Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.

Alaselkä vähän reistaili..  1

4 yötä meni aina välillä herätessä pyörimiseen kun oli oikeanpuoleinen alaselkä kipeytynyt. Treenin jälkeen vajaa viikko sitten sen huomasi venyttelyssä että nyt on jumi alaselässä ja kipeytyy taatusti.. sängystä ylösnousut olivat melkosen vaikeita ja kävelykin vähän omituista taaperrusta.. ihan vähäpätöisestä nostosta se kipeytyi, mutta osasyyllinen taitaa olla myös "vanhan" lihaksetkin jotka reagoivat kelien muutoksiin toisinaan sekä vanha vaiva iskias. En oo ihan varma oliko se osittain iskiasta !? Se ei ole kuitenkaan vaivannut enää juurikaan kuten muutama vuosi sitten jolloin olin aktiivisempi ja monipuolisempi vielä liikunnassa kun lätkin muunmuassa sulkapalloa ja pelailin vielä jalkapalloakin. Niiden yhteisvaikutuksesta esimerkiksi se aina välillä rasittui.. Luulen että suurin syy on nyt kuitenkin tuo ilmojen kylmeneminen.

5.yönä en juurikaan enää heräillyt, mutta oli vielä kipeänä sitten päivällä. Oli pakko pitää treenitauko tuona vajaan viikon aikana ja se olikin vain viisas ratkaisu. Viimeksi jalkatreenissä kyykkäsin harvinaisen monta sarjaa tuossa & siitä kanssa se vähän jäykistyi, mutta meni silloin onneksi treenikivun myötä ohi.. Nyt yhtäkkiä eilen perjantaina tuo muutamana yönä vaivannut selkävaiva oli asettunut täysin ja kaikki paikat olivat oikein tuoreena treenitauon myötä. Niimpä treenasin sitten eilen rinnan, tänään tai viimeistään huomenna sitten taas lisää ! Ei olisi ollut toivoakaan tuolla selällä treenata noina päivinä jalkoja, mutta josko alaselkä kestäisi taas kunnon kyykytystäkin kohta taas !? =)


OliV-loppuna vara valita mitä katsoa telkkarista..

Viikonloppuna näkyi kaapelitalouksissa kuten minunkin kotonani kymmeniä kanavia.. =) Tajusin sen tosin vasta sunnuntaina, mutta sitten tulikin töllöä seurattua aikas ahkeraan ! Ilmeisesti yrittävät houkutella näin taas ihmisiä hankkimaan lisää kanavia.. Tosin canal + sekä tv 1000 kanavat eivät nyt näkyneet !

Tottakai pääasiassa sitten tuli seurattua urheilukanavia ! Pari futismatsia katsoin sekä EM-koripallofinaalin. Sitten mm. sellaista ikivanhaa sarjaakin katsoin Mtv:n joltain erikoiskanavalta kuin "Pyhimys" jossa pääosissa oli Roger Moore, ex-bondi siis. Itsekin olen kuitenkin sen verran "nuori" etten moista sarjaa muista kun olin niin pieni tai en syntynytkään kun sitä jo tuli. Toki yömyöhään tuli sitten vähän pornoakin katseltua ;P Kahdelta kanavalta sitä näkyi, mutta oli vähän outoa kun ne olivat sellaisia kanavia joissa ei aktissa näytetty lainkaan elimiä.. =P Kuvakulmat olivat aina sellaisia ettei niitä näkynyt eli paljon oli ratsastusta ja takaapäin juttuja.. läiske kyllä kuului ja tissien heilunta mutta muuten sensuuri iski aina ! =D


Aloitin vedonlyöntipäiväkirjan !  1

Aloitin tossa pari päivää sitten pitämään vedonlyöntipäiväkirjaa jossa tärkein asia on merkata pelatut panokset. Toki myös voitot kirjataan & eri pelimuodot ja minne firmalle olen pelannut. Noh toki ennenkin olen pitänyt, mut se on jännä homma näin tilastonikkarina että monesti en muka ehdi.. vaikka kulutan välillä jalkapallotilastojen kanssa aivan liikaa aikaa.. On tärkeää nähdä tulos & kaikkein tärkeintä on se että se säätelee pelaamista sillä tavalla ettei tule pelattua liikaa, etenkään liian isoilla panoksella. Sillä kaikkein vaarallisinta pelaaminen on juuri sen jälkeen kun on voittanut hyvin..meinaan silloin on suurin riski luulla itsestään liikoja ja ottaa aivan turhaan liian suuria riskiä.

Nyt kun seuraan tuon avulla koko ajan viikkobudjettia, pyrin siihen että suurin kompastuskiveni mikä joskus meinaa seurata voittoja eli ylipanostaminen voittojen jälkeen olisi paremmin kontrollissa. Seuraamalla koko ajan laittamia panoksia & plus-miinus tulosta, taatusti ymmärtää paremmin sen rahan arvon ja nimenomaan tavoittelee pitkän tähtäimen voittoa jättämällä pois turhan isot vedot silloin kun kunnon pelattavaakaan ei juuri ole tarjolla. Tietoa ja taitoa mulle on jo kertynyt vedonlyönnin maailmasta paljonkin, mutta jollei pelityyli ole hanskassa siitä ei välttämättä olekaan niin paljon hyötyä kuin voisi.

Perustin siis vedonlyöntipäiväkirjan siksi etten huomaamatta pelaisi liikaa sekä siksi että harrastuksestani olisi paremmin rahallista hyötyäkin sikäli mikäli voittoa tulee.


Navigaattori !

Näin tänään ensimmäistä kertaa navigaattorin toiminnassa. Aika kätevä kapistus kyllä, ohjaa kuin kädestä pitäen tien perille vieläpä naisen äänellä :) Tai ainakin siis tuo navigaattori oli sellainen. Siis kuin oma morsianhan se siinä toimii kartanlukijana ! =D Tosi hyvä siis myös yksinäisille miehille ja miksei myös naisille joku Sean Conneryn äänellä toimiva vastaava ! =P Hyvin oppii kyllä katujen nimiä kun se kaikkien katujen nimet näyttää minkä ohi ajetaan myös siinä samalla ajellessa kohti määränpäätä. Tuo oli ainakin sellainen joka ilmoitti etukäteen aina 500metriä ennen käännöstä & muistutti vielä muutama metri ennen käännöstä että käänny vasemmalle tai oikealle. Hyvin selkeä peli kunhan vain määränpään osoite on selvillä !


Aika rankka päivä oli..  2

..kun oli hautajaiset. Enemmänkin tosiaan joo henkisesti. Kävin siskopuoleni kanssa vielä katsomassa vaaria ennen kuin arkku ruuvattiin kiinni. Se on aika hurja hetki, se on niin lopullinen sen kuolleen ihmisen kohdalla. Varmaan muutama päivä tuo kuva saattaa pyöriä aina välillä mielessä vaikkei se ollutkaan aivan ensimmäinen kerta kun näin kuolleen ihmisen. Sillä hetkellä ymmärtää aina elämän merkityksen paremmin ja sen miten arvokasta se on kun saa olla ja elää. Turha elämästä ruikutus jää noina hetkinä automaattisesti luonnollisesti pois & silloin osaa arvostaa elämää normaalia enemmän. Joku päivä minä makaan tuolla ja minut kannetaan pois. Sitä ajatellessa pakanallisemmatkin henkilöt saattavat ajatella hetken mitä kuoleman jälkeen on vai onko mitään ? Saanko nähdä vielä rakkaita lähimmäisiä uudestaan ?

Positiivista tälläisenä päivänä on tietysti nähdä paljon koossa sukulaisia tai tässä tapauksessa perheenjäseneen sukulaisia. Myös hyvä yhteinen ruokahetki kuuluu tietty traditioon. Raskas päivä, mutta kuitenkin opettava ja ihmisläheinen.

Hoidin ovat velvollisuuteni kunnialla läpi. Sain kunnian kantaa ja viedä saattueen etummaisina arkkua viimeistä rauhallista matkaa kohti haudan lepoa. En ollutkaan sitä ennen vielä koskaan tehnyt. Meitä neuvottiin siinä samalla kyllä hyvin kuinka toimia ja eipä se niin vaikeata ollutkaan. Mutta empä heiveröisiä naisia tuohon touhuun laittaisi, sen verran on kuitenkin painoa arkussa ja kohtuullisen isossa miehessä yhteensä. 6 miestä oli ihan sopiva määrä etenkin jos kaikki eivät etukäteen aivan tarkalleen tienneet mitä tuleman pitää ja kuinka toimia. Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja tämä hieman haikea päivä on saatu kunnialla ja kunnioituksella vietyä läpi. Muisto säilyy, mutta samalla kuitenkin jo katse tulevaisuuteen meillä muilla maallisen taipaleen jatkajilla.


Musta on tullut Tähtiportti-fani ! =D

Juu melkein joka jakson oon katsonut mitä sub-tv näyttää nyt uusintakierroksena ! Kun se tuli maikkarilta en katsellut sitä koska en päässyt oikein sisään juttuun; tosin en varmaan katellutkaan kuin pari jaksoa osittain silloin. Ja se tärkein juttu siinä oli se että siinä oli pääosissa Richard Dean Andersson joka tunnetaan myös Ihmemies McGyverina. Ja kun katsoin pienenä aina sitä sarjaa niin olin tottunut hänet siinä roolissa ! Joten eri roolihahmo vaati siis ensin hiukka totuttelua ! Sen verran että se kerkesi ensin tulla maikkarilta uutuutenaan ja sitten se aikaväli siihen että tulee nyt uusintani siis ! =D Ja kun McGyver ei voinut sietää aseita lainkaan, niin tässä uudessa roolissa sillä on taas aina ase kädessä ! =D Joten melkoinen kulttuurishokki siis =P

No onneksi katsoin ekan uusintajakson ihan sattumalta ja pääsin heti mukaan ja nyt oon sitten ihan koukussa.. =) Mielenkiintoisia kekseliäitä jaksoja & tottakai aina kaikki yliluonnollinen ja maan ulkopuolinen elämä kiinnostaa, hyvä idea siis kaikenkaikkiaan koko sarja ! Eilen sai nauraa aivan kippurassa kun jaksossa tuli eräänlainen "Päiväni Murmelina" dejavuu jossa sama päivä toistui yhä uudestaan aina.. ja siitä jo suivaantuneena O´Neal & Teal´C lopulta pelasivat golfia tähtiportti auki ja vitsailivat sitten miljoonien mailien lyönneistä tietty ! =D