Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on keskisuomalainen.

Lehtien kauppaamisesta !  1

Eipä mulla tällä kertaa mitään ikävää sanottavaa siitä ole, mutta aika kovasti ne nykyään kyllä yrittävät ! =D Olen vähän kuullut etteivät lehdet mene kaupaksi enää niin hyvin kuin joskus ennen joten niitä on syytäkin markkinoida paremmin. Yhtenä suurena syynä siihen on tietenkin juuri tämä nopea uutisten jakaja Internet. Nyt varsinaisena aiheenani on se Keskisuomalainen-lehti jonka tilasin helmikuussa ilmaiseksi kahden viikon ajaksi ilman mitään sitoutumispakkoa mihinkään tutustumismielessä.

Noh ennen kuin se 2 viikkoa oli kulunut, tuli puhelinsoitto jossa kaupattiin sitten sitä Keskisuomalaista. Kiitin ystävällisesti ilmaisista numeroista, mutta sanoin kiitos ei tällä kertaa ! 2 viikkoa oli mennyt & lehti tulee yhä postiluukusta ! Ajattelin jo hetken aikaa että lehdenmyyjä oli kuullut tahallaan väärin.. mutta kun 3 kertaa viikossa ilmestyvä Ääneseudun paikallislehti Sisä-Suomen Lehtikin tuli aina paketissa mukana, arvasin että nyt on kyse jostain muusta..

Mainonnasta, siitä täytyi olla nyt kyse sillä en ole tilannut Sisä-Suomen Lehteä enkä ole muutenkaan ollut lähiaikoina missään tekemisissä sen lehden kanssa.(Paitsi tietenkin lukenut !) =D Juttelin jo jonkun kanssa siitä että enhän minä noita ala kyllä maksamaan kun en ole kerran tilannutkaan ! Mutta jos ne kovin kauan olisivat vielä ilmestyneet ilman minkäänlaista yhteydenottoa, olisin kyllä ilmoittanut tilanteesta ja kysynyt että mistä mahtaa nyt olla oikein kyse ?! Mutta eipä tarvinut kun maanantai-aamu oli viimeinen aamu kun lehdet tulivat "enää" postiluukusta.

Tiistai-aamuna puolestaan tuli mainos jossa luki : "Älä epäröi, tartu tarjoukseen ja tilaa Keskisuomalainen kuukauden edullisella paketilla". Aika ovelaa kieltämättä, 1 kuukausi ensin hemmotellaan ilmaisilla numeroilla & sen jälkeen voi jäädä helposti kyllä koukkuun. Ei siinäkään mitään väärää ole sillä lehdet ovat varsin hyviä ja kiinnostavia molemmat kun kyse on lähialueen tapahtumistakin. Mutta en kuitenkaan tarvitse niitä lehtiä niin kiihkeästi että niiden pitäisi tulla aina postiluukusta omistukseen ja sen lisäksi vielä maksaa niistä. Näen ne lehdet kyllä muuallakin. Olen kyllä kiitollinen näistä ilmaislehdistä ! Kyllä näistä numeroista taas kerran muutamat jutut lähtevät saksilla arkistoonkin ! :)