Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2010.
Edellinen

Hyvä Suomi !

Suomi teki juuri sen mitä siltä realistisimmin osasi odottaakin eli toi 1 mitalin. Katsoin keihäskisan alusta loppuun & se oli jo alusta asti selvää että pronssista & ainoastaan yhdestä mitalista ne suomalaiset siellä lopulta taistelivat ! Saksalainen tuli kyllä vähän puun takaa kuten aina yleensä joku keihään arvokisoissa, mutta kuningas on ja pysyy. Tosin hyvän vastuksen norjainen jo sai ! Ilahduttavaa oli että Pitkämäki taisi tehdä juuri sen mitä melkein tällä hetkellä maksimissaan pystyykin eli iloinen voi tuloksesta myös olla ! =)

Jotain toivoa tulevaisuudessa useammastakin mitalista antaa tuo suomalaisten pikajuoksijoiden esiinmarssi nimenomaan EM-tasolla. Peukkuja vaan huomiseen viestifinaaliin ! Huomenna on myös vielä tuo suomalaisittain todella jännittävä pituuden finaali jossa onkin komeasti 2 kotimaista hyppääjää. Luotin Evilään silloin kun se Helsingissä otti mitalin, mutta nämä pituuskisat ovat aina niin pienestä kiinni että vaikka kuka voi sieltä mitaleilta lopulta löytyä. Se on positiivista että Evilä on ollut niin vakuuttava 8 metrin hyppääjä koko kauden että on se suomalaisten 2. mitali vielä ihan mahdollinen. Realismia on että se todennäköisemmin jää siihen yhteen, positiivista ajattelua taas että 2. tulee vielä ! =) Niin ja toivotaampas vielä toiselle suomalaiselle pistesijaa !

Suomen taso on tällä hetkellä tämä, ainoastaan Keskisalo terveenä olisi voinut lisäksi vielä hätyytellä mitalisijoja ! Et ihan ok kisat kaiken kaikkiaan kuitenkin suomalaisten näkövinkkelistä.


Uusi maku, jännää ! :P

Joo olen ollut jo jonkin aikaa maustetun tonnikalan ystävä. Ennen 90-luvulla kun piti vähän punttia koittaa alotella nostelemaan, luin jostain bodaus-lehdestä että tonnikalassa on paljon proteiinia.. no sille tielle olen jäänyt että nykyisinkin sitä tonnikalaa säännöllisesti aina syön. Aluksi vaihtoehdot olivat lähinnä tonnikalaa vedessä tai öljyssä & vähän eri merkkejä, laadukkaampaa tai halvempaa tavaraa..

..Kunnes löysin S-marketin hyllyiltä nämä maustetut Rainbown tonnikalat ! Njam njam.. =) Tonnikalan syönti tuli näin entistä mukavammaksi ! Makuja on aika monia ja ne kaikki ovat kyllä tulleet jo monet kerrat tutuiksi. Proteiinimäärät vähän vaihtelevat riippuen paljon siinä on muutakin kuin varsinaista tonnikalaa. Oma suosikkini on ehkä chili-tonnikala, koska on mukava leikkiä lohikäärmettä sitä syötyä.. :p

Mutta mutta, tänään olin lähdössä hakemaan taas tonnikalasatsia & mitä silmäni näkevätkään : Uusi maku ! Yes ! =D Tämäpä mukava ja kaivattukin yllätys ! Tonnikalaa tomaatti-basilika-kastikkeessa hmm.. ja proteiiniakin keskimääräistä paremmin 100 grammassa eli 15g ! =) Miltäköhän se maistuu ? Kohtahan sen nään kun alan syöpöttelemään :)


Mökkitikkablogi !

Kävin eilen heittämässä, oiskohan 3. ,4. tai 5. kerta tänä kesänä tuota tikkaa 5 metristä. Itsehän olen vanha Darts-heittäjä, jossa olen kyllä huomattavasti tarkempi ja parempi sillä vietettyjä vuosia ja tunteja sen parissa on kuitenkin menneisyydessä melkoisen paljon ! Dartsiahan en enää ole heittänyt yli 10 vuoteen, mutta kesäisin pitää aina muutaman kerran vuodessa kyl päästä mökkitikkaa viskelemään ! =) Määrällisesti hyvin vähäistä se heittely on tänäkin kesänä ollut, muutamat kierrokset ja välissä 1-2 muutakin heittäjää, mutta jotain kuitenkin.

Viimeksi käsi oli puntin jäljiltä aika jäykkä ja huonosti hallittavissa, mutta eilen oli käsi jämäkässä terässä. Toinen kierros & jo 42 joka alkaa olla jo itselleni melko hyvä tulos ja tasaista työtä. Lähelle 40 keskiarvoa kun pääsisi kaikki heitot laskien, alkaisi olla jo aika hyvä ! Mutta käsi väsyy ja välillä voi keskittyminen herpaantua, joten niiden huonojen kierrosten eliminointi olisi tie parempaan tasoon ! Niin ja sitten jatketaan taas siihen eiliseen : muutama heikompi kierros välissä ja taas 42. Sitten alkoi parantua ja jatkuvasti vähintään 37 tuli jonkin aikaa. Sitten hetken päästä illan paras tuntuma, ensin 40, sitten 39 ja vielä perään päivän paras tulos 44. Uskomattoman vakaalta tuntui kyllä !

2.37 metristä joka on Dartsin heittomatka saa helpostikin tuollaisen tuntuman, mutta paljon paljon vähemmän heittäneenä 5 metristä oli kyllä harvinaisen hyvä tuntuma ! Vartalo ja käsi alkoivat toimimaan hyvin ja vakaasti yhdessä. Hieno oli kyl ilmakin joten mukava se oli hetki viettää vaihteeksi tikkaurheilun tai sanotaampas paremminkin että tikkaharrastuksen parissa ! =D Oli hyvä lopettaa nyt tuohon, mutta aion palata joku päivä taas asiaan ja jatkaa tuosta mihin jäin :)

Alkoi käsikin lämmetä.. =)
Alkoi käsikin lämmetä.. =)

Astetta tarkempi tutustuminen Erotiikan maailmaan!  1

Koska täällä Keski-Suomessa ei ainakaan tällä hetkellä järjestetä mitään kunnon erotiikkamessuja niin piti lähteä käymään v-loppuna aina Oulussa asti ! Pitäähän se kerran vuodessa vähintään tollaseen tapahtumaankin päästä ! =D Onhan näitä tapahtumia jo jonkin verran tullut nähtyä, joten siinä mielessä olen kuitenkin jo melko vanha konkari näissä bileissä. Tällä kertaa en joutunut/päässyt lavalle. Osaksi se johtui tällä kertaa vissiin itsekriittisestä luonteestani kun en ole nyt ollut vähään aikaan niin tiukassa kunnossa etten välttämättä halunnut että paitaanikaan heitettäisi pois..

Mutta mutta itse tapahtuma oli joka tapauksessa täysin tyydyttävä ! Vähän alussa tuntui ehkä laimealta, mutta kyl ne siitä piristyivät. Henkilökohtaisesti esiintyjistä pidin eniten Oulun omasta tytöstä Ginasta joka on sitä osastoa naisista johon aina tykästyn.. eli pieni, lyhyt, tumma & kaunis. Hän veti lesboshowta yhdessä Espoolaisen Suzien kera. Se tyyli oli vaan niin puoleensavetävä eli ei jättänyt nämäkään erotiikkabileet kylmäksi.

Miesesiintyjät olivat myös tasokkaita vaikken niitä niin tietty tarkasti seurannutkaan. Toki kun he yleisöstä naisia sinne veti mukaan niin juttu kävi mielenkiintoisaksi.. äijät olivat suomesta, ruotsista & virosta. Pääesiintyjä taas oli espanjasta. Pieni ja pyöreä todella isolla pyllyllä ja reisillä varustettu nainen joka oli samalla kuitenkin aivan uskomattoman taipuisa ! Itse en niin läskistä aina innostu.. mutta tykkäsin kyllä showsta ! Pari esiintyjää olivat vain perjantain siellä & launtain yleisö sai olla sitten ilman Birgitiä ja Lotharia.

Mielenkiintoinen eroottinen uusi tuttavuus oli burleski-tanssijat. Esitys oli ihan hyvä-he eivät kuitenkaan olleet edes ammattilaisia vaan burleskin harrastajia. Amatööristrippaus oli kumpanakin päivänä kuten aina varsin viihdyttäjä; aina jokunen todella estoton sattuu sinne mukaan & yleensä silloin tapahtuu illan hauskimmat jutut myös lavalla ! :D

Illat juonsi tv:stä tuttu Tony jonka kanssa tuli vaihdettua muutama sananenkin kuulutusten välissä tupakkipaikalla et nyt sitten voin liki sanoa tuntevani melkein kaimanikin ! Joo ja naljailihan se jo lavalta käsin meille perversseille jotka jo toista iltaa putkeen viettivät siellä.. :P ja ilmeisesti mulla on ajoittain myös varsin hyvä kasvomuisti kun näin perjantaina yhden cityläisenkin siellä.. katsoin ensin pari kertaa, odotin yhden esityksen loppuun ja menin tarkastamaan asian ! Ja näinhän se oli että tuli tavattua sitten varsin ystävällisen oloinen heppu nimeltä Kiipeli ! =)

Niin Tuskassa oli vielä helpompi tunnistettava kyl toi Hellman.. :D No jatketaan itse tapahtumaan taas ! Niin mikä teki nyt tutustumisen erotiikan maailmaan paremmaksi oli toi jatkoille lähtö perjantaina. Siellä meinaan olivat lähes kaikki illan esiintyjät sitten. Seuraamalla vähän mitä siellä tapahtuu & yhtä soittoa 2 päivää esiintyjien esiintymistä ja muuta käyttäytymistä seuraten oppi kyl taas jotakin uutta näistä estottomista veijareista ! Se jatkopaikka oli muuten homo/lesbobaarissa et uusi elämys se tuokin minulle ! :D Vilkaisin siellä jotain alan julkaisua (joka ei tosin mikään porno) niin täytyy kyllä myöntää että se tuntui kovin vieraalta.. näin se taitaa vaan olla että nyt on viimeistään todistettu että homo en taida ainakaan olla.. ;D

Pari yötä tuli nukuttua autossa, ensimmäinen Oulun Nallikarissa & toinen Vaskikellon läheisyydessä. Tietokonekin oli matkalla mukana, itse asiassa ensimmäsitä kertaa koskaan mulla jossain mukana ! ABC-asemilla sitä tuli sitten käytettyä kun ei piuhat käyneet kamun autoon. Lauantai-aamupäivä meni nauttien tosiaan Nallikarin ja Oulun maisemista :)

Rahaahan tietty paloi kun tuli melko reippaasti juotuakin. Vaikka oli omia juomiakin mukavasti mukana, tuli niitä kalliita paukkuja paikan päällä tapahtumassa aika paljon kyl juotua.. valitettavasti nyt ainakin kesällä on kehittynyt näköjään hyvä viinapää.. toisaalta päivät messuilla olivat aika pitkiä, lauantainakin jotain about 16-01 tuli oltua et ehtiihän siinä jo haihtua juomaa ja uutta on taas tilattava !

Hyvä reissu oli, kannatti tehdä ! =)

Oulun Nallikarissa oli kaunista :)
Oulun Nallikarissa oli kaunista :)


Harmoninen Jazzpäivä ! =)

Juu eilen alkoi taas jokavuotinen jazz-viikko täällä Äänekoskella & olin itsekin menossa mukana ! =) Ex-äänekoskelainen hyvä kaverini tuli käymään vuoden tauon jälkeen täällä juuri eilen & se oli hyvä syy mennä rantaan vähän juopottelemaan.. :) Siellä olikin kansaa melkosesti jazz-teltan läheisyydessä. Lähinnä nuoria jotka bilettivät siellä kun eivät pääse vielä baariin eivätkä menneet sisälle telttaankaan. Aikansa jutskattua uusimpia kuulumisia lähdin sisälle telttaan ! Olinhan jo etukäteen ostanut lipunkin..

Kulttuuritekona näin vasta ensimmäistä kertaa sitten Eppu Normaalin eikä se pettänytkään :) Tuli törmättyä sitten lisää ex-äänekoskelaisiin joita tapaa aina näin Jazzien aikaan ! Mielenkiintoisia kohtaamisia, fiilis oli koko illan hyvä, pariin uuteenkin kaverin kavereihinkin tuli tutustuttua, nähtyä vähän sukulaisiakin ja oli kiva pitkästä aikaa jutskata hyvän lapsuuden/nuoruuden ystävän kanssa jonka kanssa tuli aina pelattua jalkapalloa.. :D Oltiinkin jo vähän erkaannuttu, nähty on monesti ennenkin baareissa ja näin mut ei vaan ole syystä tai toisesta tullu lähestyttyä ja juteltua. Nyt sekin tuli korjattua, oli todellakin harmoninen hyvien kohtaamisten päivä ! :)

Keitelejazz 21.07.2010 : Eput
Keitelejazz 21.07.2010 : Eput
Peppu Normaali !  =)
Peppu Normaali ! =)

The Last American Virgin/USA 1982-leffa !

Satuimpas onneksi katsomaan telkkaria myöhään lauantaina sillä sieltä tuli muistorikas leffa eräällä tavalla ! En vaan muistanut että itse leffakin oli noin hyvä ja hauska.. :) Enemmänkin leffan kautta on jäänyt sen aikaisia tapahtumia mieleen. Se on 90-luvun jommalta kummalta lähipuolelta kuiteskin muistaakseni.. tai juuri vuodelta 90 !?

Edesmennyt mummoni asui silloin vielä yhdessä samassa kämpässä. Olin mummon kanssa kaksistaan kotona & toi leffa alkoi silloin. Taisi olla vuoden viimeinen päivä. Olin saanut hommattua muutaman kaljan itselleni(juu opettelin vasta ottamaan), silloin riitti hyvin pienoinenkin alkoholimäärä; olinhan kovin hoikkakin ilman lihaksia noina aikoina.. Noh ottelin muistaakseni vähän ehkä mummolta salassa ja olin menossa katsomaan ilotulitusta !

Niin heh olihan se leffa melkoinen mummon kanssa katsottavaksi ! :D Leffan idea oli hyvin yksinkertainen; nuoria poikia kiinnosti päästä naisien jalkojen väliin =D & vähän surumielistä romantiikkaakin taustalla. En muistanutkaan et se oli noin pervo leffa.. mut oikeestaan kun ajattelee niin mikäs häpeä se mummon kanssakaan sitä katsoa joka kuitenkin oli jo synnyttänyt 6 lasta. Et kyllähän se noi kaikki jutut jo tiesi jos niin ajatellaan ! =D

Juu nykyään ei oikein osata tehdä noin hyviä nuortenleffoja. Toi on kyl ihan parhaasta päästä ! Paljon ratkiriemukkaita kohtauksia seksin parista ! =D Jäi tuosta leffasta haikeakin muisto silloin aikoinaan; minun oli aika mennä pienessä sievässä katsomaan ilotulitusta ja mummo jäi katsomaan leffaa ! Muistan vieläkin kun sanoin että kerrohan et miten se leffa sitten päättyy ? Ja senkin vielä muistan, että mummo sanoi että huonosti & niinhän se päättyikin tavallaan pääosanesittäjän kannalta.. melko vinkeä muistiyhdistelmä : Uusi vuosi, alkoholikokeilua, mummo & nuortenleffa ! =)


Tuhlaajapoika Jyväskylässä.. =)

Lähdin tänään aamulla kello 7.35 Etelä-Suomesta liikenteeseen kohti kotia Keski-Suomea; ihan vain sen takia että ehtisin shoppailla kunnolla ja ajan kanssa vielä Jyväskylässäkin.. jo valmiiksi isot kantamukset ensin Matkakeskuksen tavarasäiliöön(Oli muuten vain 2 euroa, Hesassa törkeät 4 ekua..)

Tällä kertaa tarttui mukaani taas musiikkia useampikin CD, astrologia-kirjoja sellanen 5 kpl. & suurin osa tai noin puolet sellaisia mihin en ollutkaan ennen tutustunut.. =) Aijai tutkijan kädet syyhyää.. Sitten Minä, vanha Aku Ankkojen keräilijä tein tutkimusmatkan takaisin Aku Ankkojen maailmaan & monen vuoden tauon jälkeen pläräsin Aku-Ankka kasoja läpi alan liikkeessä.. =) Hienoa ! =D Mukaan tarttui ihan kivat 80 Aku Ankkaa ! =D Helppo oli etsiä puuttuvia numeroita kun 2000-luvulta mulla on vain muutama numero kotosalla.. sellaista menoa esmes tänään. Ah home sweet home now ! =)


Viikon mökkeilystä selvitty.. =)

Kun lähdin Hesasta, menin lähes suorilla tääl Etelä-Suomessa edelleenkin mökille.. siellä tuli eleiltyä mukavasti luonnon keskellä, sammakoiden, lokkien, sorsien ja muiden elukoiden parissa sopuisasti :P Helpostusta ns. maalaiselämään kuitenkin antoi mokkula.. =) Töitä saarella tuli tehtyä ihan mukavasti, välillä hiukka juopoteltua & tulipahan käytyä yhdellä saarella merikirppikselläkin josta myös löysin aika paljon tavaraakin, myös tuliaisia :) Niin uitua ja saunottua tuli myös melko kivasti verrattuna normaaliin.. ja niin tätä lämmintä on kyl nyt riittänyt ja kuulemma vasta alkulämmittelyä tämä ! :D

Niin tänään on myös hieno futisilta kun MM-turnaus huipentuu kahden aktiivisesti hyökkäävän joukkueen taatusti hienoon finaaliin, joten nyt kipin kapin Tv:n ääreel joka iikka ! :)


Kansainvälistä meininkiäTuskassa&sen jatkoilla..=)

Paitsi että tutustuin siellä moniin uusiin suomalaisiin tuttavuuksiin, niin oli todella hyvä tuuri ja mahdollisuus puhua vähän muitakin kieliä(lähinnä englantia) kun törmäsi niin kovin useisiin ulkomaalaisiinkin siellä ! Jos pinnistelen oikein muistiani saatan jopa muistaa kaikki kansalaisuudetkin. Hmm.. eli yritetäämpäs nyt oikein kovasti.. :P

Elikkäs jos yritetään mennä aikajärjestyksessä suurinpiirtein niin.. noh tai kunhan yritetään edes viinanhuuruisesti muistaa suurinosa.. norjalaisparinkunta oli hauska ja ystävällinen; vedettiin viinaa ristiin ja rastiin yhdessä siel ! ;D Taisi olla juuri silloin kun Satyricon soitti ja olikin ! Sitten juttelin Dantesin jatkoilla Itävaltalaisten kanssa aika pitkästi juu ennen kuin taas oli musiikin kuuntelun aika.. siellä törmäsinkin melko pakkomielteiseen venäläiseen Ajattara-naisfaniin ! ;D Hänen lempibändinsä ja sen kyllä huomasi.. Sillä oli kyl hienot pelit ja vehkeet siel mukana ja tais samalla tallentaa koko keikankin.. kuva jäi kyllä hänestäkin muistoksi, omaan käyttöön.. =)

Törmäsin myös islantilaiseen sekä yhdysvaltalaiseen joka näytti aivan muusikolta ! Ruotsalaistyttöjen kera tuli kanssa oleskeltua ja jutustelua; se oli samalla herttaista Cannibal Corpsea katsellessa ja kuunnellessa ! =D Myös venäläisiin ja ukrainalaisiin törmäsin ! Jummi jammi kun oli hyvännäköisiä naisia idästä tuol matkahuollossa maanantaina huh huh ja lääh.. :P Ei meinannut kyllä katse irrota kun olivat niin hyvin ruskettuneita nuoria neitoja melko paljastavissa asuissa kauniine vartaloineen..

Juu valokuvia otin myös aika monista noista, mutta osalle kyl sanoin(vaikken varma pahastuisivatko edes siitä) etten laita niitä nettiin.. no lähinnä jonkun sellaisen ainakin voin laittaa nettiin missä itsekin olen mukana, en kyl muita ! Eli laitetaas tännekin nyt jotain, harmi vaan että ite näytän aika karmaisevalta mut ei voi mitn, aina ei voi voittaa kuvissakaan; ei edes joka kerta ! ;D

Ruotsalaisen ystävättären kera.. =)
Ruotsalaisen ystävättären kera.. =)
Edellinen