Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2011.
Edellinen

Loaded with energy ***

Loaded with energy ***
Ego energies and physical energies run very high during this time. You will feel positively loaded with energy, for which you must find an adequate outlet, or you will have problems. The best way to handle this influence is to do some necessary heavy physical work. But that will work out only if you derive satisfaction from doing it. Sports, if you are at all athletic, is an excellent outlet. If you just sit around, you will begin to feel itchy and restless for no apparent reason and then become quite irritable. In this mood you will snap at anyone who comes along for no reason at all. This time is quite good for initiating any new project on your own. It is a time of beginnings, and you should use it for that purpose, particularly for projects that you will be identified with and be given credit for.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mars Conjunction Mars, , exact at 13:45
activity period from 22 April 2011 to 24 April 2011

Joo eilen treenasin reidet ja pohkeet & tänään oli vuorossa selkä, hauis, kyynärvarret ja ranne. En olisi ehkä tänään vielä treenannut, mutta kun huomasin tuon astrologisen kuvion itselläni tuossa ylhäällä niin mikä ettei kun näyttää olevan kerran niin suotuisaa aikaa treeneille ! =)

Keittiössä odottaa 3 avaamatonta laihdutuspurkkituotetta, jotka olen kuukausien saatossa pikkuhiljaa tilaillut samalla kun muitakin lisäravinteita. Noita en ole kuitenkaan vielä raaskinut käyttää kun en niin älyttömän tosissani ole vielä laihduttamisen kanssa ole ollut. Pikkuhiljaa hyvä tulee.. mutta nyt aion tsekata netistäkin vielä niiden tehot ja valitsen sitten jonkun tuotteen nyt käytettäväksi ja huomenna lenkille ! =)


Perinteinen Pitkäperjantain treeni.. =)

En ole kovinkaan uskonnollinen ihminen, mutta jostain syystä tulee treenattua aika usein juuri Pitkänäperjantaina ! Olen huomannut tämän nyt aivan viime vuosina & perinteitä kunnioittaen aion treenata sitten myös tänäkin pitkänä perjantaina ! :D

Olkoon tämä sitten tätä omaa kunnioitustani Pääsiäisen historiallisille tapahtumille jos näin todellakin on tapahtunut ! Paljon hikeä, toivottavasti ei kuitenkaan verta ja kyyneleitä vuodattaen kärsin & samalla nautin Pitkäperjantain treenistä ! =)

Hyvää Pääsiäistä, ihmiset !


Kakkainen uni ! =D

Näin toissayönä unta joka oli kirjaimellisesti paskainen uni ! =D Pari sukulaispoikaa jotka ovat jo nyt aikuisen iässä olivat siinä unessa vielä lapsia ja heillä molemmilla oli karmiva ripuli.. muutenkin koko uni oli täynnä vessoja joissa oli paljon paskovia ihmisiä.. Itsellänikin oli unessa paskahätä ! :P Mutta vessat olivat harmikseni yleensä täynnä.. ja kun sinne lopulta pääsi sai olla varovainen mihin astuu kun lattiallakin saattoi kakkaa olla.. :D

Noh mulla oli hienot vaatteet päällä kun olin menossa illemmalla konserttiin siinä unessa. En ollut kotona ja vieraissa sohvalla maatessani, oli toinen poika vieressäni & sit se tapahtui että hän paskoi suoraan päälleni.. :p Kyllä harmitti kun hienot vaatteet oli pakko käydä kotona vielä vaihtamassa.. hienoeleisesti vahingontekijä yritti vielä pyyhkiä pahempia likoja pois vaatteiltani.. xD

No mutta tiesin jo ennestäänkin että ulosteen näkeminen unessa tiesi yleensä vain hyvää, etenkin sitä rahaa ! =) Saas nyt nähdä mistä kaikkialta sitä rahaa nyt voisikaan sitten tulla kun sekä astrologian että unen kannalta siihen olisi nyt hyvät mahdollisuudet !? Tässä viime aikoina ei ole tullut merkittävästi menestystä urheiluvedonlyönnissä, ennemminkin päinvastoin. Pelasin tänään kyllä Tsekkejä Suomea vastaan joten joko siitä lähtisi taas vaihteeksi uusi komea voittoputki ?!?


Astrologia tietää taas !!!

Jälleen kerran astrologia on selvillä siitä mitä elämässäni on juuri nyt tapahtumassa. Reissu lähenee & kaikki extraraha on tarpeen juuri nyt ! Niimpä v-loppuna jo mietin vähän ketkä ovat mulle velkaa. Maanantaina ryhdyin sitten toimeen eli samana päivänä kun tämä kuvio lähti liikkeelle ! =D Melkoinen sattuma taas kerran.. eilen keskiviikkona huomasin jälkikäteen sitten tämän kuvion tai tässä tapauksessa planeetan huonesiirtymän.

Niin maanantaina soitin yhdelle kaverin kaverille joka lainasi multa kesällä Keitelejazzien aikaan vähän rahaa. Mulla oli silloin voittoputki vedonlyönnissä päällä joten olin iloisella ja anteliaallakin tuulella.. =) Niin ja tiistaina se raha olikin sitten jo tililläni :) Toisaalta joskus on ihan kivaa lainatakin kun sitten joku päivä tulee kiva ylläri extrarahan muodossa kun saa sen takaisin ! Sitten eilen puhuin puhelimessa yhden kaverin kanssa joka on vähän merkittävämmänkin summan velkaa. Lupasi ainakin osan maksaa ennen reissuani. Vielä jos pelionneakin olisi nyt v-loppuna ja ensi viikolla niin Vapun matkalle olisi aika nastaa lähteä ! =)

Tässä tämän astrologisen ajanjakson selitys :
Attracting money
Valid during several weeks: This influence can have several effects, often quite subtle. It can stimulate the sexual side of existing relationships and give love relationships a greater intensity. This is because sex goes beyond the physical act and becomes a vehicle for self-transformation and inward change. A love relationship that begins under this influence will be intense throughout its duration and will have a greater impact, for better or worse, on your life than other relationships. This influence may attract money to you through your partner, a business partner or through a bank or other public financial institution, without any special effort on your part. Obviously, this is a good time to seek a loan or other financial support.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Venus in the 8th House, 8,
activity period from 18 April 2011 to 9 May 2011


Unohtamisprosentti taatusti ainakin 80 % ! =D  4

Kyse on lidln omista pulloista.. koska lidlellä on joitakin omia pulloja jotka eivät kelpaa muualle niin ne on pakko viedä sitten sinne ! Mutta mikä ihme siinä on etten koskaan muista antaa sitä pullonpalautuslappua sille kassaneidille.. =D Toki kaupassa on melko paljon ärsykkeitä kuten paljon aina hyviä tarjouksia ja monesti tuttuja ihmisiä ja juttelua heidän kanssaan & viimeistään kassalla suunnitellessani avausrepliikkiä kassaneidin kanssa jonossa odotellessani, on kuitti jo unohdettu juttu..

Laitan kuitin aina farkkujen etutaskuun.. kertokaas pitäisikö minun vaihtaa sille paikkaa ja minne kenties ? Toisinaan käy jopa niin että kun menen unohdetun kuitin kanssa kauppaan lähinnä sen takia ja ostan sitten jotain niin on kaiken huippu että unohdan sen taas ! xD Kolmekin kertaa putkeen on tainnut kerran käydä niin.. en tajua miten se on niin vaikea muistaa. Ehkä se hämää kun muissa kaupoissa ollessani vien aina sen verran paljon pulloja kerrallaan ja kuitenkaan kun en niin paljoa muualta ostele, niin tie kassalle on lyhyempi kuin lidlessä ja silloin sen kyllä yleensä aina muistaa ! Outo olen kuitenkin, anyway.. :p


Suurten urheilukisojen tuntua..

..oli eilen seurata ääntenlaskun etenemistä kun oli niin tiukkaa ja jännittävää ! Katsoin ensimmäistä kertaa koskaan mitään vaaleja alusta loppuun ! Valitsin MTV3:n tällä kertaa kanavaksi enkä siltä kääntänyt pois missään vaiheessa vilkuilemalla miten yle esittää saman asian. Kannattipa seurata kun oli kerran tasaisimmat vaalit koskaan.. Tapahtuihan siellä myös historiallisia asioita kun Perussuomalaiset paransivat tulosta kaikkien aikojen parhaiten Suomessa & Kokoomuksesta tuli ensi kertaa suomen suurin puolue, tosin hyvin niukasti.

Ainoa eduskuntavaalien voittaja olivat Perussuomalaiset sillä kaikki muut menettivät paikkoja(myös Kokoomus) tai pysyivät samassa. Ylivoimaista, Timo Soini ! Kansa protestoi nykymenoa vastaan.. mutta se on jo selvä että seuraavalla kerralla Perussuomalaisten tulos vaaleissa laskee taatusti.. paljon riippuu siitä miten he tuolla eduskunnassa nyt pärjäävät ja ajavat omia juttujaan. Oikeastaan ihan hyvä juttu että isoja puolueita on nyt noin monta niin mikään ratkaisu ei tule olemaan yksipuolisen selvä heti. Toinen juttu sitten että miten paljon tulee sitä vääntöä..

Sitten hiukka vielä Idolsista. Ali oli mielestäni paras, tasaisen varmaa työtä, toinen biisi pianon äärellä oli erittäin hyvä. Ääni kantaa kisasta toiseen, selvästi tasaisin varmin esiintyjä ! Martti oli mielestäni eilisen toiseksi paras. Myös hänellä ulkomaalainen kappale sujui mielestäni vielä paremmin. Ilpo ei olisi ansainnut kaikkien esiintymisten keskiarvona vielä putoamista, mutta se minkä aikaisemmin olin välillä huomannut toteutui elikä ääni ei vaan riittänyt. Oli kyllä aika heikot esitykset & pelkästään noiden perusteella ei niin ihmekään että tippui.. mutta mitä Hennariikka tekee vielä tuolla ? Onhan se söpö likka, mutta ääni ei todellakaan riitä lähellekään esim. Alin tasoa..Vaalitenttejä & Supernatural !

Joo tässä kipeenä tai siitä palautuessa(olin jo ulkona tänään) on myös televisiota ehtinyt katsella. Eilen katsoin MTV3:n "pääministeritentin" ja tänään ykköseltä "suuren vaalikeskustelun". En yleensä ole ollut kovin kiinnostunut politiikasta, mutta pikkuhiljaa iän karttuessa ja tuon puhtaan tietämättömänkin anarkian väistyessä on toki kiinnostavaa tietää ketkä ja miten tätä maata johtaisivat ? Puolue jonka ehdokasta aion äänestää, alkaa olla pikkuhiljaa jo selvillä. Itse henkilö on vielä vähän hakusessa & ilman puolue-ajattelua se saattaisi hyvinkin olla jostain toisesta puolueesta. En tässä nyt kantojani lähde kuitenkaan julkistamaan.

Supernatural alkoi taas ! Pitkästä aikaa vihdoinkin jo uusillakin jaksoilla ! Mielestäni se on aikas viihdyttävä, nopeatempoinen action-sarja huumorilla ja epäluonnollisilla tapahtumilla höystettynä. Vähän samaa sarjaa kun nyt nuo muodissa olevat vampyyri-sarjat, mutta kuitenkin hyvää vaihtelua niistä. Joskus saisi tosin tulla sellainen epäluonnollinen sarja joka perustuu enemmänkin tositapahtumiin ja menetelmiin. Tosin se voisi olla aika tylsä verrattuna nykyisiin kun tuo henkien maailma on oikeasti aika hiljaista täällä maan kamaralla.. :D


Voiko ihanammin päivän enää alkaa.. ?

Joo mahassa kiersi pahasti ja heräilin siihen muutamaan kertaan kunnes nukahdin taas.. sitten lopulta heräsin kunnolla, käännyin ja oksensin lattialle ! :D Jaahas eipäs mennäkään tänään akupunktioon, eipäs mennäkään saunaan, eipäs mennäkään kioskille hakemaan uutta pelilistaa.. eikä kyllä nostellakaan :/

Se oli ensimmäinen mielikuva oksentamisen jälkeen. Tiistaina oli jo joitain pieniä vilustumisoireita mutten tajunnut vielä silloin olevani kipeä. En ole enää oksentanut ja syönytkin jo olen, mutta maha on vielä outo ja vilustuttaa välillä. Otimpa just vihreetä teetä joka helpotti vähän oloa :) Noh muuta ei nyt voi kuin lepäillä ja sairastella & vähän juuri alkaneiden jalkapallosarjojen urheiluvedonlyöntitilastoja tehdä ja ajan tasalle laittaa... mitä nyt jaksaa. Parempi kyllä juuri nyt olla kipeä kuin vasta 3 viikon päästä jolloin pitäisi olla taas matkoille menossa !


Rohkeus yleensä kannattaa...

...tai rohkea rokan syö ! Jos jättää jotain tekemättä tai kokeilematta kuitenkin järjen kanssa niin se yleensä jää sitten myöhemmin harmittamaan.. Jossittelulle ei jää sijaa kun toimii useimmiten aina tuosta noin vaan rohkeasti ! Vaikka joskus pää täysillä suoraan seinään ! Kolhuja tulee, mutta elämänjälki jää..

Tuo aihe putkahti mieleen äsköisestä kun olin eräässä kaupassa & 2 ehkäpä suosikkikassaneitiä olivat töissä samassa vuorossa. Ajattelin mielessäni yhtä juttua joka teki mieli kovasti sanoa.. ja olinkin rohkealla tuulella & sanoin sen sujuvasti että "Täällähän on tänään harvinaisen kauniita kassaneitejä".. sillä sitä mieltä todellakin olin ja toivoin samalla että heille tuli hyvä mieli siitä myös :) Tahto sanoa meni tällä kertaa kevyesti pelon ohi ! Noh se toinenkin kassaneiti jonka kanssa en nyt asioinut sanoi sitten myös tottakai kiitti heipat ! =))

Olen tässä viime aikoina tutustunut yhteen tyyppiin, joka on erittäin hyvä naisten kanssa. Osaa vetää oikeista naruista, olla kohtelias ja ystävällinen pilke silmäkulmassa. Hän ei ole ulkonäöltään mikään prinssi, mutta taitaa puhumisen sujuvan taidon ja nuolien lähettämisen kohti maalejaan ! :) Hänestä onkin hyvä ottaa vähän mallia ! Tärkeintä tietysti on ensin se kontaktin sujuva tekeminen ja etenkin se että uskaltaa avata suunsa. Sen hän kyllä taitaa & naiset ovat pian jo hymy suussa hänelle ! =D

Noh tulipa tuossa sitten kaupasta tullessa avattua suu vielä toisenkin kerran tänään hieman yllättävästi.. Toiselta tieltä kääntyi eteeni sporttisen näköinen ja sporttisessa asussa oleva neitonen & arvasin melkein mihin hän oli menossa.. tämän kadun varrella olevaan kuntokeskukseen.. ja arvaus osui nappiin ! Kuljin täsmälleen samaa vauhtia hänen perässään, toki pari kassia kädessäni mutta kuitenkin. Kun hän pysähtyi kääntymään, sanoin että "Kerrankin löytyi mulle sopiva lenkkikaveri vauhdin puolesta sillä se on kovin harvinaista".. =D Todellakin.. sillä sillä tutun tappavan tasaisella vauhdilla kävelin ja olisin saanut pistää vielä yhden, todella kovan vaihteen päälle, jos olisin mielinyt mennä ohi..

Edellinen