Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2006.
Edellinen

MSN MESSENGER.

Tähän mennessä en ole oikein oppinut käyttämään messengeriä, ei sinänsä ole ollut tarvetta mutta onhan tää yksityisempää kuin joku chätti, tosin nekään ei oo vuosiin enää oikein kiinnostaneet. Mut on tää ihan hyvä tapa pitää yhteyttä messengerilläkin :)


BLOGIEN MERKITYS ?

Jep taidampa vähentää näidenkin kirjoittelua, sillä ainoa merkitys näillä on lähinnä itselleen. Ketä oikeasti tänä päivänä kiinnostaa juuri muu kuin oma elämä ? Näitäkin varmaan lukee lähinnä kehittymättömät pikkupaskiaiset jotka yrittävät löytää näistäkin teksteistä jotain mistä valittaa.

Vähentelemään päin siis täällä "cityssä" pyörimistä, mutta seuraa musta edelleenkin saa kunhan kysyy ! ;)


KESKUSTELUT CITYSSÄ.

Johan täällä on varmaan puolisen vuotta tullut joristua kaikkea turhaa keskustelusivuilla, nyt alkaa jo vähän kyllästyttämään, aiheet toki on ihan mielenkiintoisia, mutta alkuviehätys on mennyt jo ja taidan alkaa keskittymään enemmän fyysisiin harrastuksiin. Saas nähdä malttaako olla pysymättä poissa ? -Vastaus on varmaan "ei malta" mutta lupaan vähentää.

Kuvagalleriaakaan ei jaksa enää käydä läpi kuten alkuaikoina, johtuen varmasti että näitä samantyylisiä palveluja on muitakin ja liika on liikaa.Edellinen