Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on BigBrother.

Sexhibition Jyväskylä.

Tuli lauantaina käytyä pyörähtämässä n.10 tunnin verran katsomassa vähän erotiikkaa ! Koska olen näissä aika paljon jo pyörinyt niin osaan tähänkin suhtautua sekä terveellä kritiikillä että asianmukaisesti. Puitteet olivat tähän mennessä hienoimmat mitä olin nähnyt. Oli satsattu Jyväskylän Paviljongissa valaistukseen ja tilat olivat harvinaisen avarat. Tuli ihan festarifiilis kun oli lavakin niin hieno. Esiintyjinä oli sekä tuttuja kotimaisia kuten Mr. Lothar, BB-Janica & Safyra. Pääesiintyjänä oli upean kaunis Kirsten Price. Ulkomailta oli myös Rob Diesel & Jenny Hard-ohjelmapari joka esitti liveaktia aina mällinheittoon asti joka onkin jo vähän harvinaisempi näky täällä Suomessa..

Kritiikkiä antaisin lähinnä esiintyjien huonoon katsojien mukanaottamiseen ! Oikeastaan BB-Janica oli ainoa joka otti avustajia lavalle "puuhalavan" lisäksi. Ulkolaiset vetivät vaan "kylmästi" oman shownsa ilman avustajia. Liekkö sitten maksettu liian huonoa palkkaa näille ? =D Mitä mä olen näissä tapahtumissa ollut, niin suorastaan outoa näin. Itse olen ollut esim. hollantilaisen pornotähden sekä englantilaisen povipommin kanssa lavalla. Yleisöä oli ihan kivasti. Kuulemma paremmin kuin edellisiltana perjantaina. BB-Nino toimi siellä muuten juontajana.

Puuhalava oli uusi juttu minullekin. Se oli vähän eri kulmassa oleva lava jossa oli myös joitakin ammattilaisten esityksiä mutta huomattavasti vähemmän. Sen tarkoituksena oli innostaa ja kannustaa yleisöä tulemaan tekemään omia temppujaan lavalle ! Jyväskyläläiset olivat kyllä harvinaisen ujoja. Noin ison yleisön joukosta olisi luullut saavan vähän paremmankin shown aikaan. Ehkä oli sen verran nuorta porukkaa pääosin etteivät he kehdanneet tai sitten pariskuntia jotka eivät ole niin avoimia kuitenkaan.. no katsoin lopussa syntynyttä häslinkiä aikani ja ärsyynnyin vaisuun menoon jota Mr.Lothar juonsi, että ampaisin lopulta itsekin lavalle ! =D Otin pitkät housuni pois ja strip-housujen alta raotin yhdelle likalle vähän suuhunpantavaa ja suihinhan hän alkoikin sitten ottamaan ! ;D Hahahaa saatiinhan vähän vipinää. Lähestyin sitten vielä toistakin, mutta hän sanoi vain tanssivansa vähäpukeisesti. Okei oma osuuteni oli sitten siinä, laitoin vaatteet päälle ja poistuin lavalta kohti päälavaa katsomaan että mitäköhän ihmettä siellä oikein tapahtuu =)


Alkuja !!!

Tänään alkoi koripallon EM-kisat joissa myös Suomi on pitkästä aikaa mukana ! Näin äänekoskelaisena jonka tunnetuin laji on koripallo, on pieni velvollisuus seurata sitäkin lajia vaikkei se kuuluukaan aivan top-suosikkilajeihini. Silti koripallokin on varsin hieno ja nopeassa tahdissa tapahtumia tarjoava laji. Moni kaverinikin on sitä pelannut. Hyvä Suomi ! =) Itse kävin junnuna joskus heittelemässä jossa olin ihan keskiverton tarkka vaikka tyyli olikin vähän omalaatuinen. Se olikin hyvää tarkkuuslajiharjoittelua ohessa kun heitin joskus Dartsia vähän kilpaakin =)

Big Brother alkoi myös tänään meille ns. normaaleille telkkarissa. Siis ei millään pahalla, et ole täysin sekopää minunkaan mielestäni vaikka sulla ois 24/7:kin.. :p Mutta itse yritän välttää ohjelmaa sillä se tuskin tarjoaa tämän ikäiselle enää mitään riittävän nerokasta filosofiaa ja älykästä toimintaa.. mutta onhan sekin viihdettä, tosin itseni mielestäni ei aina niin hyvää sellaista. Mielummin teen kyllä itse jotakin kun seuraan mitä muut tekevät..

Huomenna on virallisesti syksyn ensimmäinen päivä ! Kesä alkaa olla siis ohi ja sen kyllä huomaa. Ilman takkia tuolla ulkona saa itsensä kyllä pian kipeäksi jos siellä kovin kauan kerralla vähissä vaatteissa keikkuu. Välttäkää siis kulkemasta liian vähissä vaatteissa ettei pakollinen petikausi iske ! Niin ja hyvää syksynalkua vaan kaikille muillekin blogaajille ! =)


Tosi-TV-Finaalit viittä vaille valmiita !

Jännitys tiivistyy & vedonlyöntikertoimet näyttivät tältä juuri ennen H-hetkeä !

Nordicbet
Big Brother Voittaja 2010
Marika 1.75
Niko N 2.75
Nino 4.00
Eetu 6.00

Nordicbet
Tanssii Tähtien Kanssa Voittaja 2010
Antti Tuisku 1.20 (jotain sellasta se oli, katos just jo kertoimet)
Laura Voutilainen 10.00(tämän muistan)
Mieletön ero siis, ei kai Lauralla noin pieni mahdollisuus voittaa ole ? Vai pikkutytöt ja vähän isommatkinko ne äänestävät Antin voittoon ? :p


Nyt taitaa digiboksi taas toimia ! =)

Viikon ajan oli tosi epämääräistä miten televisio näkyi vai näkyikö ollenkaan !? Melkeimpä oli että joka toinen päivä sain sen näkymään ja sen jälkeen en siihen uskaltanut koskeakaan kunnes taas seuraavana päivänä kuunneltiin sitten taas radiota.. kuten tänään Jypin peliä ! Sitten sain pienen tarmonpuuskan ja päätin siivota sopivasti ennen bb-talkshowta, enkä vähäisimpänä imuroida television ympäristö ja johtoviidakko sekä pyyhkiä pölyt laitteista.

Ihan en sen alkuun ehtinyt sillä laitteen tutkiminen oli vielä edessä. Ei meinannut taas tulla mitään vaikka miten päin yritin. Luulin jo että virtajohdon kosketuksessa on vikaa, mutta vika olikin videoissa joka oli digiboksin alla & etenkin sen johdossa ! Sen johto oli kietoutuneena dikiboksin johtoon ja häiritsi siinä niin ettei kuva näkynyt tv:ssä tai se pomppi. Havaitsin sen kun liikuttelin videon johtoja niin jotain alkoi tapahtumaankin. Näitä ei kyl nyt tarvi kun pelkkää tv:tä katselen ajattelin ja tilapäisratkaisuna otin koko videot & sen johdot pois tuosta sekamelskasta toistaiseksi.

No ehtipä jännittävän loppupuolen Big Brotherista sentään näkemään ! Ja olin todella yllättynyt ja vähän pettynytkin(olisi ehdottomasti ansainnut olla finaalissa asti) kun Elisabeth joutui lähtemään.. häiritsiköhän ihmisiä hänen viikolla puhumansa taustansa itsestään ja vapaa kasvatus ?? Vai kenties tuo loputon kiroilu & lemmennautinnot Petrin kans.. who knows !?

No mutta palatakseni omiin puuhiini, hieno homma, paitsi että digiboksin mysteeri selvisi samalla iskulla koti on nyt myös raikkaampi ! :)