Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Edellinen

Asenteidensa vangit !

Minusta jotenkin tuntuu että yksi nykymaailman ongelma täällä Suomessa on esim. se kun täällä on kaikki niin hyvin. Ruokaa, juomaa, viihdettä on tarjolla riittämiin & kännykät ja nettikin vähintään käytettävissä ainakin kirjastossa on lähes joka talouden ylellisyyttä. Mielestäni ihmisen tyhmyys tiivistyy silloin eritoten kun kaikki on niin hyvin ja silloin aletaankin käyttäytymään helpommin huonosti toisia kohtaan. Ei omaisuuden kerääminen ja menestyminen saisi olla ainoa asia mikä merkitsee. Näkeehän se tuolla Hollywoodissa millaista pintaliitoa tuo ns. "rakkaus" siellä on ja liian usealla rikkaalla on huume ja alkoholiongelmia. Eli onnellisuutta ei omaisuus tuo kyllä kuin välillisesti ja sitten kun siihenkin turtuu, ei ymmärrä enää edes sen arvoa.

Niin mikä mulla nyt oli ajatuksena, on se että vielä täällä internet-maailmassa ihmisen asenteet tiivistyvät entisestään, provosoidutaan ja provosoidaan. Etenkin nuoret(kuuluu tietenkin ikäänkin) tässä nykymaailmassa liian helposti muodostavat asenteita joita sitten puolustavat henkeen ja vereen. Mitä haluaisin opettaa toisille ihmisille olisi se että ihminen muuttuu ja ajatukset sen myötä. Mikäpä esim. olisi sen parempi päihdetyön ammattilainen kuin entinen alkoholisti joka on ollut esim. jo 10 vuotta kuivilla ja nyt kertoo alkoholin vaaroista sitten eteenpäin ?

Ihmiset ovat nykyisin vähän liian ehdottomia mielipiteissään. Jämäkkä saakin ja pitääkin olla joissain asioissa, mutta pitäisi pystyä myös kuulemaan toisten mielipiteitä ja ottamaan niistä myös opiksi. Eli pitäisi rohkeasti pystyä myös muuttamaan vanhoja harhaisiakin käsityksiä eri asioista kun uutta parempaa tietoa tulee tilalle. Pitäisi olla vastaanottavaisempi laajentamaan tietouttaan. Pitäisi myös tunnustaa se tosiseikka että toiset tietävät joistain asioista paremmin eikä ole mikään häpeä ottaa opiksi. Itsekin sorrun joissain asioissa ottamaan liikaa asennetta peliin keskustellessani muiden kanssa joistain asioista. Mutta mielestäni olen mennyt elämässäni koko ajan parempaan suuntaan eli pyrkinyt olematta muodostamaan liikaa ennakkokäsityksiä niin ihmisistä kuin asioista. Oletko sinä miten paljon asenteittesi vanki ?


Kyllä, putkeen 2. hyvä vedonlyöntiviikonloppu.

Vaikka sunnuntai ei niin kauhea menestys enää ollutkaan niin kuitenkin se tärkein kohde eli Karlsruhe-Wolfsburg 1 3.00 piti & sen myötä hyödyin lisää vielä lauantain huippukohteesta Tampereesta sekä sinkkuna että tasoituksella. Wolfsburg oli aloittanut kauden hyvin häviämättä vielä peliäkään 5. pelikierroksen jälkeen. Kuitenkaan se ei ole ihan niin hyvä joukkue kuin kauden alku on näyttänyt. Tosin eihän voittojakaan ole kuin 3 ja loput tasureita. Kohdannut melko heppoisia vastustajiakin tähän mennessä. Lisäksi Wolfsburg on perinteisesti melkoisen surkea vierasjoukkue vaikka viime kausi menikin niissä tavallista paremmin. Kuitenkin nyt oli aika jo hävitä. Kuitenkin kotietu on Saksassakin merkittävä ja muistan niin monta vastaavanlaista tapausta vuosien varrelta kuin että alkukauden perusteella kotijoukkueen kerroin on noussut turhan korkealle kuten nytkin. Karlsruhe palasi viime kaudeksi pitkästä aikaa takaisin 1. Bundesliigaan joten kotiottelut etenkin ovat merkittävässä roolissa kun tänä kautena tapellaan sarjapaikasta. Saldona tähän mennessä 1 voitto, 3 tappiota + 1 peruttu peli. Joten nyt olisi ryhtiikkeen paikka. Keskinäisissä otteluissa Karlsruhella on henkinen yliote Wolfsburgin saadessa 4 viime kohtaamisessa turpiinsa ja kaikki nämä edellä mainitut asiat puolsivat sitä että Karlsruhe on nyt juuri varsin hyvä kohde ja siihen kannattikin tarttua !


Suomen Pelkokerroin & eilisestä vedonlyönnistä..

Elikkä eilistä asiaa tänään tässä ja nyt ! Satuimpa katsomaan sitten eilen ekaa kertaa Suomen Pelkokerrointa neloselta. Noh olihan se ainakin lähes yhtä hurjaa menoa kuin muuallakin. Se ison hämähäkin syönti oli kyllä suhteellisen inhottava temppu vieläpä naiselle joten rohkee likka oli kyllä vaikkei jatkoon enää päässytkään =D

Eilen tuli taas joitain tosi komeita osumia, helmenä itsellä oli >
Tampere U-Inter 1 josta 4.5 oli ihan liikaa ja ehdottomasti oli pelattava ! Ennen kautta Tampereen piti olla vahvempi joukkue, mutta Interhän on ollut kaudein komein yllättäjä hienolla valmiilla pelillään. Tampere menetti pari tärkeää pelaajaa viime kauden jälkeen ja se on näkynyt. Silti sillä on potentiaalia yhä iskeä vaikka kausi onkin jo piloilla Veikkausliigan suhteen. Ajattelin että nyt he haluavat kyl näyttää ja kun muistaa taian että Interille Tampere on aivan älyttömän vaikea vastustaja niin tuolla kertoimella uskalsin jo vähän satsatakin. Tilastot viime vuosilta ovat Tampereelle kotipelit 9 voittoa-1 tasuri-0 voittoa Interille. Vieraissakin Tampere on dominoinut melkein miten tahtoo 8 voittoa-2 tasuria-2 tappiota vain Turun viheriöltäkin. Ja kun Inter oli hävinnyt vasta 1 pelin kaudella niin nyt jos joskus se häviää kyllä "taas"..

Hertha Berlin-Cottbus 2 yli 6 kerroin oli tarjous johon tarrasin kiinni ! Cottbusilla oli ryhtiliikkeen paikka arvatun huonosti alkaneen alkukauden jälkeen. 2 vanhaa itä-saksalaista seuraa kun kohtasi oli vähän kuin paikallispelin makua & kun Cottbus oli ennenkin tuolla stadionilla pärjännyt, tuolla kertoimella kannatti kokeilla !

Viikingit-AC Oulu 2 yli 4 kerroin houkutti kokeilemaan. Viikingeillä oli vielä varaa hävitä tämä peli sillä todennäköisesti se menee vähintäänkin veikkausliigakarsintaan jollei sitten nouse suoraan. JJK ja juuri vastustaja AC Oulu taistelevat lähinnä siinä kakkostilasta. Oululle tämä peli oli erityisen tärkeä että mahdollisuudet vielä säilyvät. Nyt joku putki olikin katkolla sillä Oulu ei ole hävinnyt yhtään vieraspeliä vielä tällä kaudella & Viikingit taas ei ole kotona vielä horjunut. Nyt se tilastotappio sitten viimein tuli ja kärkijoukkuiden ottelussa iso kerron houkutti tottakai juuri Oulua pelaamaan !

Tromsö-Lilleström 2 4.5 kerroin riitti jo mulle. Lilleström alisuorittanut & Tromsö ylisuorittanut tällä kaudella. Arvasin että Lilleström kaunistelee tässä pelissä heikkoa kauden vierassaraketaulukkoaan vaikkakin Tromsö taisteleekin peräti mestaruudesta jopa vielä tällä kaudella. En kyllä usko että siihen on saumoja ja tämän pelin jälkeen vielä vähemmän. Lilleström taas ei ole vielä täysin turvassa putoamiskurimuksesta, joten motivaatiota oli kovasti ja tartuin siihen !

Vielä pitää mainita että olipas hurja Hullin kerroin veikkauksella Arsenal vierasvoitosta peräti huikea 20.00 joka toteutuikin. En edes ajatellut sitä, mutta jälkikäteen miettien että Mestareiden Liigaa tahkotaan taas viikolla joten siellä mellastavat joukkueet ovat aina etenkin ennen sitä h-hetkeä sarjapelissään hieman unten mailla tai saattavat säästellä joitain avainpelaajiaan. Siksi näitä yllätyksiä näihin aikoihin aina tavallista useammin nähdäänkin. Arsenalilla on myös todella nuori joukkue tällä kaudella joten pientä heilahtelua voi tullakin..

Pelasin tällä kertaa lähinnä sinkkuina näitä muita kohteita ja Veikkauksellekin jotain kuten Tampereen suoraa voittoa sekä vielä tasoituksella parin muun kohteen kanssa jotka ratkeavat tänään. Italian Serie A:sta ei tänään puolestaan ollut veikkausmielessä ollenkaan hyötyä koska tasureita ei tullut. Saksan Bundesliiga & Veikkausliiga jännittävät tänään erityisesti ja sitten näkee miten se v-loppu kokonaisuudessaan sujui oikein veikkausmielessä !?


Ystävärikasta aikaa ! =)

Eilen kävin yhden kaverin kanssa katsastamassa Lamourettesia. Kun en pahemmin tuolla Suolahden(joka tosin nykyään kuuluu Äänekoskeen) puolella ole käynyt yöelämässä niin sitä sai jonkin verran huomiotakin osakseen. Esim. huvitti kun välillä kävi baarista ulkona niin kuulin jonkun jätkän puhuvan toiselle että "tuossa on muuten aika vahvan näköinen kaveri" tms. Noh tietysti täytyi tokasta tuohon että "Kiitoksia vaan" ! =D Nimenomaan näköinen sillä en niin voimaan ole ihmeemmin panostanut saati jatkuvaan kehitykseen treeneissä kunhan nyt vähän liikuntaa harrastaa.. noh hyvä että jotain tulostakin ilmeisesti silti on näkyvissä ! =D Joo ei sitä voimaa muutenkaan niin älyttömästi voisi olla kun miettii sitä että kroppani oli alunperin kyllä sellainen kestävyysjuoksijan..

Tänään sitten kaupasta tullessani satuin näkemään yhden tytön tai naisen. Makuasia kai miten noita naaraita nimittelee !? =D Niin lähdin sitten piipahtamaan myös hänen luonaan. Aika mukavan lämpimät välit nykyään taas tuon mukavan naisen kanssa, hauska juttu, tälläistä ystävyyttä kyllä yhä kaipaankin.. =)

Sitten äsken vielä puhelinkin soi ja yksi miespuolinen kaverini ajatteli tulla joku päivä tässä käymään luonani. Onkin ollut ihan viime vuodet yksi läheisimmästä kavereistani. Musiikki, darts ja ryyppääminen ovat olleet etenkin ne yhdistävät tekijät ! =D Mutta tän kaverin kans on myös tosi helppo puhua, myös henkeviä kuten suhteita käsittelevää asiaa.

Vielä kun näin tuon siskopuoleni pikkupojan tuossa perjantaina viimeksi niin huomaan että sinnekin suuntaan on välit hyvässä kunnossa. Onhan siskopuolenikin ollut varsin läheinen ystävä tässä vuosien varrella & tuo kummipoika lähentää välejä taas uudelleen vähän enemmän. On kyl hauska naurava veikko ! xD

Ja taisipa olla vielä samana päivänä kun yhden tytön vielä näin joka tuossa aika lähellä asustelee, joka yleensä muistaa lähes aina Suomen virallisina juhlapäivinä viesteillä pommitella jossei muuten.

Ja vielä kun muistaa etenkin pari hyvää naisystävää muualtapäin jotka jaksavat yhä aina välillä muistuttaa olemassaolostaan joka on kiva juttu sekä Cityn kautta muodostuneet syvälliset tai pinnalliset monet, pitkät, pikaiset tai muuttuvat ystävyyssuhteet, voin onnellisena todeta että WAU mullahan taitaa olla AIKA PALJON YSTÄVIÄ vaikken enää lapsuus tai nuoruusvuosia eläkään. Ja loppuun totean vielä että TE ystävät olette TODELLA TÄRKEITÄ ! Näin kaunis kirjoitus tänään onnelliselta ihmiselta onnellisessa mielentilassa.. =)


Iänarvuutusta..

Tossa äsken R-kioskilla kun joku nainen kertoi kioskinmyyjälle täyttävänsä täysiä vuosia kohta ja ilmeisesti jo tänään niitä juhlivansa niin päätin sitten myös itsekin osallistua keskusteluun ! Kehuin tietenkin naista että näytät nuoremmalta joka olikin totta. Noh sitten arvuuttelin lopulta muiden iän selvitessä että arvatkaas paljon mä taas olen ? Nainen katseli hetken kasvojani(onneksi oli sopivasti tukkaa ja partaa ettei ihan junnulta näyttänyt) ja sanoi et kolmekymppinen. Kioskinmyyjä joka oli mies taas veikkasi jotain 26-27 vuoden paikkeilla olevaa ikää. Hyvä en ollut sitten myöskään näköjään kovin kulahtanut kun alakanttiin meni arvaukset hiukan vaan ei niin kovin paljoa. Olemukseni on tietääkseni melko nuorekas, tosin riippuen ehkä myös mielialasta, ehkä mökötysminäni on hiukka vanhempi sitten ! =D Ja se älywapaa vähän nuorempi..

Noh tänään ois tiedossa menoa taas, kyytikin olisi tarjolla tonne yömenoon ! Pitäis lähtee katsastaan tässä lähialueella yks itelle vähän tuntemattomampi paikka. Joten kävin tossa äsken vähän juomaa ostamassa. Kohta musiikki soimaan ja pohjia jo ottamaan. Tai ehkä vähän sporttia sitä ennen.. Sen verran yllättäen kuitenkin meno tuli et eilen jouduin paniikkiratkaisuna pistämään kaikki parhaat pitkät housuni pyykkiin myöhällä kun eivät olleet oikeen mitkään niistä enää täysin freshissä kunnossa. Toivottavasti nuo housutkin mitkä ajattelin tänään laittaa ehtivät vielä kuivua tarpeeksi hyvin ennen lähtöä..


Kenialaiset pitkän matkan juoksijat.

National Geographicissa pohdittiin onko kenialaisten juoksijoiden menestyksen taustalla jotain fysiologisia syitä ? -Noh, joidenkin tutkimusten mukaan kenialaisten juoksijoiden painoindeksi on matalampi kuin muiden, minkä lisäksi heillä on myös pidemmät jalat ja erittäin hoikat pohjelihakset ja sääriluut. Siksi jalkojen liikuttaminen vie vähemmän energiaa, vähentää hapenkulutusta ja tekee juoksusta taloudellisempaa. Testeissä on myös havaittu, että kenialaiset juoksevat niin harjoituksissa kuin kisoissakin lähellä hapenottomaksimiaan. 5000m & 10000 metrillä he saavuttavat jopa 98 % hapenottotehon ja maratonillakin 90 %. Toisten mielestä tärkein tekijä menestyksen takana on kuitenkin korkea motivaatio ja kurinalainen harjoittelu.Tein mesepaluun ! =)

Vaikka tänään on ollutkin Suomessa taas synkkä päivä en aio sitä synkistellä tässä lisää. Totean vaan että voi sitä kärsimystä kuolleiden omaisille ja loukkaantuneelle.

Eilen palasin meseen n. 1.5 vuoden totaalitauon jälkeen ! Se poikikin heti paljon hyvää. Pääsyy tähän paluuseen oli kun yksi hyvä ystäväni osti koneen. Nyt häneen sai pitkästä aikaa yhteyttä ja myös toiseen Äänekoskelaiseen. Myös pitkäaikainen City-ystävä on saanut annettua oikein hyvän mielen pitkästä aikaa jutskailusta. Tauot eri jutuista tekevät välillä terää, mutta niin myös paluutkin.. =)


Positiivinen v-loppu vedonlyönnissä.. =)

Perjantaina iskin taas Ranskan 2.liigaan jossa on valitettavasti tullut tänä kautena harvinaisen vähän tasureita. Nyt tuli kuitenkin edes muutama ja sen verran sopiviakin että voitolle päästiin jo perjantainakin vaikkei kyllä mitään pussissa tuntuvaa tullutkaan, plussatulos on silti aina hyvä.

La-Su päivinä pelasin yhä pienillä panoksilla & Veikkaukselle näinä päivinä vain yhteensä alle 30:llä eurolla joten siihen nähden ihan hyvät voitot tuli Pitkävedosta. Ei ollut niin varaa pelata kovin isoilla ja monesti onkin hyvä niin sillä ei ne aina niin hyvin osu. Nyt tällä kertaa osui vallan mainiosti, et pikkasen kun ois enemmän panostanut ja kun ois satsannut siihen järjestelmään etenkin, voi hiukka jälkijossitella.. mut ei sitä etukäteen aina tiedäkään että millon se osuu just eikä melkein. Se panoksen asettaminen onkin aina se riskivaihe & joskus silmät sumenee kun luulee et täähän tulee sujumaan kuin rasvattu ja panokset kovenee.. Noh mutta hyvältä tuntui kuitenkin kun sai pikkurahalla vähän enemmän pikkurahaa.. =) Ainoa tahra oli taas Ranskan 2.liigan kierroksen vika peli joka pelattiin sunnuntaina. Puoliaika vielä hyvin 0-0 mut päättyi 0-1 ja kun tasuria pelasin jouduin tyytymään nyt sitten Veikkaukselle pelaamista riveistäni reilun 150 euroa pienempään pottiin kun se oli ainoa noista pääpeleistä mitä pyörittelin muiden kanssa joka ei osunut.

Lauantain ekat vedot tein ulkomaille, alku oli jo hieno kun sain jo aiemmin blogissani mainitseman Werder Bremenin kiinni n. 5.5 kertoimella & sitten vielä TPV:n peräti n.8.00 kertoimella. Niitä pelasin kuitenkin vain sinkkuina. Sitten aloin suunnittelemaan jo vetoja veikkaukselle myöhäisillan kohteisiin yhdistettynä su parhaisiin kohteisiin jotka huolella poimin eri maiden jalkapallosarjoista. Nyt näistä hyvistä kohteista pienet jälkianalyysit >

Nice-Le Mans x - On jo hyvä syy pelata Niceä jos se ei ole 5 peliin pelannut vielä yhtään tasuria ! =D Meinaan se on vuodesta toiseen mahdottoman hyvä tasapelikone. Vaikea voitettava kotona kuten usein Ranskan sarjoissa joukkueet ovat. Mutta tasapelejä kotonakin tulee ja paljon.. Mitäpä sanotte viime vuosien tasapelien määrästä 38:sta kauden sarjapelistä vuonna 2007 16 tasuria, 2006 myös 16, pieni notkahdus 2005 "vain" 10 tasuria mutta sitten vuosina 2002-2004 16, 17 & 16 tasapeliä taas ! =D Le Mans on myös varsin tasapeliherkkä seura ja kun keskinäiset ottelut näin päin ovat useimmiten päättyneet juuri viime vuosina tasan ja kun Le Mansiltakin puuttui tältä kaudelta vielä se avaustilastotasuri, pidin tätä kohdetta todella mainiona ! Tulos 2-2.

Chelsea-Manu x - Manun tasoinen joukkue ei yleensä 2 kovaakaan peliä lähiaikoina tai perättäin pelattuna häviä. Manun kausi on lähtenyt vähän yskähdellen käyntiin ja viikko sitten se hävisi yhdelle päävastustajalleen Liverpoolille. Joten Chelseaa vastaan Manulla ei ollut oikein varaakaan hävitä ettei tärkeitä pisteitä menisi jo sarjan alussa päävastustajille liikaa. Chelsea on taatusti tämän hetken maailman paras kotijoukkue ! Viimeksi kotitappio on tullut kautena 2003-2004 joten neljänä viime kaudella ei kotitappiota ole tullut yhden yhtäkään liigassa. Joten kovin mielekästä ei Chelseaa vastaan pelaaminenkaan ollut, varmistin kuitenkin ulkomaille kohteen pelaamalla vaihtoehtoisesti sinkkuna Manun voittoa enkä tasuria. Manun voitto ei ollutkaan kovin kaukana, edelliskaudesta ollut Manun henkinen yliote meinasi saada kunnon jatkoa siis kun viime kautena Chelsea kaatui Mestareiden Liigan finaalissa ja Valioliigan mestaruuskin karkasi Manulle. Mutta niinhän se Chelsea tuli kuin pitikin vielä lopussa tasoihin ja se todennäköisin lopputulos toteutui niinkuin pitikin.. =) Eli tulos 1-1

Lecce-Siena x - Sama kuin Nice-kohteessa. Nyt tasaista Italian sarjaa jossa Sienan tasapeliherkkyys on myös varsin järkyttävää tasoa.. 2 peliä ilman tasuria on jo hyvä syy pelata melkein Sienaa.. ja kauden 3.peli joukkuetta vastaan jonka kanssa 8:sta viime kohtaamisesta peräti 5 kertaa on päädytty pistejakoon. Siena ei helpolla pelejä voita, mutta tasureita napsii sitäkin enemmän. 2 tasaista hieman keskitasoa huonompaa joukkuetta kun kohtaavat ja kun Lecceltäkin puuttui vielä se tasuri, pidin kohdetta myös todella hyvänä kohteena ! Tulos 1-1.

Numancia-Villarreal 2 - Villarreal on kova joukkue, paljon kovempi kuin Numancia. Viikolla se pelasi hienosti tasan Manua vastaan Mestareiden Liigassa & kausi oli alkanut kotivoitolla ja vierastasurilla, joten ajattelin et nyt on aika vierasvoittoon sarjanousijaa vastaan ja kun ennenkin on Villarreal menestynyt Numancian vieraana niin tää on hyvä ihan hyvä kohde.. Tulos 1-2.

Sitten se kierroksen helmi Suomesta eli FC Hämeenlinna-VIFK 2 peräti 5.45 kertoimella ! Ennen kautta joukkueet olivat luokiteltu varsin tasavertaisiksi. Hämeenlinna on ylisuorittanut viime kierroksilla voittamalla paljon pelejä. Eli hätää sillä ei enää ole putoamisen suhteen, mutta ei kyllä enää ihan nousumahdollisuuksia, ainakaan kovin realistisia. VIFK taas on alisuorittanut, tappioita on aika totutun paljon kahden edellisen Ykkösessä vietetyn kauden tapaan, mutta mutta.. voittoja huomattavasti vähemmän ja mahdoton määrä tasureita. Huonoa tuuriakin on ollut siis kääntää pelejä voitoksi. Mutta jos joukkue pystyy melkein ketä tahansa vastaan tasaisiin peleihin, on sillä potentiaalia. Ja nyt myös motivaatiota sarjan ollessa jo loppuvaiheessa taistelussa putoamista vastaan. Kerroin oli voittojen uupuessa noussut jo pilviin VIFKillä ja samantasoista joukkuetta vastaan se oli todennäköisyyteen verrattuna aivan loistava kohde ! Veikkauksella etenkin, muualla oli paljon maltillisempia kertoimia. Tulos 0-2.

Troyes-Lens x - sit se harmittava kohde. Perinteisesti tasaista Ranskan 2.liigaa joukkeiden kesken jotka usein pelaavat pääsarjassakin. Lens putosikin juuri viime kautena. Lens on kovin tasapeliherkkä ja 6.peliä ilman tasuria on paljon.. myös Troysilla ei ollut vielä tasureita. Ja keskinäiset väännöt usein tasaisia. Tällä kertaa ei kuitenkaan osunut, tulos 0-1.

Tämä siis Veikkaukselle, paljon asiantuntemusta ja hyvää mieltä ja vähän rahaakin.. =)

Ulkomaille vielä pelasin osuvasti sinkkuina esim. Islannin liigasta FH:ta ja Fylkiria komealla 5.00 vieraskertoimella hyvää kotijoukkuetta vastaan Breidablikia, mut ne keskinäiset ratkaisi pelivalinnan.. Myös toki näitä samoja kohteita mitä Veikkauksellekin pelasin, pelasin osaksi myös sinkkuina ulkomaille. Espanjasta vielä Betis-Sevilla x oli hyvä osuma. Tästä on hyvä taas jatkaa kohti uusia haasteita, vaivaa on kyllä nähty pallon pyörimisen suhteen..

Pikkurahalla vähän enemmän pikkurahaa.. =) Lens-Troyes kohde järjestelmässä tahrana.
Pikkurahalla vähän enemmän pikkurahaa.. =) Lens-Troyes kohde järjestelmässä tahrana.

Oon sitten nykyään näköjään aika kaunis !? xD  2

Joo kun äsken ohitin pariskunnan niin rattaissa oleva lapsi sanoi että "TÄTI menee ohi" tai jotain vastaavaa.. =D Noh ehkä pitkähkö tukkani hämäsi tai sitten se että mulla oli aurinkolasit(ompa muuten harvinaisen kaunis ilma nyt) =) tai sitten se ei ollut tottunut noin reippaasti käveleviin miehiin vaan joihinkin löntysteliöihin vain =p Tai noh onhan sekin mahdollista että lapsosen sanavarasto on vielä sen verran puutteellinen että virheitäkin vielä sattuu.. mut hyvät naurut sai kyl tää karvanen äijä tuosta heitosta ! =D

Edellinen