Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2009.
Edellinen

Sinivalkoisia tunnelmia.. =) ja vedonlyöntiä !

Harvemmin tulee lyötyä vetoa yleisurheilusta Pitkävedossa. Mun ala on enemmänkin tuo jalkapallo & muutama muukin oheislaji vähän pienemmästi. No toki olen seurannut yleisurheiluakin varsin pitkään, mutten enää niin intensiivisesti kuin vähän nuorempana ja pienenä. Kuitenkin sen verran tulee seurattua yhä että suurimmasta osasta lajeista tietää ketkä ovat niitä parhaita niissä. Nyt tiistaina katsoin harvinaisen intensiivisesti koko Monacon yleisurheilulähetyksen. Osasyyllinen siihen oli pieni veto siihen jota olen tehnyt todella todella harvoin sekä Jukka Keskisalo !

Viimeksi tässä kesän alussa huomasin Borzakovskilla olevan aika hurjan kertoimen pariaan vastaan. Oli jotain 3 & 4 väliltä. Huomasin sen silloin, mutta jostain syystä joko unohdin tai en ehtinyt pelata. Ehkä toisaalta se jäi siksikin lyömättä kun ei ole ollut tapana oikein pitkävetoon noita yleisurheilukohteita pelata. Ja sehän ois pitänytkin silloin ! Todellakin venäläinen Borzakovski on ollut viime vuosien yksi parhaista ellei paras 800 metrin juoksija & omaa kovan loppukirin, joten yleensä on hyvä valinta etenkin näin parikohteeksi. 800metriä on joskus niin arvaamaton matka ja riippuu vauhdistakin kellä on mahdollisuuksia voittaa joten voittajaveto olisi taas aivan toinen juttu. Hyvä parikohde siis yleensä toi Borzakovsky & pitihän se taas nyt vähän vaatimattomalla 1.5 kertoimella ! =)

Toinen yleisurheiluvalinta tiistain hupilappuun oli kroatilainen Vlasic. Tämä naiskorkeushyppääjä ei pahemmin kilpailujaan häviä. Viime kaudella oli aivan huikea voittoputki. Tänä vuonnakaan muut kisat hän on voittanut paitsi kahta. Ja vaikkakin on tullut nyt haastajia paremmin niin silti etenkin kun Vlasicin parilla oli pienempi kerroin niin oli ehdottomasti kokeiltava 1.8 kertoimella vaikka vastus olikin tosi kova ja tasaväkinen. Harvemmin trio-lappuja nykyään pelaan, mutta halusin vielä lisätä vähän kerrointa parantamaan yhden aika varman jonka kerroin valitettavasti ehti vielä putoamaankin mutta perusteina oli että Belgian ykkösseura Anderlecht oli pelannut hyviä harjoituspelejä ja pelasi nyt kotona. Ja sen vastustaja Turkista taas oli menettänyt monta avauskokoonpanon miestä viime kauden jälkeen eikä uusi kausi ole vielä edes käynnistynytkään joten ei voi peli kovin valmista vielä olla & tulos peräti 5-0 ! =D

Eli kaikki osui ! Vielä illan loppuhuipennuksena oli Jukka Keskisalon ennätysyritys tasan päivälleen 33 vuotta vanhaan Suomen ennätykseen 3000 metrin esteissä. Hyvillä mielin jo veto osuneena oli sitä sitten kiva seurailla. Tuli oikein sinivalkoinen tunnelma Jukan hienoa juoksua katsellessa ja voi hitsi voi harmi miten lähellä se ennätys olikaan.. no mutta seikka on aika saletti että tänä vuonna se ennätys kyl vielä tulee ! Hyvä Jukka, hyvä Suomi ! =)Keitelejazz oli ja meni..  2

Niin Äänekoski oli ELOSSA taas sen vajaan viikon verran vuodesta kuten yleensäkin aina näin kesäisin jazzien aikana ! Se on melkein se ainoa tapahtuma vuosittain joka laittaa ihmiset oikein kunnolla liikkeelle sekä täällä että ulkopaikkakuntalaisiakin täällä näkee jazzien aikaan yhä lisääntyvin määrin. Myös ulkomaalaisia ilmaantuu silloin kaduille enemmän joko esiintyjien, myyjien tai fanien muodossa. Isommillaan oli kojut määrineen jazzkadulla tänä vuonna kuin koskaan ennen muunkin ohjelman ollessa laajempi !

Itse olin liikenteessä heti ensimmäisenä päivänä eli keskiviikkona 22.7. Silloin oli perinteisesti se kaikista vähiten jazz-päivä. Tällä kertaa ei ollut ihan niin muodikas ja nuorisoystävällinen esiintymiskaarti kuten niin usein edellisinä vuosina. Esiintyjinä olivat Happoradio, Popeda & The Sweet. Tuo illan viimeinen bändi eli pääesiintyjä oli enemmänkin 50&60-luvun nuorten bändi josta nykynuoret tuskin tiesivät yhtikäs mitään.

Itse tein perinteiset eli en tietenkään ehtinyt vielä ekaan bändiin kun olin vielä esitankkaamassa.. ! =P Ja jos totta puhutaan niin ei kyllä niin kauheesti harmittanutkaan.. =D Mutta Popedaan kyllä ehdin aivan alusta saakka. Muutama liian kulunut kappale ei niin säväyttänyt, mutta osa biiseistä sai jo kyllä mukaansa ja etenkin oli kiva laulaa kun oli yleisönkin vuoro ! =)

Sitten yli illan pääesiintyjän vuoro. Englantilainen bändi josta en minäkään tiennyt käytännössä yhtään mitään ! Koska olin aivan liian nuori tietämään.. kerrankin ! =D Purkkapoppi ei kuulostanut etukäteen kovin lupaavalta.. vaikkakin bändin tyyli vaihteli kuulemma alun purkkapopista glam rockin kautta aina hard rockiin asti. The Sweetin suosio oli suurimmillaan 70-luvulla, jolloin yhtye ylsi yli 50 miljoonaan myytyyn levyyn. Top-10-hittejä oli sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa. Saksassa Sweetillä oli peräti 8 listaykköstä vuosien 1971-1975 välillä. Suomessakin yhtye oli 70-luvun kolmanneksi myydyin edellään vain Abba ja Boney M.

Alkuperäinen Sweet lopetti jo vuonna 1982(ilmankos en siitä niin tiennytkään) =D En mä ennen tuota aikaa niin musiikista paljoa kyl vielä tiennytkään.. =p Äänekoskelle tulleessa ryhmässä oli 1 alkuperäisjäsen, 2 alkuperäisen ollessa jo kuolleita. Oli bändi kuitenkin huomattavasti parempi mitä osasin ollenkaan odottaa ! Eli sinänsä positiivinen kokemus, välillä ne yhteislaulut vähän nauratti mut etenkin soittopuoli oli kunnossa ja yllättävänkin hyvin rock jytisi !!! Yksi biisikin jäi mieleen kertosäkeestään ja se oli "Love is like a oxygen" jossa biisissä oli tosi pitkä soolo ja soitto-osuus välissä. Luulin jo että biisikin oli vaihtunut kunnes sama biisi jatkui taas lopussa kertosäkeineen.. eli ei siis paskempi bändi kuitenkaan. Huomasi yleisöstä eturivistä et nyt olivat entiset nuoret asialla fanittamassa ! =D Noniin nyt on Tonikin taas sivistynyt & tietää nyt että mikä ihme se brittiläinen The Sweet bändi oikein on tai oli !

Tältä näytti brittiläinen The Sweet bändi vuonna 2009 Keitelejazzeilla !
Tältä näytti brittiläinen The Sweet bändi vuonna 2009 Keitelejazzeilla !
Popeda veti
Popeda veti

Kaksijakoinen vetoviikonloppu! Mut hyvin päättyi=)

Lauantai oli harvinaisen hyvä unelmapäivä vedonlyönnin kannalta. Osui kohde toisensa jälkeen vaan komeasti, parhaimpina Nordsjyalland 1 kerroin 6.85 sekä VPS 2 5.85. Tilastoista oli hyötyä, FC Köbenhavn on alkukaudesta usein ennenkin ollut vaikeuksissa alkukierroksilla etenkin vieraissa ja tämä oli juuri Tanskan liigan avauskierros ! Ei millään voi vielä kuviot olla kovinkaan valmiina myöskään aivan huippujoukkueilla jotka uudistuvat kokoonpanoineen myös aina jonkin verran joka kauden jälkeen. Sitten tuon Hakan vauhti on alkanut hyytyä yllärin hyvän alkukauden jälkeen eikä Haka ole enää aivan viime kausina ollut enää niin kovan kotijoukkueen maineessa kuten joskus joten mahtavaan vireeseen päässeellä VPS:llä oli kerrointaan paremmat saumat vierasyllätykseen & niin myös onneksi tapahtui ! =)

Muita hienoja osumia toivat FC Ypa 2 yllärin hyvällä 2.65 kertoimellaan sekä yleensä Virkiää vastaan kannattaa pelata joten FCJ:n vierasvoitto 1.85 kertoimella maistui myös. Superettanista pelasin Åtvidabergiä kertoimella 2.10. Pienemmän panostuksen arvoinen oli myös Ilves-Lopa 2 kertoimella 3.00. Olin myös lauantain kakkos-Vakiossa tosi hyvin jäljillä, harmitti kun oli vaikea kierros ja jäin juuri 9 oikeen pienellä systeemillä eikä ollut mikään kohde pahasti pielessä. Lähellä oli isompikin voitto.

V-loppu oli kaksjakoinen sillä sunnuntaina taas ei meinannut juuri mikään pelivalinta puolestaan enää osua. Maarianhamina johti jo pian ottelun alussa mutta joutui tyytymään tasuriin. Ja vielä enemmän otti päähän HJK:n hukattu johto 86.minuutilla jota myös pelasin sinkkuna. Yritin myös TP-47:n superyllätystä kovalla yli 8 kertoimella. Vakion puolella sain kyllä muunmuassa Käpan varmana kiinni, muttei tullut tarpeeksi kuitenkaan osumia ihan lunastukseen asti.

Joten maanantai ratkaisi koko viikonlopun kohtalon. Enää en silloin pelannut vaan jäin odottamaan etenkin Örgryten kautta tekemiä rivejä ja nehän osuivatkin komeasti joten kaiken kaikkiaan se oli varsin hieno vetoviikonloppu ja ennen kaikkea selvästi voitollinen joten nyt pääsee vähän nautiskelemaankin.. =) Tän viikon alkuviikko on ollut pelillisesti aika hiljainen joten vähän jo viikonloppua odotellen pelien osalta ! Mut nyt kohta jazzeilemaan, heikun keikun !

Esimerkkilappuja alhaalla :


Erään lähikioskin loppu.

Lauantaina päättyi yhden lähikioskin tarina täällä Äänekoskella. Syitä oli vissiin monia, aikansa kutakin & viereen ilmaantunut Siwa joka söi taatusti asiakkaita. Myös lisääntynyt nettipelaaminen oli yhtenä syynä. Näillä viimeisillä yrittäjillä se oli 5 vuotta, sitä ennenkin tuossa samassa tilassa on pitkään ollut aina joku kioski online-pisteineen.

Itsekin olin uskollinen asiakas siellä. Useat vedot on viety & voitot haettu sieltä tässä vuosien varrella. Viimeisen parin vuoden aikana kävin siellä myös usein netissä kun kone oli välillä rikki ja poissa käytöstä. Useita jalkapallotilastoja tuli siellä väsättyä samalla puhuen niitä näitä. Sinne muodostui oma piiri tiettyine persoonineen joita siellä aina tapasi. Toiset pelasivat raha-automaatilla, toiset kenoa, lottoa, vakiota tai pitkävetoa tai sekä että. Toiset kävivät juomassa kaljaa, toisten keskittyessä enemmän puhumiseen.

Eli kyllähän tuolla ehti tutustua useaankin tyyppiin kun kerralla vietti vähän enemmän aikaa koneella. Sosiaalinen paikka siis, mutta nyt ovet sulkeutuivat lopullisesti(?) No huhujen mukaan paria tyyppiä kiinnostaisi ehkä laittaa siihen joku pikku kaljapaikka tiedä sitten ovatko miten tosissaan, mutta kyllä tuohon joku paikka saisi tulla tilalle joko samantyylinen kioski tai sitten vaikka se 'juomala' !


Club Teatria, Oulu.  1

Siellä tuli pyörähdettyä nyt v-loppuna. Tajusin vasta siellä saatuani esitteen jostain kaljatiskiltä että hei näissä tiloissahan se Jalometallikin järjestetään. Tällä kertaa aihe oli kuitenkin hieman eri.. vaikka oikein tuttu aihe se tämäkin mulle livenä eli Erotiikkamessut.. Tuli jo lähdettyä sen verran aikaisin liikkeelle että melkein alusta asti ehti nähdä mitä siellä tapahtui. Ihan alussa ihmisiä oli tosi vähän verrattuna siihen tungokseen mikä oli ihan loppuillasta..

Aivan tyypilliset messuthan ne olivat missä ennenkin on tullut pyörittyä kun lavallekin jouduin/PÄÄSIN kuten melkein aina. Esiintyjiä oli mm. Hollannista, Espanjasta, Kolumbiasta & tietenkin Suomesta. Harmi että kääpiö peruutti oman keikkansa, se olisi voinut olla aika extremeä ! =D Noh ei tarvinut kuin hetken aikaa olla paikalla kun ensimmäinen esitys mihin ehti alkoi & kohtahan se hollantilaisnaikkonen pyytää mua jo lavalle.. =D Tämä naishenkilö veti peräti 4 showta koko illan aikana & tämä oli se eka niistä joten eipä osannut yhtään odottaa mihinkä joutuisi.. joten oikein jännittävää ja kivaa toimintaa oli siis luvassa ! =) Toisaalta jos olisi tiennyt etukäteen mitä tapahtuu niin olisi paremmin uskaltanut itsekin osallistua näytökseen. Mutta tulipahan tehtyä mitä nainen halusi, housuja se ei multa onneksi kuitenkaan ottanut pois.. vaikka vyö ja paita kyytiä vähän saivatkin..

Juuri tästä hollantilaisnaisesta oli juontajan mukaan kuulemma jo liikkunut paljon juttuja kaupungilla perjantai-illan esitysten jälkeen. Tekihän se aika hauskoja ja yllättäviäkin temppuja kuten puhalsi torveen tiedätte kyllä millä, sädetikkukin paloi mukavasti sieltä käsin & joka showssa veti niin jumalattoman pitkän nauhan tavarastaan pois.. aivan metritolkulla ! =D Illan päätähti oli myös hollantilaisnainen, oikea kissanainen jolla oli myös erittäin räväkkä show kun maito virtasi litkivän kissapukuisen naisen käsittelyssä myös yleisön seasta valitun avustajan päällekin runsaasti.. ja oli muuten aika kokenutkin nainen kun oli tehnyt yli 1000 aikuisviihdeleffaa ! xD

Naisia varten oli pari tummaihoista miestä jotka vetikin duo-showta sekä huikean kropan omaava espanjalainen fitness-tähti. Suomalaiset pitivät Lesboshowta Laura Leen johdolla. Sellainen oli illan ohjelma lavalla, mutta tokihan siellä muutakin tapahtui, josta muutamalla sanalla seuraava kappale !

Olin näköjään sitten jälleen(?) kerran helposti lähestyttävissä olevalla tuulella kun tuli juteltua illan aikana niin kovin monen eri ihmisen kanssa, sekä miehien että naisten. Ja sehän on tietty aina mukavaa näin melkein täysin vieraassa kaupungissa. Taas kerran se sattui tupakkapaikalla kun mulla letti liehui sopivasti niin yks tyyppi sano että näytän ihan James Hetfieldiltä hieman nuorempana ! =D Tätä sattuu tasaisin väliajoin tätä kehua tai toteamaa, rumiahan me jamesin kanssa ollaan ! =p Otan tuon kuitenkin ihan kohteliaisuutena, arvet kaunistaa naamaa.. ja kai jotain noissa kasvojen piirteissäkin on sitten samaa, tiedä häntä !? Mut saimpahan illan aikana aika monta muutakin kehua hameväeltä ja siitähän tämä Venus-Jellona tykkää ! =D

Sikainfluenssastakin peräti keskustelin jonkun rouvan kanssa. Yhteen tyyppiin tutustuin sillai paremmin että tuli pyörittyäkin hiukka yhdessä. Yhteinen tekijä oli jalkapallo ja sen pelaaminen. Tuli sitä noiden joidenkin esiintyjienkin kanssa jutskattua, mutta parhaat naiskontaktit tulivat kuitenkin yleisön joukosta kuten pitääkin :) Aika ihkun neitonen tuli ihan ex-tempore jutskaamaan ja ehdottelemaan hiukka omituisia kuten et voisko sen tyttökaveri ruoskia mua & tota toista kaveria jonka löysin tuolta. Noh mikäs siinä, muutenkin oli tosi vapaamielistä kontaktia kuten tietty erotiikkamessuilla pitääkin olla. Harmi että hukkasin hänet myöhemmin eikä tullut puhelinnumeroa vaihdettua. Mut hei jos näet tän blogin niin otahan yhteyttä sinä hoikka Pyhäsalmen tyttö niin vaihdetaan joskus kuulumisia ja vaikka muutakin.. !? =D

Fiilis oli ihan hyvä koko illan vaikkei niin kauheesti ollut tällä kertaa vara ryypätäkään. Sellainen yksityiskohta jäi paikasta muunmuassa mieleen et toi vessa on just passeli paikka heavyfestareille sillä se vaikutti ihan kuin olisi ruumishuoneelle mennyt.. ! =D Ehkä saatan elokuussa pyörähtää tuolla Jalometallin merkeissä, who knows ?

Niin ja oli siellä vielä amatööristrippauskisakin.. joo en mennyt siihen ja hyvä niin sillä en olisi pärjännyt saatan arvata, olisin ollut aivan liian jäykkä kuitenkin vaik ei sekään niin paha juttu olisi sinänsä kirjaimellisesti ollut.. =D Kaikkea erikoistakin siellä näki kuten polttariseurueen päätähti pukeutuneena Borattiin sekä pesunkestävä transu joka oli kovin naisellinen hienossa mekossaan, käsilaukussaan & käytöksessään vaikka tiesi kuitenkin että hän oli mies ! =D Minua se ei sinänsä häirinnyt yhtään, musta se oli vaan aika hauska ! =P Mulla on aika suvaitsevainen näkemys tuohon erilaisuuteen & huomasin taas kerran että viihdyn tosi hyvin näin vapaamielisessä ilmapiirissä ! :)


Tennis !

Meikä pääsee pikkuhiljaa vauhtiin tenniksen peluussa, eilen pelattiin 2 matsia johon meni se about 3 tuntia. Vasta kesän eka kaksoisvirhe tuli eilisissä peleissä. Taika meni.. mut joo aika hyvin nuo syötöt osuvat ruutuun kuitenkin ja muutenkin pelit pikkuhiljaa paranevat.. =) Perjantaina varmaan taas seuraavan kerran ! Alkaa paikatkin taas tottumaan tähän lajiin..


Beta-alaniini

Oli palautusjuoma lopussa joten käväisin hakemassa luontaistuotekaupasta sitä lisää. Ja kun joka 20 euron ostosta saa leiman ja lopulta alennusta niin ajattelin sopivan tasasumman saadakseni ottaa jotain tuohon päälle. Ja sattumalta silmiini osui beta-alaniini-purkki. Olin lukenut tästä varsin uudesta "ihmeaineesta" jotain joten tuli otettua se sitten heräteostoksena. Mielenkiinnolla tässä nyt katsellaan vaikuttaako tuo aine positiivisesti treenaukseen ? Ainakaan sitä mahdollista sivuoiretta, ihon kihelmöintiä ei ollut havaittavissa parin ekan kokeilun yhteydessä. Sen tiedän että kreatiini ainakin vaikuttaa aivan selvästi, nyt kokeiluun siis beta-alaniini !


Luokkakokous !

Joo ala-asteen pohjalta oli järjestetty luokkakokous ja tapaaminen tuossa lauantaina. Osallistumisprosentti oli ihan kohtuullinen, kutakuinkin juuri se puolet eli 50 % oli paikalla. Jätkiä vähemmän, vain 5 kuten usein arvata saattaa.. Oli kiva muistella vähän menneitä koulumuistoja, keskustella tästä päivästä ja tulevaisuudesta. Meillä oli pitkä pöytä varattuna joten toinen puolisko ei oikein kuullut niin toisen puoliskon juttuja joten myöhemmin illasta oli järkevää vaihtaa vähän paikkaa.

Niin olimme siistissä ravintolassa jossa ei muuta suunniteltua ohjelmaa ollut kunhan seurusteltiin vapaasti hyvän ruuan ja juoman äärellä. Osa porukasta lähti vähän aiemmin kun eivät täällä enää asukaan & osa jäi vähän myöhemmäksi kun baarikin alkoi olla jo täysi. Itse olin ihan viimeisten joukossa tietty, mutta jatkoille en enää lähtenyt jonne vielä muutama saattoi jatkaa !? Tuli kokeiltua ruokana pekonikanaa ja oli muuten erittäin maistuva annos.

Sitten jotain mitä tuolta jäi mieleen. Huvittavia yksityiskohtia toiset aina muisti toisista kouluajoilta mitä ei niin itse ole ajatellutkaan =D Esim. yksi luokkalainen parhaita kavereitani silloin muisti että tykkäsin syödä paljon weetabixiä & rusinoita ! xD Sitten yksi kohokohta muistoissa oli tietenkin kun ostin meidänluokkalaiselta tytöltä Kissin alkupäräisen Alive I-vinyylilevyn. Ja tämä Katja muisti taas minusta tietty että möi taas mulle tämän levyn ! =D Se oli niitä aikoja kun Kiss oli kovinta kamaa kun ei paljosta muusta niin rankasta vielä tiennytkään.

Sitten tuli tehtyä sellainen huomio että hyvin hedelmällistä porukkaa on meidän luokalla ollut kun paikalla ei montaa itseni lisäksi ollut joilla ei olisi ollut vielä lapsia. Oli kuitenkin joku yh:kin eli sinkkuja oli muutama myös. Etenkin kaikilla naispuolisilla oli jo lapsia & mitä tiedän niistä jotka eivät olleet paikalla nyt taitaa melkein kaikilla niilläkin olla jo ellei peräti ihan jokaisella niitä lapsia.. jätkillä kuten arvata taas saattaa ei tietenkään lähes kaikilla lapsia kuitenkaan. Hieno oli huomata se että porukka oli pysynyt erittäin nuorekkaina, ei ollut kukaan paikallaolijoista vanhentunut vielä yhtäkkiä merkittävän paljoa & mikä hienointa jokainen siltä meidän ala-asteen luokalta on myös vielä hengissä ! =) Oli varsin mukava kohtaaminen :)

Ja sattuipa taas kerran sopivasti astrologisesti sopiva kuviokin olemaan päällänsä luokkakokouksen aikaan :

A pleasant day
This day is good for arranging and participating in social get-togethers. Spend time with friends and enjoy yourself. You probably won't want to talk about anything serious, because this is a light-hearted influence. Nevertheless, it is a good time for talking to loved ones and making it clear how you feel about them. Even if there are tensions within your relationships, this influence should enable you to discuss them, straighten them out and leave nothing behind but good feelings. If you do not have any work that has to be done, this is a good time for attending a concert, art exhibit or other intellectually stimulating activity. Or you might take a trip and spend the day in pleasant surroundings away from home. Whatever you do, this should be a light, pleasant day.

Venus Sextile Mercury, ,
activity period from 4 July 2009 to 5 July 2009


Melkein oli täydellistä, mutta vain melkein =/

Alkuviikon vedoissa sai tosissaan jännittää tällä kertaa, oli lähellä useamman sadan euron tienestit, mutta joutui lopulta tyytymään muutamaan. Poimin keskiviikkona riveihin 4 kohdetta tai oikeastaan 5 kun myös Tampereen tasoituksellinen oli mukana. Hyvin pitkälti tämän kerran vedot pohjautuivat keskinäisten kohtaamisten historiaan. Muistan jo 10 vuotta sitten miten Inter aina joutui valittamaan ettei me kyllä tuolle Tampereelle millään vaan meinata pärjätä.. ja taika on säilynyt. Tampere voittanut kotonaan kymmenkunta kertaa Interin, kerran tasan pelattu, Inter ei ole vieraissa koskaan pystynyt ainakaan liigassa Tampere Unitedia voittamaan. Esim. viime vuonna Tampereen kotikertoimesta tarjottiin Veikkauksella muistaakseni 4.40 ja käytin sen hyödykseni silloinkin.. vaikka Inter olikin harvinaisen hienoa joukkue tuona mestaruusvuotenaan, mutta tottakai he silloinkin Tampereelle hävisivät ! =D

Sitten Norjasta oli tuo Lilleströmin kohde. Hyvä 2.20 kerroin veikkauksella Startia vastaan. Siinä sama juttu. Ennen tätä viimeistä kohtaamista Lilleström oli kotonaan päihittänyt Startin 7 kertaa, kerran pelattu tasan; sekin jostain vuodelta 1994 eli kaukaisin näistä viime kohtaamisista & Start ei ole pystynyt Lilleströmiä vieraissa voittamaan ainakaan vuoden 1993 jälkeen. Lilleström on myös parantanut peliään selvästi huonon alkukauden jälkeen & tappiot ovat olleet viime aikoina harvinaisia. Start pelannut myös hyvin, mutta historian ja Lilleströmin vireen ja hyvän kotijoukkueen maineen vuoksi ehdottomasti kannatti tähänkin satsata.

Kultsu-Mp piti olla varma. Joutsenon Kullervo oli pelannut vain 1 pelin tasan ja loput hävinnyt koko kautena & Mikkeli taas ollut 5 pelaamassaan vierasottelussa ilman tappioita koviakin joukkueita vastaan, joten kyllä tämä aikas saletti pitikin olla ja olikin.. =)

Mutta se vika kohde meni sitten pettämään ! =/ Se oli Islannin liigaa & ottelu Breidablik-Fjölnir. Olisi pitänyt päättyä kotivoittoon, tiesin että Breidablkin kyseessä ristiriski on olemassa varsinkin kun joukkue on vähän heikentynyt viime kaudesta. Fjölnirillä mennyt tosi huonosti tämä kausi, taisi olla ennen tätä peliä 1 voitto ja tasuri, loput tappiota. Numerot olivat kuitenkin yllättävät, erittäin harvinaista on Islannissa että ottelu päättyy 0-0. Tässäkin oli keskinäiset pelit avainasemassa, lähihistoriassa 6 kohtaamista ennen tätä & aina oli Breidablik voittanut Fjölnirin. Mut ei nyt sitten tällä kertaa =/ Perustin myös siihen että Breidablik on ihan hyvä kotijoukkue(tosin tasureitakin tulee yleensä aika paljon) mutta kun tuo Fjölnir taas on joukkue joka ei juuri tasureista piittaa.. no mutta katse nyt jo v-loppuun, josko sitten olisi täydellistä ? Harvinaista herkkua se tosin on, että kaikki valinnat osuvat nappiin ja pääsee lunastamaan oikein upeat voittorahat..

Edellinen