Vaalirahaskandaalin tutkinta lopetettu?

  • WilleWau

Tälläinen epäilys heräsi mieleeni, kun eilen uutisointiin pääministeri Kiviniemen Jopon katoamisesta varkaiden mukaan. Tosin jutusta sai käsityksen siitä, että Jopo oli kylläkin pelkästään tyttären käytössä.

No tämä on kai niitä human interest-juttuja joita alkaa vilahdella meedioissa tihenevään tahtiin. Eduskuntavaalien jatkaessa lähestymistään.

Sitä olen nyt ihmetelly parin vuoden ajan, että riippumattomiksi julistautuvia tiedotusvälineitämme ei näytä kiinnostavan aihe, jonka pienellä tonkimisella saataisiin pitävä näyttö siitä, miten loppuun asti mätä tämä nykyinen maan tapa onkaan.

Vaalirahoittajat hallitusohjelman tekijöinä?
http://suomi2017.wordpress.com/2010/09/22/vaalirahoittajat-hallitusohjelman-tekijoina/

Pitkävaikutteista vaalirahaahan yritysten kannattaa maksaa puolueille siitä, että hallitusohjelmaan ei päädy mitään sellaista, joka heikentää niiden saavuttamaan ylivertaista asemaa markkinoilla.

Hyvänä esimerkkeinä voin ottaa esille energia- ja finanssialan.

Onhan tuolla edellä kerrotulla hienompikin sana. Rakenteellinen korruptio tai institutionaalinen korruptio.

Siinähän ovat sitten nykyolettamuksen mukaan mukana erittäin vahvalla panoksella kaikki valtakunnalliset ja alueelliset ykkösmediat.

Sillä eihän minkään valtakunnan korruption esille kaivaminen ja avoimeen julkiseen tarkasteluun tuominen ole mitään rakettitiedettä.

Ellei sitten itse ole korruptiossa mukana.

Ai, niin. Meinasi unohtua. Jos tuo pääministeri Kiviniemen varastettu Jopo löytyy, niin olisihan siitä kiva lukea lisää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus