Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2011.

Noidannuoli & ilotulitus..

Juu tänään aamulla iski noidannuoli kurotettuani hassusti etukenoon ottaessani edestäni kynää auts.. nyt joutuu olemaan vähän varovainen sitten varmaankin muutaman päivän !? Liekö kylmentynyt ilma altistanut tuolle tai viimeaikainen ahkera treenaaminen vai sittenkin nukahtaminen viime yönä sohvalle ? Vai kenties kaikki yhdessä ?

Lauantaina oli harvinaisen hieno ilotulitus uuden Citymarketin kunniaksi & kyllä on porukkaa riittänyt myös pienemmiltä ulkopaikkakunnilta siellä.. ja muut kaupat ovat kärsineet ilmiselvästi Citymarketin alun hurjasta rynnistyksestä. Sen myötä Äänekoskella onkin aistittavissa aivan uutta säpinää eikä enää tarvitse käydä Jyväskylässä jouluostoksilla kun melkein kaikki se tarvittava löytyy jo kyllä täältäkin :)


K-Market lopettaa toimintansa&Citymarket tilalle !

Joo K-market lopettaa täällä Äänekoskella toimintansa nyt keskiviikkona kun uusi hieno "palatsi" on rakennettu uutta Citymarketia varten ! Mietin tässä juuri parasta strategiaa kuinka hyödyntää lopettavan kaupan alennustavarat.. Kiitos vaan kaverille joka näistä alennuksista tänään vinkkasi ! :) Tänään maanantaina oli 20 % alennus kaikista muista tuotteista paitsi tupakasta, alkoholista & äidinmaitokorvikkeesta. Huomenna tiistaina on 30 % ale ja viimeisenä päivänä keskiviikkona hieno 50 % ale kaikista muista tuotteista paitsi noista jo aiemmin mainituista.

Kävin äsken katsastamassa siellä vähän että mikä tilanne siellä oikein nyt on ja millaista tavaraa vielä tarjolla. Ihmisiä oli aikas paljon, mutta niin tuotteitakin onneksi edelleen ! Ajattelin sellaista strategiaa että menisin sinne ostoksille aikaisin aamulla keskiviikkona 50 % aleostoksille !? =) Siinä tosin on se riski että tuotteita ei ole enää paljoa mitään enää silloin jäljellä ? Toivotaan, että ihmiset ajattelevat hieman samoin ja tulevat vasta keskiviikkona ostoksille. Silloin suunnitelmani on onnistunut :)


Halloween-biletystä !

Juu eilen tuli vietettyä Pyhäinpäivää oikein lystissä merkeissä :) Tuli naurettua suorastaan harvinaisenkin paljon ! =D Sen verran hauskoja kuviakin tuli sekä otettua että otatettua.. ehkä jätän niiden hauskojen ryhmäkuvien laittamisen tänne väliin kuitenkin :P No ensin oli illanviettoa pienessä seurueessa, tuli saunottua, syötyä ja juotua tietty hyvin.. kuvien ottamisen lisäksi tuli kuunneltua kaikkien toivomia biisejä & ohhoh yllätin itsenikin ja osallistuin ensi kertaa koskaan Singstarin peluuseen.. =) Vedin heti aika vaikean Kotiteollisuuden "Minä olen"-biisin yllättäen muistaakseni "uusi kyky"-arvostelulla heh heh ! Joo empä kyllä ole todellakaan mikään ihmeellinen laulaja.. no muutamaa muutakin biisiä tuli kokeiltua, jonkun kanssa yhdessäkin. Ja eipä ollut yllätys ettei enää mennytkään ihan niin hyvin.. tavutus oli ajoittain melko vaikeaselkoista lukea ja vähän vieraampi biisi niin vaikeuksiahan siinä tuli. Mutta hyvä että rohkenin tollaseenkin ja pääasia että kaikilla oli mukavaa :)

Sitten myöhemmin hypättiin tutun taksimiehen kyytiin osoitteena Halloween-musabileet ! Porukkaa olikin tupa täynnä ja pariin uuteenkin ihmiseen tuli tutustuttua ja tietty tuttuihinkin tuli törmättyä ! Homman nimi oli kuten Äänekoskella yleensäkin että raskasta musiikkiahan sitä oli tarjolla ! Täällä on paljon etenkin noita aloittelevia nuorisobändejä jotka soittavat metallia. Tänään oli lämppäreinä 2 paikallisbändiä : Gian & Kaksonen. Gianin pojat ovat jo keikkailleet muutaman vuoden ja silti ovat edelleen melko nuoria. Rankimmillaan tyyli menee vähän jo gdindin puolelle. Kaksosen musisoijat taas eivät ole enää mitään kovin teinejä, mutta melko nuoria kuitenkin hekin. Illan pääesiintyjä tuli Jyväskylästä & oli nimeltään Ghost Brigade. Aika hyvin sain sattumalta tuossa 1-2 viikkoa sitten juuri heidän uusimman kolmannen levynsä lainaksi. Ja ihan että tykkäsinkin siitä vielä ! Persoonallinen lauluääni + välillä vähän örinää & kitarat soivat melodisen kauniisti. Käytiimpä keikan jälkeen vielä jututtamassakin bändin keulakuvaa joka osoittautuikin erittäin mukavaksi hepuksi !

Tämmösissä siis tuli nyt oltua :

http://www.aknepop.com/

Paikallisbändi Kaksonen heilumassa !
Paikallisbändi Kaksonen heilumassa !
Ghost Brigade kuulosti livenä yhtä hyvältä kuin levyltäkin !
Ghost Brigade kuulosti livenä yhtä hyvältä kuin levyltäkin !
Pyhäinpäivän vietossa ! :P
Pyhäinpäivän vietossa ! :P