Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.
Edellinen

Blogitauolta palattaessa on paljon asiaa ! =D

Meinasin viimeksi aloittaa blogin näin : "Mitä helvettiä mä tänne aina näitä blogeja oikein kirjottelen ? =D Onko tämä joku askel jonkinsorttiseen hulluuteen jota ei pysty lopettamaan" ? =D

Joten oli aikakin pitää parin päivän tauko sekä blogeista että keskusteluista ja citystä yleensäkin. Hipasusta ei pidetä eli kyllä, käväsin kuitenkin lukasemassa mahdolliset pikaviestit tunnustan, mutta muuten en täällä kahteen päivään ollut, jee !

Täällä on lunta nyt tänään eka kertaa kunnolla maassa, ihan siistiä ! Pimpsa päässä sitten on asiallisesti tullut ulkona oltua jiihaa ! =D

Täällä on näköjään uudistuttu samaan muottiin muiden vastaavanlaisten palveluiden kanssa tai ainakin osassa niistä nuo kuvat ovat olleet jo myös näkyvissä kommentin vieressä. Ihan hyvä uudistus, ei pääse ainakaan unohtumaan nimimerkkien ulkoinen olemus.

Tänään oli tietysti taas vilkas veikkauspäivä. Taas löysin yhden erikoistasapelikohteen, jota veikkasinkin moneen riviin. Tällä kertaa tapaus löytyy Saksasta : Mönchengladbach-Leverkusen, jotka ovat 11:sta viime ottelusta pelanneet 9 kertaa tasan Leverkusenin vieraillessa. Ainoastaan Mönchengladbachin heikompina vuosina kun se putosi 2.bundesliigaan, oli Leverkusen ollut niinä aikoina vieraissa parempi. Muuten on aina pelattu tasan vuodesta -93 asti. =D Saas nähdä miten tällä kertaa käy ?

23.9.06 hyvällä tuulella...
23.9.06 hyvällä tuulella...

Päivän ajatuksia.

Jokseenkin hieman kaoottinen vaihe elämässä vaikka sinänsä kaikki on ihan okei. Varmaan uusi ihmissuhde tekisi hyvää tähän paikkaan kun nuo vanhatkaan eivät oikein enää meinaa toimia. Enkä tarkoita näillä vain epämääräisiä nettisuhteita. Onneksi täältä netin kautta on kuitenkin kehkeytymässä ehkä jotain piristävää!? Katsellaan siis onko aihetta realisoida nettisuhdetta/suhteita. On se joka tapauksessa aina kiva tutustua uusiin ihmisiin vaikkei niistä mitään ihmeempää tulisikaan. Kannattaa kuitenkin yrittää, positiivisilla asenteella tietysti !

Sorsapaistia koirille.. =Op
Sorsapaistia koirille.. =Op

Ei voi olla totta, taas !  1

Eilen alkoi kyl vituttamaan kun yritin kuunnella vanhoja kasettejani, niin kone alkoi vetämään nauhoja sisäänsä. Kun kolmelle kasetille kävi samoin, päätin lopettaa yrittämisen. Ensin se sentään kelasi nauhat alkuun, mut pian koko kelaus-toimintakin lopetti yhteistyönsä.

Tämä tapaus on kesällä hankittu cd-radio-nauhuri-yhdistelmä, joka jo kerran on jouduttu vaihtamaan. Täysin käsittämätöntä jos nämä nykylaitteet ovat kestoltaan tätä tasoa ! Niin kovakourainen en kuitenkaan ole. Niin viime vaihdosta on ehkä muutama viikko =D Uskomatonta sanoisin.

Vihaisena näytän tältä.. =D Ei vaan Anihilatrorin levyn takakansi..
Vihaisena näytän tältä.. =D Ei vaan Anihilatrorin levyn takakansi..

Sunnuntaista tullut mesepäivä.

En lukeudu mesen suurkäyttäjiin laisinkaan, mutta olen huomannut että sunnuntaisin yleensä tulee meseteltyä jostain syystä melko säännöllisesti. Usein taas on päivien taukoja ettei tule edes käytyä koko mesessä. Kivoja tyttöjähän siellä on ollut ja voisi harkita näkemistäkin joidenkin kanssa. Eilinen ilta kuluikin osaksi piristävästi mesessä :) Tekstiviesteihin verrattuna on siellä ainakin paremmat hymiöt =o)

An eye.
An eye.

Hiljaisen sunnuntain kunniaksi vielä toinen blogi.

Eipä tässä mun elämässä aina niin paljoa tapahdu, joten on hyvä vaihteeksi taas nyhjästä tyhjästä asiaa ! Unohdin mä yhden jutunkin äsken mainita. Nimittäin kauan mua palvellut kello hukkui eilen. Joo olen kyllä välillä mestari hukuttamaan tavaroita. Onneksi viimeiset hävinneet esineet ovat olleet vanhemmasta päästä niin ei harmita niin paljoa. Kymmenisen vuotta toi kello taisi ranteessa kuitenkin olla. No nykyään pärjää kyllä kännykälläkin, mut kai se on kuitenkin uuden kellon oston vuoro seuraavaksi. Tosin pieni mahdollisuus sen löytymiseen on vielä olemassa kun yhdessä kämpässäkin tuli eilen käytyä.

Meinas äsken mennä muuten hermot kun yritin koneen kautta pelata päivän vedonlyönnit, niin siellä oli joku toimintahäiriö. Niinpä suuntasin sitten kohti kioskia ja nyt on olo kuin rakilla kun kastuin sen verran lahjakkaasti. Kele. Tälle päivälle muuten satsasinkin oikein kunnolla !!! Saas nähdä miten pelien ja sarjojen seuraaminen sekä tilastotiede tuottavat tulosta tällä kertaa ? Toiveet ovat ainakin korkealla ! Mutta mahdollinen tappiokin otetaan kyllä hymyssä suin vastaan. =) Niin paljoa en kuitenkaan satsannut.

Illalla aion linnottautua tv:n ääreen katsomaan Real Madrid-Barcelona peliä ja samalla voisi napostella kaikkea hyvää syötävää. Kiva rauhallinen ilta siis tiedossa.

1999 Blackhair.
1999 Blackhair.

Baareilusta selvitty.

Päässä vielä pientä huojuntaa mutta ei se mitn, kyllä se tästä kohta taas suttaantuu. Tulipahan taas ainakin muutamia uusia tuttavuuksia reissulla. Eipä ole kauaakaan kun sain kuulla positiivista palautetta sosiaalisuudestani. No minkäs teet kun naisten keskellä on tullut vartuttua. Tosin yksityiselämässäni olen enemmän valikoivan sosiaalinen. Tykkään näet omasta rauhasta todella paljon. Työ/koulumaailmassa, baarissa, matkoilla tms. on kuitenkin nautittavaa kommunikoida paljon erilaisten ihmisten kanssa.

Houkutteleva pisuaari =D
Houkutteleva pisuaari =D

Video googlen kun syöttää..

Voe helevettiläinen sentään eilen tuli kyllä kuunneltua paljon mussiikkia ! Torstaina kun ensin tutustuin Europen uuteen levyyn yhden kappaleen verran Metalliliitossa, niin eilen kuulin sitten suurinpiirtein koko levyn kaverilla. Hevimpää kuin koskaan Europelta. Laulaja on saanut muokattua ääntänsä aivan uuteen uskoon ja bändin soundikin on uudistunut rankempaan suuntaan. Tätä tulen kyllä vielä kuuntelemaan jatkossakin.

Sitten tuli idea että piti katsella joitain musavideoita netin kautta. Tätä en ollutkaan tajunnut ennen että laittamalla hakusanan "video google" löytyykin suuret määrät erilaisia videopätkiä listattuna. Ja musiikkiahan siellä olikin tarjolla rutkasti, joten eri bändien nimiä vain syöttelemään.. Tullessani sitten kotiin jatkoin aamuun asti näiden nettimusavideoiden kuuntelua ja katselua. Tuli lähinnä kaikkia "mökäbändejä" tällä kertaa tsekattua. Napalm Deathistä ja Tarotista tuli aloitettua ja seuraavien videoita muistan ainakin katselleeni : Obituary, Carcass, Pestilence, Cannibal Corpse, Alice In Chains, Nine Inch Nails, Emperor, Deicide, Slayer & Loudnesilta katsoin jonkun livekeikan vuodelta 88. Ja suurimman huomioni sai sitten kaiken paahdoksen jälkeen huomattavasti rauhallisempi Anathema joiden videoita tulikin sitten jokunen katsottua sekä reilun tunnin mittainen keikka !

Joo kyllä oli hieno löytö tämä juttu. Täytyy taas ehtiessään jatkaa etsimistä että mitä kaikkia hienoja musavideoita ja keikkoja sieltä vielä oikein mahtaa löytyäkään. Tuo eilinen oli vasta pientä lämmittelyä, tosin ei bändien osalta =D Seuraavaksi voisi etsiä vaikka Paradise Lostin & My Dying Briden musiikki/keikkavideoita.

Strapping Young Lad..valitan huonoa kuvanlaatua.
Strapping Young Lad..valitan huonoa kuvanlaatua.

Viinallinen viikonloppu !

Jaahas se on perjantai taas ja viikonloppu edessä. Tänään voisikin ottaa vähän kuppia yhden kaverin kanssa ja huomenna puolestaan sitten baariin ! Joku kiva tyttö saisi kyllä tämänkin palvelun kautta tulla joskus kyläilemään. Viime kerrasta onkin jo vähän aikaa. Oikeasti olen kyllä aivan kiltti mies tai no ainakin leikisti =D Voin keittää vaikka kahvitkin ja voit ottaa kaverisikin mukaan mielummin kuitenkaan ei poikaystävää =D Joo ja oikeesti etin kuitenkin enemmän sitä hyvää ystävää kuin mitään muuta =) Joo palaillaan !

Testament itse tottakai eturivissä !  Provinssi 2004
Testament itse tottakai eturivissä ! Provinssi 2004

Edellinen