioita. Mielenkiintoista olisikin kuulla, miksei ko. asioita saatu vuoden 2015 hallitusohjelmaan?

Olitvathan perussuomalaiset sen tekemisessä vuosilla 2015-2019 isosti mukana.


Sdp pääministeripuolue 2019?  2

Näin näyttää ainakin tämän hetkisten gallup-lukujen valossa, että sosialidemokraatit tulevat olemaan erittäin vahvoilla seuraavissa vaaleissa.

Tässä kuvakoosteessa Helsingin Sanomien 23.8.2018 gallup-luvut totuusleikkuroituina.

Miksei kukaan puoluejohtajista ole huolissaan äänestysprosentista?
Miksei kukaan puoluejohtajista ole huolissaan äänestysprosentista?

1. Hallituspuolueiden todellinen kannatus on lukkiutunut alle 25 prosentin!

2. Pääministeripuolueeksi voi päästä alle 15 prosentin todellisella kannatuksella!

3. Oppositiopuolueiden todellinen kannatus on rikkonut 40 prosentin rajan!

4. Nukkuvien puolueen todellinen kannatus on edelleen kaikista suurin eli 36 prosenttia!

Eikä tuossa kaikki.

Mikäli seuraavien vaalien pääaiheeksi lukkiutuu erinäisten jo käynnissä olevien ja yllättäen ilmaantuvien tapahtumien kautta maahanmuutto eri muodoissaan, niin perussuomalaiset tulevat olemaan taas vahvoilla. Mutta se on myös perussuomalaisten akilleen kantapää, koska taustalla on paljon muitakin todella isoja ja puolueiden todellisen arvopohjan paljastavia aiheita.

Sinisten todellinen syntyhistoria ja pääarkkitehdit ovat edelleen vasta osittain tiedossa, mutta ilmeisen kokeneet taustahahmot pelikuvion tekivät ja ohjasivat nuorempiaan, kuinka julkisuuteen syntyhistoriasta puhutaan. Ja hyvin ovat kulissit pysyneet pystyssä. Ainakin toistaiseksi.

Joten nyt olisi tärkeää saada julkiseen keskusteluun suomalaisen politiikan iso kuva. Uskaltaako ja saako mikään valtakunnallinen media avata Suomen sisäisiä Berliinin muureja?

Joko ennen seuraavia vaaleja; saamme äänestäjinä tietää, minkälainen ekosysteemi kunkin ehdokkaita vaaleihin asettaneen puolueen, vaaliliiton tai valitsijayhdistyksen takaa löytyy?

Kuinka moni äänioikeutetuista tietää, minkälaisen järjestökoneiston voimin sosialidemokraatit eli sdp nyt rulettaa? Entä kokoomus, keskusta, rkp, vasemmistoliitto, vihreät, ja kristilliset jo vuosikymmenten ajan?