Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.
Edellinen

V-lopun vedonlyönnissä oli potentiaalia..

..hyvään tulokseen & ihan ok se menikin. Voitollista pelaamistahan se oli mutta taas kerran parin hyvin oleellisen tuloksen päätyttyä toisin kuin olisi pitänyt, ei päästy juhlimaan oikein kunnolla. Ulkomaille pelasin 3 järjestelmää ja yksi olikin täydellinen > Willem II 1 3.10-Napoli-Cagliari x 3.50-Sampdoria 1 1.63-Monaco 1 2.15. Toinenkin järjestelmä pääsi 3 osumaan 4:stä. Vain Gijon-Betis x oli siinä rivissä väärin. Muutenkin tuli tosi paljon hyviä yksittäisosumia kuten edellisten lisäksi Osasuna 1, Watford 1, Marseille-Lille x, Bielefeld 1 5.00 kertoimella ! , Bologna-Palermo x, Siena 2, Jokipojat 2, Chelsea-Newcastle x, Liverpool-Fulham x, Bolton 2, Crystal Palace 1, Valladolid 2, Lazio-Genoa x, Torino-Milanx sekä Barcelona-Getafe x. Siinäpä ne olikin melkein suurinpiirtein. Kaikkia ei vaan saanut hyödynnettyä tarpeeksi. Ja 3 pahinta hutia isojen voittojen kannalta oli Reggina-Atalanta x, Stuttgart 2 sekä Sporting Gijon-Betis x. Niin nyt oli hyvä kuitenkin että vihdoinkin siel Italiassa alkoi tulla niitä tasureitakin ja vieläpä oikeisiin kohteisiinkin.. =)

Ja sitten vielä Vakioveikkauksesta.. meinasin Vakio 4:sta kuitata hyvät rahat YHDEN EURON JÄRJESTELMÄLLÄ. Kellään ei ollut 12 eli täysiä oikein. 11 ois saanut melkein 3000 euroa ja kympilläkin vielä yli satasen. Mulla oli 9 oikein. Haistoin vaikean rivin todella uskomattoman hyvin. Ensin oli tuuria että Italiassa kaksi ottelua kääntyivät aivan loppuhetkillä tasureiksi kuten pitikin ja ai että sai jännittää Espanjan pelejä.. West Hamillekin laitoin varman kakkosen joka oli oikein. Betis on vuodesta toiseen aika kova pelamaan tasureita joten laitoin siihen vain x nyt et ois taas aika.. jos olisin viitsinyt tehdä vähän laajemman pelin, olisin juuri tuon kohteen varmistanut Betisin vierasvoitolla miten peli päättyikin. Toinen varmistus olisi tullut Regginan kotivoitolle ja näin olisi ollut jo 12 oikein. Vain Mallorca-Malaga peli olisi tuottanut vaikeuksia. Todennäköisesti olisin laittanut siihen yks-kakkosen & sehän päättyi tasuriin. Aijai niin lähellä mutta kaukana harvinaisen isot vakiovoitot ja EURON panoksella ! =D Noh ei enää harmita, hyvä mä oon silti kyl pelaamaan.. ;P


Todellinen harvinaisuus..

..tapahtui eilen kun mikään Valioliigan 4 suuresta ei voittanut otteluaan eivätkä pelanneet edes ketkään niistä keskenään. Seuraavaa tälläistä sarjakierrosta saammekin odottaa & odottaa ja vielä kerran odottaa.. Tosin vain Arsenal hävisi ja muut nyhjäsivät 0-0 tasurin. Tämän päivän vedot onkin jo tehty. Nyt treenaamaan, sitten kattoon futista ja muuta jännää telkkarista..Yllätin itseni..

..kun eilen illalla sain syötyä jääkaapin suurinpiirtein tyhjäksi. Joten tänään kaupungille lähtiessäni oli jo kauhea nälkä. Olin jo menossa kauppaa kohti kun tiesin että tulen myös viipyymään kaupunkireissullani useamman tunnin. Mutta oli ollut jo muutama päivä mielessä kunnon grillisapuska joten käännähdinkin viime hetkellä ennen kaupan ovea kohti grilliä ja ah tilasinkin vaihteeksi kunnon hampurilaisen njam njam.. pahin nälkä poistettu ja matka jatkui ja jatkuu yhä..


Musiikki-Tv:n progeheavyerikoispläjäys..

..näkyi tiistaina tv:ssä jo olisi nyt vielä vajaan viikon näkyvissä Ylen Areenassa. En ole koskaan ollut tämän genren varsinainen fani kuten jotkut hyvät kaverini jotka diggaavat Rushia & Dream Theateria esimerkiksi. Noh kyl mäkin voin kuunnella mm. noitakin bändejä muttei ole koskaan kyllä tuo musiikkityyli niin kummemmin säväyttänyt. Nyt säväytti tavallista voimakkaammin ja kirkkaammin tuon tiistain ohjelman ansiosta.. ehkä siihen oli sitten kerättykin varsin tasokkaita alan bändejä. Etenkin brittiläinen Threshold kuulosti aivan pirun hyvältä ! Tästä musiikkilajista kun ei ole saanut yliannostusta vielä lähellekään niin kyllä oli monta muutakin hyvää esitystä.. Käykääs tsekkaamassa että mitä te pidätte ? > http://areena.yle.fi/toista?id=1662987

Kirjoittaessani soi SSS brittiläistä Thrashia Metalliliitosta 13.11.2008 Areenasta(ei riittänyt vielä 2 tuntia livenä)

Kommentoi kirjoitusta

Mielenkiintoinen parivaljakko..

..TPS:n jalkapallovalmentajiksi Veikkausliigaan ensi kaudeksi ! Joo tuossa heti kuluvan viikon alussa paljastui että Pasi Rautiaisesta tulee päävalmentaja ja kakkosvalmentajaksi tulee entinen TPS-jyrä Marko Rajamäki. Erittäin mielenkiintoista sillä tuskin tämä Pasi(josta saisi hyvin tehtyä myös maskottituotteen vatsastapuhujanukeksi) =D jättää juuri ketään kylmäksi. Ja sitten kun tämä Rajamäki vielä pelasi niin se oli peräti jossain vaiheessa suosikkipelaajani Suomesta ! Teki aika hyvin maaleja ja oli täten tottakai hyökkäävä pelaaja. Olihan se sentään maajoukkueessakin välillä. Ehkä myös tuo pitkä tukka vaikutti noihin aikoihin että se oli coolia ja jalkapallon jumaluuteen ja egoiluun sopivaa kukkoilua !? =D


Hiukka TV-ohjelmista & samalla itseanalysointiakin

Tänään oli kasvatusilta teemana Tv-keskustelussa. En kyllä katsonut kuin osittain, mutta silti siitä jäi jotain mieleenkin. Oma mielipiteeni on myös enemmän sillä kannalla mitä hiukka vanhempi keskustelijajoukko oli mieltä että netti liiallisessa määrin lähinnä heikentää sosiaalisia taitoja vaikka kommunikaatiota näin tapahtuukin. Mikään ei korvaa toisen ihmisen läsnäolemista. Itseäkin tämä aihe koskettaa sillä tavalla että isä katosi elämästä aika pahassa vaiheessa mikä on nykyäänkin valitettavan yleistä. Noh ehkä loppujen lopuksi parempi niin kuin että olisivat jatkaneet suotta yhdessä. Tietysti olen kärsinyt tilanteesta ja paljon sillä tämä on se minun ainoa elämäni ja ainoa tapa tietää kuinka kasvaa aikuiseksi. Onhan noita juttuja tutkittukin mitä nämä lapselle aiheuttavat, mutta luulen että olen kuitenkin ollut suht onnellisessa asemassa sillä minua ei ole hakattu tai että lapsena ollessa olisin kokenut kauheaa turvattomuutta vanhempien liiallisen alkoholin käytön seurauksena.

Mutta ihmissuhteisiin tuo isän katoaminen on varmaan jättänyt kyllä jälkensä. Ja muutenkin jo skeptinen luonteeni ei yleensä ensimmäisenä näe kovinkaan hyvää aina toisissa ihmisissä eli se luottamus ei aina meinaa onnistua ihan noin vaan. Olenkin uskonut aina enemmän omaan tekemiseen kuin muihin ihmisiin. Minä tiedän vain tämän tien, en tiedä miten tärkeää isän tuki olisi kun en ole koskaan tuntenut mitään hirveän kannustavaa juuri mistään suunnasta kuin aina ajoittain. Niimpä itsetunto on täytynyt rakentaa ihan itse. Arvostan Äitiäni todella paljon, mutta pojalle ja miehelle jossain vaiheessa ei riitä se pelkkä nalkutus tai pojasta tulee joko liian säikky elämään tai lähinnä helposti stressaantuva. Noh jossain vaiheessa Äitini pyytikin minulta anteeksi kun tajusi että on tehnyt minulle hallaakin. Hyväähän se vaan tarkotti ja kyllä se toimillaan toki paljon hyvääkin on saanut minussa aikaan. Mikä parasta, välittämistä sekin kuitenkin.

Tuossa kasvatusillassa yksi mies kiteytti hyvin koko keskustelun että ihmisen pitää kohdata ihminen. Itsellenikin se on ollut hyvin vaikeaa ajoittain jo taustastanikin johtuen ja taipumusta on ollutkin enemmän seilata addiktioissa kuin ihmissuhteissa. Netistä voi löytää ihmisiäkin mutta netissä oleminen netteilyn vuoksi oikeastaan ajaa vain ihmisiä pois toistensa luota. Samoin kuten TV:kin pahimmillaan ennen Internetin aikakautta. Ihminen turtuu niin helposti kaikkeen ja tottuu myös yksinäisyyteen, muuttuu kylmäksi eikä ymmärrä lopulta enää pahimmillaan että toisilla ihmisilläkin voisi olla jotain merkitystä. Siihen se pahimmillaan johtaa, luulisin. Ja olen jo pitkään ollut sitä mieltä että tämä ihmisten "kaiken-aikaa-helposti-kiinnisaatavuus" internetin ja kännyköiden välityksellä sekoittaa ihmisen päätä kun yksityisyys jää liian vähälle. Siksi pitäisikin välillä osata sammuttaa kaikki laitteet ja nauttia hiljaisuudesta. Liika jatkuva hälinä joka puolelta ei voi olla kovinkaan terveellistä. Ei ihminen jaksa sitä. Aika levolle, aika kommunikoinnille ja aika läsnäololle. Ei passaa yrittää ylittää kaikkea tässä kiireisessä elämänmenossa.

Sitten kevyempään ohjelmaan eli "Fiksumpi kuin koululainen"-viihdesarjaan. Eka jaksoa katsoin vähän alusta kunnes täytyi lähteä kauppaan, mutta toisen jakson katsoin sitten jo ihan kokonaan. Ihan ok sarja ja ONNEKSI kysymykset tuntuivat myös aika helpoilta ! =D Tosin ihan jokaikinen vastaus ei olisi kuitenkaan tullut kuin apteekin hyllyltä.. mut eiköhän tuota tule vielä jatkossakin seurattua !?

Piti vielä kolmannesta ohjelmastakin höpistä mutten enää muistakaan mistä kun aloin pohtimaan niin syvällisiä tuon ekan ohjelman kautta ! =D Hei muistimpas sittenkin, niin oli se Nenäpäiväkin tässä muutama päivä sitten. Itselläni ei valitettavasti vielä Nenää ole ollut Nenäpäivänä saati muulloinkaan =/ Mutta seurattuani tuota ohjelmaa nyt osittain, päätin jo mielessäni että ensi vuonna taatusti minullakin on NENÄ Nenäpäivänä ! =)


Soccerway !  1

Kirjauduin toissayönä vihdoin ja viimein yhteen palveluun sisään josta on ollut jo muutamat vuodet suurta hyötyä harrastukseeni. Pysyy sekä ajan tasalla että tilastotiedot ovat siellä aivan loistavat lähes sarjasta kuin sarjasta ! Lähes päivittäin siellä tuleekin käytyä ja nyt pystyn osallistumaan myös keskusteluihin että kaikkeen muuhunkin kivaan aiheeseen liittyvään.. =) Eli kysehän oli siis tästä sivusta >

http://www.soccerway.com/


Lunta, lunta..

Piti jo eilenkin tästä mainita, mut ei jaksanut enää "vedonlyöntikiiman" jälkeen kolmatta blogia samalle päivälle kirjoittaa.. niin tänne oli toissayönä satanut lunta, jipii ! En jaksanut vielä päivällä ulkona käydä sitä sunnuntaina ihmettelemässä joten keksin illalla hyvän tekosyyn ja vein samalla roskat enkä edes liukastunut.. aika viileetä siel kyl oli kans äkistään. Oli jo kyl aikakin et sitä lunta tuleekin jo ! Tää oli vasta ns. kunnollinen ensilumi täällä että lunta jäi vähän maahankin. Ei tässä lämpimässä marraskuussakaan mitään vikaa ole ollut tähän mennessä, mut hyvä et nyt vähän vaihtelua muuten synkähköön luontoon lumen muodossa ja ehkä pian lumisotaa.. =P


Jännää oli..  2

.. ja loppujen lopuksi saa jo täs vaiheessakin olla ihan tyytyväinen ! =) Se hurja Regginan vierasvoittohaku piti kertoimella 10.20 ! Tein monta tuplaa sen kautta. Esim. hieno tupla oli eilinen Mönchenglabach-Bayern Munchen x tasapeli & tämä Regginan yllätysvoitto yhteiskertoimella 37,23. Se on niin nähty miten vaikeuksissa Bayern on aina ton joukkueen vieraskentällä. Harvassa on voitot sieltä ja taas kerranhan se Mönchengladbach syttyi pelaamaan suurta vastaan.. heiltä puuttui sopivasti vielä myös kotitasuri & Munchenin voittoputken oli aika saada pieni tahra.

Hitsi vie vähän ennen loppua näistä 4:stä päivän Italian mahd. tasurista oli 3 vielä oikein vähän ennen loppua, mutta lopulta vain 1 piti niistä. Se söi vähän kyllä miestä, mutta hyvältä toi 3-numeroinen tilille putkahduskin näyttää vaikka ois se 4-numeroinen kieltämättä tehnyt vaan enemmän vielä nannaa.. no vielä on muutamia rivejä ja järjestelmiä kesken joten odotellaan, saldo voi vielä kasvaa tuosta.. Esim. toi Roma-Lazio viimeinen Italian tasuritoivo voi vielä lämmittää lisää mieltä..

Edellinen