Lääkärin statuksesta sähköinen hakurekisteri?

  • WilleWau

Missä vaiheessa Sinusta olisi hyvä tietää onko uusi lääkäri myös vakuutusyhtiön palveluksessa? Pää- tai sivutoimisesti. Jopa useammassa yhtiössä?

Välttämättä ongelmia ei synny heti.

Vaan jos huomaat, että vastaanotolla puhutuista terveydentilaasi tai vammaasi liittyvissä asioista on jäänyt lääkärinlausunnoista jotain olennaista tietoa pois, niin kannattaa olla tarkkana.

"Vakuutusyhtiölääkärin pää- ja sivutoimet"

Mahdollisuuksien mukaan voit vaatia oikaisua virheellisten tietojen korjaamiseksi.

Jos esimerkiksi E-lausunto on mennyt jo vakuutusyhtiöön korvauskäsittelyä varten, niin pahimmillaan tuo Sinusta johtumaton "virhe" voi johtaa vakuutusehtojen mukaisten korvausten eväämiseen tai osittaiseen leikkaamiseen.

Ongelmia saattaa ilmetä myös siinä, että Sinun tietämättäsi tuosta lääkärin kaksoisroolista, niin hän saattaa olla myös vakuutusten valituksia hoitavassa erityistuomioistuinjärjestelmässä vakuutuslääkärijäsenenä.

Tuolloinhan hänen pitäisi jäävätä itsensä asiasi käsittelystä kokonaan. Valitettavasti kukapa vakuutuslääkärijäsen muistaisi kaikkia potilaitaan.

Jääviysasian saa vakuutuslääkärijäsen näet itse päättää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus