Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on vaalirahoitus.
Seuraava

Järviradion reportaasi  2

Kuunnelkaapa rikosylikonstaapelina toimineen Pekka Mustosen haastattelu Järviradion aalloilta. Pituus 1 tunti ja 10 minuuttia.

Käsittelyssä työssään pysyvästi sairastuneen henkilön tosielämän tilanteet Suomessa. Isot rispektit Pekka Mustoselle julkisuuteen astumisesta.

Järviradio - 13.01.2013 21:52
Haastattelussa Pekka Mustonen, aiheena vakuutusoikeus.
http://www.jarviradio.net/index.php?option=com_content&view=article&id=439:audiovakuutusoikeus&catid=37:aanileikkeet&Itemid=70

... jokohan viimeinkin vaalirahoitukset aletaan Suomessa saamaan avoimiksi ja läpinäkyviksi?


Maan tapa  5

Mikähän tiedotusväline voisi kertoa Suomen todellisen hallitusmuodon? Helsingin Sanomat etenee oheisen kuvakoosteen mukaan varsin verkkaisesti.

Maan tapaa
Maan tapaa

... tai korjaan...

Mikähän valtakunnallinen tiedotusväline uskaltaa ja saa kertoa sen, kuinka ja keiden kaikkien toimesta meitä todellisuudessa hallitaan?

Kunnallisvaalitkin lähestyvät.


Kaiken takana vaalirahoitus?  1

Keskustalle pukkaa kesän myötä uutta puheenjohtajaa. Toivottavasti saamme tietää ennakkoon avoimesti uuden puheenjohtajan vaalirahoittajat. Näin turhilta uusilta skandaaleilta olisi katkaistu menestymisen mahdollisuudet heti alkuun.

Puheenjohtajan tehtävät jättävän Kiviniemen Marin vuoden 2007 eduskuntavaalien vaalirahoittajat taisivat jäädä lopullisesti pimentoon, vaikka tiedotusvälineet yrittivät niitä sitkeästi selvittää.

Tuolloin voimassa ollut laki ehdokkaan vaalirahoituksen ilmoittamisesta sallii edelleen vaalirahoittajien nimeämisen. Takautuvasti, ilman sanktioita ja eurorajoja.

Suosiksi puheenjohtajakisaan on esitetty myös nuoremman polven edustajia ja se on hyvä. Vain naissukupuolen ehdokas kisasta vielä puuttuu.

Toivoni mukaan yhdeksi keskustan piirijohtajien suosikeista noussut Puumalan Tuomo on valmis kertomaan vaalirahoittajansa avoimesti. Myös vuoden 2011 eduskuntavaalien osalta.

Kansanedustaja Tuomo Puumalan/kesk vaalirahoittajat 2007:
https://twitter.com/Vaaliliitto/status/195793481132806144/photo/1/large

Vaalirahoittajat avoimesti kertomalla poistuu pienikin epäilys siitä, että taustalla on mitään Nuorisosäätiöön tahikka Raha-automaattiyhdistykseen liittyviä epäselvyyksiä.

Näin toimien yksi keskustan puheenjohtajakisan voittajasuosikeista näyttäisi kaikille muille keskustan, vaaleilla valituille, edustajille mallia vaalirahoituksen avoimuudesta.


Kaiken takana on vaalirahoitus  1

Keskustan puheenjohtajakisa saattaa käynnistää vaalirahoittajien esille saamisprosessin. Siis sellaisen, jonka jälkeen tiedämme esimerkiksi hallituksen ministereiden ja eduskunnan puhemiesten vaalirahoittajat avoimesti.

Vuonna 2009 toimittajat Taneli Heikka ja Katja Boxberg kirjoittivat kirjan, jonka pohjalta moni odotti ihmettä tapahtuvaksi. Avointa ja läpinäkyvää Suomea tulevaksi. Edes hallinnon osalta.

~ Lumedemokratia ~
~ Lumedemokratia ~

Yllättävän vähän Heikan ja Boxbergin esille nostama kokonaisuus on kiinnostanut virallista mediaa. Tai sitten toimittajat on pantu ylhäältä päin ymmärtämään soveliaisuuden rajat, jolla oma työpaikka varmuudella säilyy.

Vaan eihän sitä koskaan tiedä, mitä saattaa tapahtua ennen kuin tämä alla oleva sosiaalisen median (SM) artikkeli täyttää vuoden.

Uuden hallituksen ministereiden vaalirahoittajat 2011?
Julkaistu kesäkuu 1, 2011
http://suomi2017.wordpress.com/2011/06/01/uuden-hallituksen-ministereiden-vaalirahoittajat-2011/

Mikäli saamani tiedot pitävät paikkansa, niin ainakin kokoomuksen ministeri Jyri Häkämies on julkistanut kaikki vaalirahoittajansa.

Olisivatko seuraavina esimerkkijonossa eduskunnan puhemiehet?


Seuraava