Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on hampaidenpesu.

Hammaslääkäri !

Noniin alkaa pikkuhiljaa ne munkin hampaat olemaan taas reilassa. Pari reikää enää jäi jäljelle kun tänään paikattiin yksi. Ja toivottavasti tuo lisääntynyt hampaidenpesu auttaisi ehkäisemään lisäreikien synnyn helposti reikiytyville hampailleni. Jaahas tänään joutuu laittamaan sähköhammasharjan toisen kerran laturiin niin pelittäis taas vähän aikaa putkeen !


Terveysbuumia pukkaa ! =)  1

Joskus ihmisen sisin ajaa vaan toimimaan ilman sen kummempia suunnitelmia. Suunnitelmia tulee sitten tekemisen myötä. Nyt on näköjään mulla hyvä aika panostaa itseensä ja terveyteen ! Tulin juuri lenkiltä samalla tähyillen taivaalle näkyykö siellä mitään erikoista kun on tuo auringonpimennyskin..

Olen päässyt hyvään rytmiin hampaidenpesussa joululahjasähköhammasharjalla. 2 kertaa päivässä erittäin erittäin harvinaista kyllä tulee nyt pestyä ja tuo ajastin siinä on mulle mainio ettei tule jynssättyä liian kauaa kuten joskus ennen oli tapana. Siksikin se oli niin tylsää aina tuo hampipesu.. kun käsikin väsyy..

Nyt on vielä tulossa postissa D-vitamiinia joka on kuulemma erinomainen ravintolisä etenkin näin talvisin kun auringosta sitä saisi myös. Täällä Pohjolassa me emme vissiin saa ihan riittävästi tuota, joten lisänä se voisi tuoda lisää hyvinvointia. Samalla tulee toki muutamia muitakin mielenkiintoisia tuotteita ja mainostetaan vielä että tuolta Manninen Nutraceuticals Oy:lta tilasin joka vaikuttaakin erinomaiselta tilausvaihtoehtopaikalta ! =)