Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Korjausliike.

Isojen poikien puolue  1

Vaikka politiikka ei kiinnostaisi, niin viimeisen viikon sisäiset tapahtumat suomalaisessa politiikassa ovat olleet uskomattomia. Kuka sitten taustalla askelmerkkejä kirjoitteleekin, niin tapahtumien käänteet ovat olleet suurelle yleisölle arvaamattomia.

Tätähän se politiikka on parhaimmillaan. Ainakin kotikatsomoissa.
Tätähän se politiikka on parhaimmillaan. Ainakin kotikatsomoissa.

Lähiajat paljastavat, mitkä ovat uudet käänteet, kun eri etujärjestö- ja puolueleireissä on pystytty analysoimaan viime viikkojen ja kuukausien tapahtumat.

Mielenkiintoista on nyt kuulla se, että miten ja millä argumenteilla perussuomalaisista lohjennut Uusi Vaihtoehto - eduskuntaryhmä profiloi itsensä pienen ihmisen ja isänmaan asialla olevaksi puolueeksi?

Uuden hallitustrion mukaan SOS-hallituksesta on nyt tullut SOT-hallitus. Uutistietojen mukaan tulossa on melkoista tykitystä. Kiinnostuneiden kannattaa lukea hallitusohjelmaa. Esimerkiksi hallituksen EU-linjausta sivuilta 32 ja 33.

Vaikka hallitusohjelman kieli on väliin kryptistä, niin ihan oikeasti monet pientä ihmistä kafkamaisesti koskevat asiat puuttuvat tästä(kin) hallitusohjelmasta.

Moni vielä äänestämässä käynyt; uhkaa jäädä pysyvämmin nukkuvien puolueeseen.

Joten kaikille puolueille on tarjolla ainakin noin 500 000 vapaana läikehtivän äänestäjän potti. Siitä hiukan seuraavassa:

Uusivanhavaihtoehto (UVV)
Julkaistu kesäkuu 14, 2017

"Aavistamatta Jyväskylässä pidetyn perussuomalaisten 2017 puoluekokouksen jälkiseurauksia. Myös tietämättä, että pääministeri Juha Sipilä/kesk. ja valtiovarainministeri Petteri Orpo nostavat 12.6.2017 suomalaisen politiikan teossa puolueiden arvot ja arvopohjan tärkeimmäksi hallituspolitiikan teon perustaksi. Mitään vihiä ei ollut myöskään sitä, että tiistai-iltana 13.6.2017 perussuomalaiset ovat jakautuneet kahteen osaan, jossa nuoremmat jäävät perussuomalaisiin ja oppositioon. Ja vähän varttuneemmat siirtyvät Uusi Vaihtoehto (UV)-nimiseen eduskuntaryhmään ja ministerinä toimivat kansanedustajat säilyttävät paikkansa hallituksessa.

Lähetin kohta seuraavan sähköpostin, ennen perussuomalaisten puoluekokousta 2017, noin muutamalle sadalle tiedossani olevalle perussuomalaisen puolueen toiminnassa mukana olevalle.

Toiveenani se, että perussuomalaiset tulisivat oikeusvaltio-teeman puolustamisella voimakkaammin esiin. Hyvin tietämistään ja oppositiossa esillä pitämistään epäkohdista sekä perustuslain vastaisuuksista, koskien lakisääteisiä vakuutuksia ja ja sosiaaliturvaa sekä perustuslain takaamia ihmisoikeuksia"

Lue lisää Suomi 2017 -blogista:
https://suomi2017.wordpress.com/2017/06/14/uusivanhavaihtoehto-uvv/