Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.
Edellinen

Rautaryhmä.  3

Löysimpäs itselleni taas uuden seurattavan ohjelman eli Rautaryhmän. Keskusteluohjelma jossa haastatellaan aina jotain vierasta sekä soitetaan välillä hänen musiikkiaan & nykytyyliin samalla ihmiset voivat chatätä kommenttejaan aiheesta tai aiheen vierestä alhaalla rullaavaan näyttöön. Eilen oli vieraana Viikate & sieltä Kaarle. Noniin nyt raskaammalla musiikillakin on oma nykytyylinen ohjelmansa, hienoa ! Tätä tulee taatusti jatkossakin seurattua aina ehdittäessä.


Veikkauksen tasoitukselliset lätkävedot !

Taisi olla Veikkauksen pieni varotoimi ammattilaisia vastaan ottaa tasoitukselliset vedot käyttöön korvaamaan alle/yli 5,5 maalin vedot joita ei juurikaan enää näy. Onhan se tosiasia että noita maalimäärään perustuvia vetoja on paljon helpompi saada kiinni ja käyttää kovissakin vedoissa ! Nuo tasoitukselliset taas ovat melkoista arpapeliä isojen kertoimien toivossa, mutta kyllä sieltäkin joitain helmiä voi löytää, mutta tosiaankin vähän kuin lottoa. Kuitenkin tämän toimenpiteen johdosta lyön vetoa jääkiekosta mieluummin jonnekin muualle kuin Veikkaukselle. Onhan se toki hyvä että jotain melko omaperäistäkin vetoa on nyt tarjolla, mutta kuitenkin näin voittoa tavoittelevan näkövinkkelistä ei niin inspiroi..Toni hajotustuulella & Rushista.

Joo hyvin meni vielä sormenkynsien leikkuu, mutta jöröjukan siistiminen keskeytyi yhtäkkiä varpaankynsiä aloitellessa kun kauan palvellut kynsileikkurini hajosi komeasti kahteen osaan. Voihan video, mutta lenkillehän en mee ennenkuin ne on leikattu, joten ei auttanut kuin lähteä käymään kylässä leikkaamaan ne loppuun..

Sain juuri soiton, jaahas nyt vihdoinkin on se kauan kaverini hehkuttama Rushin konsertti siis ! Kohta näemmä perille, täytyypä seurata miten media on hereillä tästä tapahtumasta. Itse en ole koskaan ollut hirveän innostunut progemusiikista tyyliin Rush & Dream Theater. Voin toki kuunnella, mutta suurempaa elämystä ne eivät ole ainakaan vielä aiheuttaneet. Ehkä siihen tarvisi juuri sen hienon hyväfiiliksisen konserttielämyksen !?


Todellinen viihteellinen Tosi-Tv ilta !

Illan ensimmäinen ohjelma ei ihan niin tosi-tv tyylinen ohjelma ollut mutta vähän sinnepäin kuitenkin eli aloitin Ennätystehtaalla. Ekan kerran katsoin alusta loppuun, ilmeisesti tullut ennen aina niin pahaan aikaan ja sellaisena päivänä ettei ole tullut katottua. Tempuista yhden olen nähnyt livenäkin eli ilmapallon nielemisen. Mitähän sitä nyt itse keksisi missä olisi niin hyvä että ennätys pitäisi tehdä ?

Sitten katoin ensimmäisen kerran Talent Suomen, tää oli niin tosi-tv:tä että.. tuttu juttu että tuomarit ja sitten iloisia tai itkeviä yrittäjiä.. Sellaista, erona Idolsiin että ei ollut pakko laulaa vaan muillakin avuilla sai tulla tuomareiden eteen kuten tanssimalla tai temppuilemalla.

Sitten tietenkin illan pakollinen BB-annos, nyt ei ollut niin jännittävää kuin esim. edellisellä kerralla kun arvasi kyllä että miten siinä tulee käymään. Jännittävää sen puolesta oli että historian vanhin osallistuja meni taloon. Kuitenkaan ihan kävelykeppejä siihen ei kuitenkaan tarvittu.. =D Saas nähdä miten vähän kypsempi rouvahenkilö otetaan vastaan tuossa ympäristössä. Harmi ettei Timo ole enää talossa, olisi ollut mielenkiintoista nähdä oisko se pörrännyt senkin kimpussa.. =P

Ja viimeisenä oli sitten vuorossa Me, Myself & i. Ei tääkään ihan mitään tosi tv:tä, enemmänkin viihdeohjelmaa jossa huumorin sävyttämänä julkkikset itseironisesti paljastelevat jo osaksi tiedettyjäkin juttuja itsestään. Eija Vilpas veti varsin tyylikkäästi, eläköön kunnon pieruhuumori sekä hauska suhtautuminen seksuaalisuuteen =D Marko Bjuström puolestaan tietysti tanssi ja levitti pari hyvää tietoiskua kuten runsaan veden juomisen hyödyllisyydestä. Ajattelin kerrankin ottaa vähän mallia tuosta tyypistä ja kun hän alkoi tanssimaan & halusi muutkin mukaan, nousin itsekin ylös ja otin pitkästä aikaa muutaman tanssiaskelman ! Kaikkea nää nykyelämän interaktiiviset tms. ohjelmat teettävätkin !? =D

Kirjoittaessani soi Telkkarista Traci Lordin puhinaa & Himin Join me toiselta kanavalta sekasotkuisesti..

Kommentoi kirjoitusta

Paljon tuntuu olevan asiaa taas kerran..

..ja enemmänkin olisi, mutta lyhyesti ja jatketaan vaikka keskusteluissa lisää.. Mun piti olevinaan katsoa tänään sellanen elokuva kuin "Warning : Parental Advisory" jossa Twisted Sisterin Dee Sniderkin mukana. No kun tarkemmin katoin niin eihän se tullutkaan sub tv:ltä vaan Subtv Leffa-kanavalta =D No eipä sitten katottukaan. Elokuva-arvosteluista lehdestä sen satuin bongaamaan. Enkä mä enää ole niin perille edes mitä kaikkia kanavia onkaan saatavilla, myöskään suomenkielisistä. Näkyy mullakin sentään 9 kanavaa & välillä näkyi Canal plussakin. Ei kai siinä auta kuin jossain vaiheessa tutustua ja hankkia lisäkanavia !? Tosin joskus tuntuu että tv jo muutenkin ihan tarpeeksi jumittaa..

Nenäpäivä meni vähän ohi, mutta parhaat palat sattumalta näin onneksi edes tänään tv:stä, ihan hyvä meininkihän siellä näytti olevan ja mikä parasta niin hyvällä asialla ! Kätevä Emäntä sitä sketsisarjaa olen alkanut katsomaan ja tykkäänkin siinä olevasta naisenergiasta. Lieneekö jotain sukua ohjelmalle Paristo ?

4.kerta toden sanoo totesin kun näin saman tutun äijän samassa kaupassa suhteellisen vähän ajan sisässä jo neljännen kerran xD Aina tuntuu olevan sama aikataulu, kuitenkaan ihan joka kerta ei näin viime tingassa, että ihmeellisen samat rytmit tuntuvat olevan..

Puheripuli oli päällänsä joten hyvä että kotimatkalla törmäsin vielä yhteen tuttuun tyttöön joka onkin siitä harvinainen tapaus että seuraa urheilua tosi tarkkaan. Ei kuitenkaan lyö siitä vetoa kuten arvelinkin ja keskustelusta tuli ilme. En kuitenkaan ihan niin tarkkaan sitä tyttöä tunne että tietäisin välttämättä hänen kaikista harrastuksistaan. Musiikkimakukin ihan erilainen kuin mulla, joten ihan kiva ystävä siinäkin mielessä. Erottuupa monista muista ainakin sillä saralla, mukava tyttö.

Vakioveikkauksessa sain tänään hyvän mielen saamalla 10 oikein, helppo rivihän se oli mut kuitenkin. Parempaankin olisi ollut mahdollisuus nimittäin ensimmäinen merkki jonka jouduin vähentämään alkuperäisestä kun oli liikaa merkkejä oli vikan kohteen Cardiff-Scunthorpe x. Mulla oli siinä 1x alunperin mutta jostain se piti ottaa pois niin siitä menin sitten repäsemään. =/ Harmi Cardiff jo johtikin ja menin sitten jättämään esim. Manu-Mboro yllätystasurin lopulliseen riviini. Sitkeästi veikkasin ylisuorittajaa Bristol Cityä vastaan merkkaamalla 2 muuta merkkiä ja se kusi, se oli selkeä pieleen mennyt kohde. Ja sitten ei yksinkertaisesti vaan merkit riittäneet enää Sunderland-Fulham peliin. Harmi sinänsä sillä se viime hetkellä kääntyi todella yllättävästä vierasvoitosta tasuriksi. Nimittäin x olisi ollut se jonka olisin lisännyt Sunderlandin voiton lisäksi. Fulham on surkea vieraissa, se on nähty jo pitkään, mut kaiken kaikkiaan tästä on hyvä jatkaa tätä harrastusta. Vähän vielä tuuria tiedon päälle enemmän niin hyvä tästä taas tauon jälkeen tulee ! =)


Lisää hauskoja heittoja ! xD

Paitsi että BB-Timo on viime aikoina pitänyt huolen hauskoista kommenteista naisia kohtaan.. niin nyt Kotiteollisuuden Jouni Hynynen puhui myös hauskoja =D Noita kuuluisien naikkosten(Spears, Aguillera, Hilton) hajuvesiä testaillessaan tuumasi että ei naisten tarvitsisi aina niin hajuvesien peitossa olla, mutta ei sekään kyllä toimi jos nainen haisee paskalta ! =P Tuo kommentti sai mut räjähtämään nauruun, kiitos Jouni eilisen päivän nauruista siis ! =D


Vakioveikkaus, Todistaja X & Metalliliitto.

Sain taas kipinän takaisin tuohon Vakioveikkaukseen SM-Vakioveikkauskisan myötä(vaikkakaan ei niin kovin hääppöisesti ole mennyt mutta sentään 10 & 8 oikein pari harmitusta noissakin riveissä lopullisiin pelivalintoihini nähden). Oikein tosissani veikkasin edellisen kerran vielä sillon kun olin koulunkäyntiavustajana tuossa muutama vuosi sitten ja pyöritin rinkiä muutaman miesopettajan voimin x) Sen jälkeen pikkuhiljaa hiipui tämä rakas harrastukseni sillä siirryin yhä enemmän veikkaamaan pelkästään yksittäisiä otteluita pitkävetomaisesti.

Nyt kun on taas päässyt vauhtiin(toki aina silloin tällöin on viime vuosina tullut pelattua etenkin EM tai MM-karsintojen myötä & talvisin enemmän englantilaisia kohteita kuin kesällä kotimaisia)niin jääkiekkovakio ja futiksenkin mahdolliset kakkos tai kolmosvedot kiinnostavat taas enemmän vaihtelun vuoksi. Ainoastaan formulavakiota tuskin pelaan laisinkaan. Se on niin onnenpeliä ja muutama vuosi sitten veikkasinkin & jännittäen katsoin yhden kisan samalla joka meni aivan nappiin eli kaikki oikein, harmi vain että tämä pieni systeemi siihen oli sitten harava. Jännittäen menin sitten seuraavana päivänä kirjastoon tarkistamaan että tippuuko tulos vai ei. Ja voittosummissa oli iso ero !!! Se otti päähän kun se tulos sitten putosi ja taloudellinen hyöty jäi kovin vähäiseksi hyvän mielen lisäksi asiantuntemuksesta.

Todistaja X tarjosi tuossa tänään 21-22.00 radiosta harvinaisen mielenkiintoisen tarjonnan. Paljon kovin outoja bändejä, saatan peräti nyt innostuakin parista niistä, pitääpä käydä netistä vähän utsimassa siis.. =) Grindcore äijä soitti tärkeitä bändejään ja tottakai Napalm Deathin sieltä kuului ja monta muutakin varsin vauhdikasta.. =P

Metalliliitto heti perään tarjosi myös mielenkiintoa kun päivän teemana oli naisvokalistiset suomalaiset metallibändit kolmen bändin voimin kuultavana sekä haastateltavana. Se on aina tervetullutta tähän miesvaltaiseen genreen että noitakin on !


Rapperswill-Davos  1

Harvinaista kyllä katson nyt Sveitsin jääkiekkoa urheilukanavalta. En ole seurannut nyt ihan viime aikoina, mutta harvoin tota on tainnut tuolta tv:stäkin tulla. Tein ottelusta samalla jännitysvedonkin pelaamalla vierasjoukkuetta Davosia joka on 1-0 nyt häviöllä. Pelasin Davosia siksi koska se on parempi joukkue, viime kauden mestari & voittanut vastaavan ottelun Rapperswillin vieraana neljänä viime kertana ainakin.

Voi vaan peli jäädä vähän kesken kun alkaa futispeli Rangers-Barcelona. Voi odottaa jännittävää ottelua kun Skotlannin futiskin on ollut nousukiidossa viime aikoina. Noh ehkä puoliajalla sitten vielä lätkääkin..

Ja jottei menisi liian helpoksi niin pitäähän sitä jossain vaiheessa vähän BB:täkin kurkkia. No niin jopas onkin tarjontaa, ihan kiva vaan, nyt ois hyvä 3 telkkaria vierekkäin.. =P

Tuun sitten taas noiden jälkeen häiriköimään sinne keskusteluihin, hah hah haa..


Edellinen