Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2011.
Edellinen

Hyvän Olon Makaronia.. =)

Kävin eilen taas Tokmanissa hakemassa tarjousmehut.. hei tätä menoahan tää kauppa syrjäyttää mulla lidln ! =D No ei nyt sentään. Sillä Tokmanista ei saa kuin kuivamuonaa tai vain sellaista joka säilyy pitkään. Sitten sattumalta kaupan hyllyjen ääressä muistin et makaronejakin pitäis ostaa & huomasin sitten nämä Hyvän Olon Makaronit..

Mitäs ne nämä tälläiset oikein ovat ? Mietin ja kappas nehän ovat tarjouksessakin eikä ees paljoa kalliimpia kuin normaalitkaan jotka eivät maksakaan oikeastaan juuri mitään.. jaahas makaronien sisältämässä pellavansiemenöljyssä on alfalinoleenihappoa(ALA). Tästä rasvahaposta elimistö pystyy valmistamaan omega-3-rasvahappoja + kuituakin runsaasti ! Vai semmosta.. =) Tuttuja käsitteitähän noi lehdestä..

No senhän mä sitten tietysti otin ja söin sitä eilen tonnikalan ja jäävuorisalaatin kera. Ihan hyvääkin oli. Vähän erilainen makuelämyskin normaaliin on aina tervetullutta. Ei enää makunystyrät muista niin tarkasti eilistä mutta maistetaas sitä taas joko tänään tai huomenna lisää niin osaa paremmin arvioida vielä sen makua.


Laajalla rintamalla pelissä mukana !

Mennyt viikonloppu oli urheiluvedonlyönnin kannalta harvinaisen rento & tuntui melkein että oli lomalla siitä.. sillä maaottelutauon myötä jalkapallossa ei pelattu lähinnä kuin joitain alasarjoja. Niimpä oli aikaa perehtyä tarkemmin tiettyihin otteluihin ja sen myötä myös itselleni harvinaisempiin pelimuotoihin ! Pelaan säännöllisesti vain Pitkävetoa tai pitkävetotyyppistä pelaamista ulkomaille sekä Vakioveikkausta. Vain muutaman kerran vuodessa pelaan tulosvetoa. Monivetoa en ole taas vuosiin harrastanut lainkaan. Enkä tosissani koskaan.

Tiedän kuitenkin Monivedostakin paljon. Valmiudet senkin harrastamiseen olisivat kyllä hyvät sillä pyörittelenhän noita maalimäärä-numeroita tilastojen muodossa lähes päivittäin. Tiedän myös että monivetoa olisi parempi pelata kimpassa sillä ihan pikkuvedoilla niitä hyvin harvoin saa kyllä kiinni. Kun on useampi pelaaja, saa jo tarpeeksi laajoja pelejä. Yksin pelatessa se usein tulee turhan kalliiksi etenkin jos ei ole jo valmiiksi voittoputkessa.

Pelasin eilen monivetoa kun räätälöin noita pelejä eilen hyvinkin tarkasti. Harmittavasti jäin 6.40 euron systeemillä vaivaisen yhden maalin päähän kun normaalisti hyvin Rayo Vallecanoa vastaan pärjäävä Betis jäi maaleitta. Mulla oli siinä 1 & 2 maalia. Kaikki muut maalimäärät tosin oikein että aika hyvin vai mitä !? No ei se nyt kyllä niin vaikea kierros ollutkaan, mutta 0 maalia jätin vain yhdelle joukkueelle. Se pitikin mutta harmikseni toi Betiskin siihen jäi. No mutta noi 2 muuta monivetokohdetta hyödynsin sitten Tulosvedon puolella kun olin aika vakuuttunut niistä ! =)

Niin sunnuntai oli nyt vetoviikonlopun paras päivä. Lauantaina sain Vakioveikkauksessa 4 euron systeemillä taas kerran sen 10 oikein & hyvän mielen että jäljillä oltiin taas jalkapallon EM-karsintaotteluissa + ystävyysotteluissa. Mutta alasarjat olivat se paras rahantekijä tällä kertaa ja etenkin tuo Italian Serie B sunnuntaina. Pelasin tällä kertaa lähinnä Veikkaukselle sillä siellä oli pari kerrointa hieman koholla. Viikonlopun helmikohde oli putoamista vastaan taisteleva Portosummagan vierasvoitto kertoimella 4.95 ! Kerroinvertailun perusteella Veikkauksen tarjous oli selvä ylikerroin odotusarvolla 104 wau ! Veikkaus joutuikin pudottamaan kerrointa 4.20:neen, mutta onneksi olin jo ajoissa liikenteessä ! =)

Sitten nousukuntoisella Modenalla oli hyvä saldo Pescaraa vastaan & kun silläkin motivaatio oli kunnossa putoamistaistelun takia, oli se myös hyvä pelivalinta. Reggina-Livorno-pelistä hyödyin tosiaan myös tulosvedossa, katsoin pelin Veikkaus TV:stä & kivahan sitä oli katsella kun se päättyi miten pitikin ! :) Oli erittäin tasurinhajuinen matsi. Sillä tuloksella molemmat pysyivät nousutaistelussa vielä mukana. Livorno oli hallitsevampi & oli lähempänä voittoa. Ei ollut kyllä mikään soputasuri sillä loppuun asti joukkueet kyllä taistelivat, etenkin Livorno !

Cittadella 2 4.10 oli myös hieman koholla oleva kerroin joka ei tällä kertaa toteutunut, mutta Italiasta sain kiinni vielä Crotonen. Portugalista Bragan joka pudotti jo Liverpoolinkin Europe Liigassa ! En antanut urheilukanavan vihjeen Bragaa vastaan hämätä vaan pidin oman pääni tuosta ottelusta. Olhanense oli ylisuorittanut kotona tällä kaudella & Braga oli tähän mennessä voittanut Olhanensen joka kerta parin viime vuoden aikana kun Olhanensekin on pääsarjassa pelannut. Englannista hyödyin onnekkaasti Gillinghamista kun se teki aivan lopussa uskomattomasti 2 maalia ja käänsi pelin itselleen. Oli sen aika voittaa kun on vielä nousukarsintataistelussa mukana eikä ollut juuri vieraissa pahemmin hävinnyt mutta mieletön määrä vierastasureita..

Sitten kotivoitot Herefordille, Huddersfieldille & Oxford U:lle tekivät myös hyvää mulle ja kohteet osuivat sunnuntaina hyvällä prosentilla ! =) Vielä tuosta kierroksen helmestä : Piacenza oli kuntopuntarin ykkönen, mutta heikko alkukausi ja 3 viime vuoden kotisaldo eivät minua vakuuttaneet. Kuntopuntarin takia tuo veikkauksen kerroin olikin taatusti koholla.. siksipä sarjapaikasta taisteleva Portosummaga oli hyvä sijoituskohde ! Panostus oli kuitenkin melko maltillista tällä kertaa, mutta hyvä niin sillä ainahan ne eivät osu näin hyvin. Hyvä peliputki sai siis taas jatkoa ! :)

Loppuun vielä tuplat mitkä sain kiinni veikkaukselle Pitkävedossa :
1)Portosummaga 2-Reggina-Livorno x
2)Portosummaga 2-Braga 2 3
3)Portosummaga 2-Modena 1 kiskalle & netin kautta :
4)Modena 1-Gillingham 2
5)Modena 1-Reggina-Livorno x
6)Modena 1-Braga 2
7)Gillingham 2-Hereford 1
8)Gillingham 2-Reggina-Livorno x
9)Hereford 1-Reggina-Livorno x

sekä päälle vielä ulkomaille muutama sinkku !

Blogiaihe 28.3.2011 Part III
Blogiaihe 28.3.2011 Part III
Blogiaihe 28.3.2011 Part II
Blogiaihe 28.3.2011 Part II
Blogiaihe 28.3.2011 Part I
Blogiaihe 28.3.2011 Part I

Idolsista..

Idol 2011
Kuka voittaa?
Voitto
Girs, Stina 3,00
Sandholm, Lotta 3,50
Elkharam, Ali 4,50
Kaikkonen, Ilpo 4,75
Saarinen, Martti 4,75
Syvänne, Hennariikka 6,50
Tässä Unibetin kertoimet ! Mitä sinä pelaisit ?

Aloin katsomaan tämän vuoden Idolsia vasta siinä vaiheessa kun tytöt ja pojat olivat jo erikseen yleisön edessä esiintymässä eli muutaman osan olen vasta nähnyt. Siksi on ehkä hiukan hankala sanoa noiden laulajien kokonaisuutta tai kehittymistä. Ajoittain olen vähän jostain innostunut, mutta kokonaisuutena ehkä hieman vaisu kausi. Tosin minäpä vuonna nyt aivan erikoisia helmiä useampaa olisi löytynytkään.. kun kaikki voittajatkaan eivät loppujen lopuksi ole olleet aivan huippuja aina.

Tuon Martti Saarisen äänestä olen välillä innostunut, mutta ei hänenkään kaikki näkemäni kappaleet ole kyllä onnistuneet. Ilpolla on hyvä ote ja esiintyminen, mutta riittääkö ääni ja laulutaito ? Alilla on kyllä komea ääni. Vähän jäykkyyttä pois niin hän voisi olla aika kova sana..

Naisista ennakkosuosikki Stina on lavalla kuin kotonaan, mutta henkilökohtaisesti en ole niin kauheasti innostunut tuosta ennalta-arvattavasta tyylistä ja biiseistä. Lotta on mennyt jotenkin vähän ohi.. kait se kohtalaisen hyvä on kun noin pieni kerroinkin tai ainakin suosittu !? Hennariikka on aikas symppis, mutta ei taida laulutaidot ainakaan riittää enää tässä porukassa ? Saas nähdä miten sympaattisuus, ulkonäkö tms. riittää sitten äänestäjien mielestä !?

No nythän sitä näkee noista tyypeistä vähän lisää, joten alampas sitten katsotaan tuota Idolsia, moi !


Tokmannissa ostoksilla..

Mun piti käydä ensisijaisesti hakemassa sieltä lähinnä vain Mirame-huulirasvat jotka olivat melkoisessa supertarjouksessa kun 3 puikkoa maksoivat vaivaiset 2 euroa ! Ei paha vai mitä ? Hunaja oli toinen juttu jonka huomasin esitteestä ennen käymistä, mutta löysin mä vielä muutakin !

Juuri uusimmassa Bodaus-lehdessä oli juttua vihreän teen terveysvaikutteista joten se tuli heti mieleeni kun olin juomahyllyjen äärellä ja teepaketit sattuivat silmääni. Hintaeroja oli, mutta tottakai valitsin edullisemman vaihtoehdon kun tuskimpa noilla niin paljon eroa kuitenkaan on !? Enkä muutenkaan ole mikään teen suurkuluttaja. Oli pari halvempaa vaihtoehtoa, lemon & minttu. Minttu kuulosti herkullisemmalta joten otin sitten mintun makuista vihreää teetä.. =)

Vaikka olenkin nyt viime aikoina boikotoinut aika lailla herkkuja niin kyllähän sitä joskus pitää antaa himoilleen periksi.. ja sitä paitsi ajattelin että pari pussia noita perunalastuja olisi oikein hyvä eväs vasta sitten tulevalla kostealla reissulla nautittuna ! =D Että välillä jotain suolaistakin naposteltavaa on sitten nopeasti saatavilla & sit onkin taas jo jano.. :p Niin Real Snacks-perunalastut olivat myös melkoisessa supertarjouksessa kun 5 pussia sai myös 2:lla eurolla. 100g pusseja, 4 eri makua, oikea hinta 1 euro per pussi. Ei paha kampanjatarjous siis tämäkään..

Ajattelin ostaa vielä herkullisen näköisiä keksejä eurolla(tarjouksessapa nämäkin tietenkin) & sitten kädet ostoksia täynnä kohti kassaa & tuli maksamaan yhteensä "jopa" 5.95 euroa ! =D Ihan kuin ois lidlessä käynyt tai tällä kertaa tais olla kyllä vieläkin halvempaa.. No sellainen lisä tohon vielä kuitenkin tuli että kun en ensin löytänyt tarjoushunajaa niin kävin hakemaan sen vielä erikseen. Se maksoi jo sentäs edes vähän enemmän mutta alle kympillä selvittiin koko ostoksista ja kassi tuli täyteen !


Hyvää aikaa matkustella ! =)

Hyvin se on taas kerran perillä tuo tähtitaivas siitä mitä mun elämässäni on paraikaa meneillään :) Pian ois yksi jo maksettu matka edessä & toiseen on jo pyydetty joka olisi sekin jo toukokuussa ! Ja alhaalla tästä tilanteesta tähtitaivaalla & henkilökohtaisella kartallani taitaa pari muutakin planeettaa siirtyä kohta tuonne samaan esim. matkusteluun ja opiskeluun liittyvään Jousimiehen 9. huoneeseen.

Something new
Valid during several months: This is a good time for any kind of study and education, because you are intellectually eager for knowledge and new experiences. You want to take a larger view of life in order to see how the various parts fit together to make up the whole. Any new and interesting phenomenon from a world outside your own is likely to attract your attention at this time. Subjects relating to foreign places, the law, philosophy or higher knowledge of any kind will engage your attention. It is possible that you may have some dealings with officials connected with the law, although you should not fear this possibility particularly. It is a good time to travel, because your curiosity makes travel very interesting to you. You are also quite open to alternative lifestyles at this time.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mercury in the 9th House, 9, from 14:11
activity period from 24 March 2011 until beginning of June 2011


Lehtien kauppaamisesta !  1

Eipä mulla tällä kertaa mitään ikävää sanottavaa siitä ole, mutta aika kovasti ne nykyään kyllä yrittävät ! =D Olen vähän kuullut etteivät lehdet mene kaupaksi enää niin hyvin kuin joskus ennen joten niitä on syytäkin markkinoida paremmin. Yhtenä suurena syynä siihen on tietenkin juuri tämä nopea uutisten jakaja Internet. Nyt varsinaisena aiheenani on se Keskisuomalainen-lehti jonka tilasin helmikuussa ilmaiseksi kahden viikon ajaksi ilman mitään sitoutumispakkoa mihinkään tutustumismielessä.

Noh ennen kuin se 2 viikkoa oli kulunut, tuli puhelinsoitto jossa kaupattiin sitten sitä Keskisuomalaista. Kiitin ystävällisesti ilmaisista numeroista, mutta sanoin kiitos ei tällä kertaa ! 2 viikkoa oli mennyt & lehti tulee yhä postiluukusta ! Ajattelin jo hetken aikaa että lehdenmyyjä oli kuullut tahallaan väärin.. mutta kun 3 kertaa viikossa ilmestyvä Ääneseudun paikallislehti Sisä-Suomen Lehtikin tuli aina paketissa mukana, arvasin että nyt on kyse jostain muusta..

Mainonnasta, siitä täytyi olla nyt kyse sillä en ole tilannut Sisä-Suomen Lehteä enkä ole muutenkaan ollut lähiaikoina missään tekemisissä sen lehden kanssa.(Paitsi tietenkin lukenut !) =D Juttelin jo jonkun kanssa siitä että enhän minä noita ala kyllä maksamaan kun en ole kerran tilannutkaan ! Mutta jos ne kovin kauan olisivat vielä ilmestyneet ilman minkäänlaista yhteydenottoa, olisin kyllä ilmoittanut tilanteesta ja kysynyt että mistä mahtaa nyt olla oikein kyse ?! Mutta eipä tarvinut kun maanantai-aamu oli viimeinen aamu kun lehdet tulivat "enää" postiluukusta.

Tiistai-aamuna puolestaan tuli mainos jossa luki : "Älä epäröi, tartu tarjoukseen ja tilaa Keskisuomalainen kuukauden edullisella paketilla". Aika ovelaa kieltämättä, 1 kuukausi ensin hemmotellaan ilmaisilla numeroilla & sen jälkeen voi jäädä helposti kyllä koukkuun. Ei siinäkään mitään väärää ole sillä lehdet ovat varsin hyviä ja kiinnostavia molemmat kun kyse on lähialueen tapahtumistakin. Mutta en kuitenkaan tarvitse niitä lehtiä niin kiihkeästi että niiden pitäisi tulla aina postiluukusta omistukseen ja sen lisäksi vielä maksaa niistä. Näen ne lehdet kyllä muuallakin. Olen kyllä kiitollinen näistä ilmaislehdistä ! Kyllä näistä numeroista taas kerran muutamat jutut lähtevät saksilla arkistoonkin ! :)


Järjestelmä taas komeasti kiinni ! =)

Taas oli huolellisuudesta hyötyä kun lauantai-iltana haravoin kaikki parhaat viikonlopun jäljellä olevat kohteet samaan riviin ! =) Koko vetoviikko oli muutenkin hyvä & kliimaksi tuli tuon järjestelmän myötä sitten.. Tässä nyt sitten tulee pientä jälkianalyysiä näistä kohteista. Sen järjestelmän kohteet olivat Everton-Fulham 1, Auxerre-Sochaux 1, Montpellier-Lens 2 & Malaga-Espanyol 1.

Everton oli voittanut peräti 17 (!) edellistä keskinäistä kohtaamista kotikentällään Fulhamia vastaan liigapeleissä eikä Fulham ollut koskaan pystynyt voittamaan vieraissa Evertonia paitsi Cupissa. Fulham onkin ollut vuodesta toiseen erittäin heikko vierasjoukkue. Kotona se on taas iskukykyinen ja vaarallinen. Pieni pelko oli mahdollisesta tasapelistä kun Fulham oli pelannut niin paljon tasureita tällä kaudella ja hyvässä vireessäkin, mutta tuo Evertonin putkifakta & parantuneet otteet myös laittoivat sijoittamaan yli 2 kertoimella ! Tulos 2-1.

Auxerre, tuo perinteinen ranskalainen pääsarjajoukkue on yllättäen joutunut tällä kaudella putoamiskamppailuun. Se on alisuorittanut siis selvästi. Sen tämän kauden ongelma ovat olleet lukuisat tasapelit.. peräti 14. Voittoja oli ennen tätä peliä vain 5 & tappioita 8. Kotona ei kuitenkaan kuin 2 tappiota joten motivaation ollessa kohdallaan ja saadessaan sopivan heikon vierasjoukkueen Sochauxin vieraakseen, oli yli 2 kerroin taas houkutteleva. Sochauxilla oli jo 9 vierastappiota ja keskinäiset ottelut hyvin Auxerre-myönteisiä, joten pelivalinta oli selviö ! Tulos 2-0.

Sitten viikonlopun helmi jossa tarkkaavaisuudesta palkittiin ! =) Ottelu oli siis Montpellier-Lens ! Montpellier, tuo edellisen kauden sarjanousija pelasi todella hienon kauden viime vuonna. Ja pientä pudotusta olikin tällä kaudella odotettavissa vaikkei se huonosti ole tälläkään kaudella pelannut. Putoaminen ei uhkaa. Lensin tilanne on taas akuutti sillä se on toiseksi viimeisenä sarjassa ja jollei kohta ala tulla lisää pisteitä kohtalaiseen tahtiin, se jää kyllä noista muista loppupään joukkueista !

Katsoin tarkasti Lensin loppuohjelman ja tämä oli juuri se peli jonka se pystyi ja täytyi voittaa jotta sarjapaikasta taisteleminen on vielä mahdollista. Lens oli ennen tätä peliä voittanut vain ja ainoastaan 1 vierasottelun ja se ainoa voitto oli tullut kauden ensimmäisestä vieraspelistä. Mutta tässä pelissä oli kyse keskinäisten otteluiden taiasta jossa Lens on ollut todella selvästi niskan päällä & voittanut usein ennenkin Montpellierin vieraissa. Tämä henkinen puoli ukkojen juostessa kentälle & kovan motivaation myötä oli Lensin vierasvoitto kierroksen helmi peräti n. 5 kertoimella ! Tulos peräti 1-4 ! =)

Sitten järjestelmän ainoaan sunnuntain kohteeseen. Malaga on Espanjassa alisuorittanut rajusti. Sen piti tällä kaudella haastaa jo kärkijoukkueitakin, mutta jokin on mennyt pahasti pieleen. Nyt loppukaudesta joukkue on kuitenkin vahvistunut ja alkanut voittamaankin. Se oli ennen tätä peliä 2 muun joukkueen kanssa tasapisteissä viimeisenä joten se on myös akuutissa pistetarpeessa ja putoamistaistelussa. Nyt oli heikohko vierasjoukkue Espanyol vastassa jonka vauhti on muutenkin kauden edetessä hiipunut hienon alkukauden jälkeen. Pistetarve oli Malagalla suurempi, kotietu & keskinäisissä Malaga on ennenkin pärjännyt hyvin joten yli 2 kerroin maistui taas.. Tulos 2-0.

Selvää pässinlihaa oli siis kun ottelut päättyivät tällä kertaa ottelu ottelulta selvästi minun kannalta myönteisesti. Evertonkin johti jo 2-0 kunnes sai vähän lopusta jännittää.. niin tuon järjestelmän pelasin taas ulkomaille kaikilla herkuilla eli kaikki kohteet sinkkuina, tuplina, triploina sekä neljän kohteen yhdistelmänä keskenään.

Sitten vielä viime keskiviikosta eteenpäin hyviin sinkkuosumiin lähinnä. Keskiviikko : Chelsea-FC Köbenhavn x yli 5 kerroin(Chelsealle olisi riittänyt niukka tappiokin jatkoonpääsyyn joten ajattelin että taktisesti kypsällä Kööpenhaminalla oli oiva sauma pieneen yllätykseen). Torstai : Liverpool-Braga sekä Rangers-PSV molempiin alle 2,5 maalia. Perjantai : Hifk-Jokerit alle 5,5 ja 4,5 maalia, Kalpa 2, Blues moneylines 2, Ajaccio 1, Portimonense 1 yli 3 kertoimella.

Sitten vielä perjantailta Norjan jalkapallokauden avaus Sarpsborg 08-Molde. Sarjanousijalla oli erittäin sytyttävä kauden eka kotiottelu ! Mietitytti vähän kun Molde oli kauden ennakoissa asetettu niin korkealle, heti Rosenborgin jälkeen lähinnä mutten antanut sen hämätä.. kun kauden alussa ei huippujoukkueetkaan voi olla niin valmiita yhdistettynä outoon ja ehkä olosuhteiden myötä huonoon kenttään yllätys on aina mahdollinen. Ja kun vielä muistin että juuri ekoilla kierroksilla on usein tapana tulla muutama mojova yllätys niin täytyi kokeilla ! Kerroin lähes 3.5 ja tulos peräti 3-0 ! =)

Lauantain muita hyviä osumia järjestelmän kohteiden lisäksi seuraavaksi. Preston 1(keskinäisten taika Coventryä vastaan, edellisen ottelun 3-0 vierasvoitto & viimeinen mahdollisuus taistella sarjapaikkansa puolesta olivat pelipäätöksen perusteluina tässä kohteessa), Triestina-Varese x, Wigan 1, Ipswich 1, Houston-Philadelphia 2 yli 4 kerroin, Buffalo-Atlanta over 5,5, Dallas-Philadelphia under 5,5 & Los Angeles-Anaheim under 5,5 maalia.

Tänään on vielä muutama peli jäljellä mutta ne eivät juuri kumpaankaan suuntaan enää lopputulosta muuta, mutta pientä lisävoittoa ne toki voivat vielä tuoda. Tänä päivänä tärkeän Malagan lisäksi on toistaiseksi osunut hyvä tasuri Bologna-Genoa x sekä Caen 1.


Hetkessä odottamattoman sosiaalinen ilta !

Eilisen iltaisen jalkatreenin & vasta illalla uuden veikkauksen pelilistan hakemisen myötä ei nukuttanut tai malttanut mennä kovinkaan aikaisin nukkumaan. Niimpä tuli tänään sitten otettua vielä pienet iltatirsat ! Ajattelin herättyäni että jos kaupassa ehtis vielä käymään lähinnä maitoa hakemassa & samalla ärrällä tsekkaamassa päivän vihjeet niin hyvä ja samalla alkoi sitten tapahtumaan..

Nuoruuden hyvä kaveri(ei asu enää täällä) soitti uudesta numerostaan joka tulikin tottakai talletettua. Jalkapallon & tietokonepelien myötä yhteisiä muistoja kyllä riittääkin.. pieni muistelu oli paikallaan kun kaveri oli vastikään katsonut erikoiskanavalta dokumentin vuoden 1990 Italian jalkapallon MM-kisoista sillä silloin juuri tuli paljon pelailtua ! Niihin aikoihin tuli meidän nuorukaisten otettua ensikosketukset vedonlyöntiinkin kun tuli Lontooseen pelattua ja oli parin minuutin päässä että ois tullut ihan pikkupanoksella 120 000 mk. Sen muistaa joka kerta kun tuohon kaveriini törmää.. kuten myös nyt !

No sitten toinen kaveri soitti ja se risteily varmistui, jees ! =) Tarpeeksi lähtijöitä eli se on kannattavaa. Noh sitten pääsin jo kauppaankin puheluiden jälkeen lähtemään. Siellä viime minuuteilla sitten kassajonossa ollessani huomasin pari viikkoa sitten tutuksi tulleen tyypin. Noh tietty sain sitten autokyydin parin hänen koiransa kera, mutta en kotiin asti sillä piti käydä vielä R-kioskilla..

Noh kiitettyäni kyydistä, seuraava tuttava ilmaantui jo näköpiiriini R-kioskin ikkunassa.. yksi tyyppi jonka kanssa tulee aina Vakioveikkauksesta ja muutenkin vedonlyönnistä puhuttua. Ja aikansa taas niistä löpistyäni, tulee ovesta vielä yksi vanha jalkapallokaveri jonka kanssa myös hetken futiksesta vielä juttelin. Hieman vielä iltaunista tokkurassa olleena lähdin talsimaan kotio päin ihmetellen että jopas oli pienen ajan sisään yllättävän paljon sosiaalista kanssakäymistä. Kaikki tapahtui reilun tunnin sisällä.. ja mä kun ajattelin vain rauhassa väsyksissä käväistä pikaisesti kaupungilla puhelimenkin illan levätessä.. Ajattelin myös että nythän minulla on myös päivän blogiaihe tässä ! =D


Avoimien ovien päivä ! =D

Tai oikeastaan avoimen oven päivä kun puhutaan illan TV-pelistä Bayern Munchen-Inter Milan ! Ompa ollut harvinaisen viihdyttävä peli kun puoliaikaan mennessä tullut jo 3 maalia & huipputilanteita vähintäänkin puolet lisää.. Interin puolustus on etenkin hölmöillyt paljon ja pahasti. Nyt on kyllä niin kovia pelimiehiä kenttä täynnä etenkin hyökkäyssuuntaan ettei niihin olisi juurikaan kyllä varaa kuten ollaan jo nähty..

Bayern Munchen ei ollut alussa vielä hereillä & silloin Inter iski ! Sen jälkeen siellä päässä ei pahemmin ongelmia ole ollutkaan, mutta Interillä on myöskin hyviä maalintekijöitä joten on tuossa pelissä vielä jännitystä etenkin jos Inter saa heti toisen puoliajan alkuun maalin ! Ja eikun katsomaan ja jännittämään sitä Vakioveikkauslappu kourassa.. =)


Ruoka kallistunut !

Nyt sen minäkin olen alkanut tajuamaan ! Viikonloppuna huomasin Lidlessä että maito on vähän kallistunut(tosin yhä melkoisen halpaa), mutta jos näin käy melkein kaikille tuotteille niin mites lidln iskumainos "Pysyvästi halvempaa" ! oikein mahtaa toteutua jatkossa !?

Ja nyt maanantaina käytyäni S-Marketissa ostamassa makutonnikaloja huomasin että ne olivat 1.29 euroa/kpl kun aiemmin ne olivat vain nippa nappa yli euron ja jossain vaiheessa kävivät alle eurossakin.. nyt on sitten hintaluokka kuten jossain ABC:llä jossa tosin on varmaan myös hintoja nostettu.. !?

Edellinen