Suhteilla suhteetkin hoituvat

  • WilleWau

Tuntuu erilaiset pelit taas olevan käynnissä.

Presidenttipeliä ja mikä yllättävintä.

YK-pääsihteeripelikin tuntuu olevan käynnissä.

Ainakin Suomessa.

Uusin tuttavuus, ainakin itselleni, oli eilisessä Iltalehdessä estotta puffaillut presidentti Tarja Halosen ex-mies Kari Pekkonen.

Kuvien perusteella Tarja Halosen miesmaku tuntuu pysyneen samansuuntaisena ja vakaana vuosikymmenten ajan.

Erosta huolimatta välit ja suhteet tuntuvat säilyneen toisensa tuntevan kolmikantakolmion välillä hyvinä. Vähän erilaista ja rohkeampaa parisuhteiden roolimallia kaikille suomalaisille.

Vaikken välttämättä ihan kaikkea näissä roolipeleissä aina hokaakaan.

- - - - - - - - -

Presidentin ex-mies Mäntyniemen jatkoilla

"Hän on ollut kutsuttuna linnaan aiemminkin, nyt kaikkiaan kuudetta kertaa.

- Tunsin valiokuntaneuvos Pentti Arajärven jo ennen Tarjaa, hän on mukava ja fiksu mies. Suhteeni Tarjaan on vain parantunut tässä vuosien saatossa, Pekkonen kuvailee.

Pekkonen muistaa tarkalleen, että hänen seurustelunsa Tarja Halosen kanssa kesti viisi vuotta. Suhde päättyi vuonna 1983.

- Kuuminta roihua oli puoli vuotta. Anna syntyi marraskuun lopulla 1978, ja olimme yhdessä lapselle tärkeät viisi ensimmäistä vuotta. Kun Tarjalla oli kiireitä, hoidin usein Annaa heidän Wallininkadulla sijainneessa neljän huoneen asunnossaan. Tarjan vieressähän oli sitten Arajärven asunto, vain hissin ovi oli välissä, Pekkonen muistaa.

* *

Presidentti Tarja Halosen Pekkonen uskoo tarmokkaana ja viisaana naisena jatkavan vielä työelämässä presidenttikautensa jälkeen. Sihti on todennäköisesti kansainväliseen työhön.

- Jos on nyt Euroopan vuoro virassa, uskon, että hän olisi hyvä YK:n pääsihteeri. Seuraavaksi presidentiksi kannatan Erkki Liikasta, Pekkonen kertoo."

Yllä olevien lainausten lähteenä: Iltalehti 9.12.2008

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus