Mitäs me katsottiin ennen Karpoo…?

  • WilleWau

Toimittaja Hannu Karpon lopetettua 5.5.2007 pitkän uransa. Ainakin MTV3- kanavalla ja toistaiseksi.

Niinpä meidän tavallisten ihmisten puolustaminen ja nopea puuttuminen yhteiskunnassamme vallitseviin epäkohtiin on siirtynyt elintarvikepuolelta tutun omavalvonnan piiriin.

Toivottavasti ei kuitenkaan kovin pitkäksi aikaa…

- - - - - - - -

Jokainen voi nyt halutessaan seurata oman tai tuntemansa eduskuntaan läpipäässeen ehdokkaan vaalirahoituksen avoimuutta.

Etusivu - Eduskuntavaalit 2007 – Vaalirahoitusilmoitukset:
http://www.vaalit.fi/15005.htm

Verraten vähän ilmoituksia on mielestäni tähän mennessä jätetty. Todennäköisin johtopäätös eduskuntaan läpipäässeiden kansanedustajien rahoituksesta on jo kuitenkin tehtävissä.

Erilaiset könttäsummat muodostavat merkittävän osan valtaosan kansanedustajien vaalirahoituksesta.

Toivottavasti vihreät kansanedustajat aloittavat viimeinkin uuden avoimuuden suomalaisen politiikan vaalirahoituksen saralla.

- - - - - - - -

Toivottavasti Karpon omistaman Pallosalama – yhtiön filmiarkisto saadaan ostettua suomalaiskansalliseen hyötykäyttöön.

Eduskunnan ohjauksessa oleva Sitra voisi ostaa aihepiireittäin jaotellun ja valmiiksi ladattaviksi videoclipseiksi järjestellyn Karporaattori – nimisen kokonaisuuden viideksi (5) vuodeksi ilmaiseksi kaikkien suomalaisten käyttöön.

Samalla ohjelmista tuotettaisiin teksti- ja viittomakielen versiot internetiin. Pienellä viiveellä myös ruotsin, romaanin ja saamen kielillä tuotettuina.

- - - - - - - -

Muuten. Jos pitäisi mainita vain yksi 60-luvun kohuohjelma, se olisi ilman muuta ”Vakuutusasia on sydämen asia.”

”Sen herättämien mielenilmaisujen määrä hipoi ennätystä Yleisradion historiassa. Kielteisiä soittoja tuli vähän, monet kertoivat kohtaamastaan epäoikeudenmukaisuudesta", kirjoitetaan Yleisradion historiateoksessa.”

Erittäin huonoa kansalaisten kannalta on mielestäni se tosiasia, että jo vuonna 1966 esitetty ”Vakuutusasia on sydämen asia” pitää asiasisällöltään edelleen paikkansa.

Ohjelman tuolloin toimittanut, nykyinen europarlamentikko, Reino Paasilinna/ sd ei varmasti tuolloin tiennyt tehneensä ajanhammasta pirullisen hyvin kestäneen ohjelman.

- - - - - - - -

Kyseinen ohjelma uusittiin kesällä 2006 ja siinä esiintyneiden sairaiden henkilöiden kohtalot ovat taistelussa vakuutusyhtiöiden kanssa edelleen yhteneväiset.

Finngate skandaalilla on siten pitkät sukujuuret…..

Herkkuja on tainnut riittää kaikkien puolueiden avainedustajien pöytään, muuten uskoisin tiedossa olleiden ongelmien ratkenneen.

Yli 40-vuotta on mielestäni sentään varsin kohtuullinen aika suomalaisen konsensuksen kyynisyyden kovettamalle työryhmällekin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus