Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.
Edellinen


Valvomisen & nukkumisen tasapainottelua.  1

Sain kärsiä tänään viime yön valvomisestani, meni meinaan mesessä taas aika turhan vikkelään. Ajattelin eilen ottaa päikkäritkin, mut sitten valvoinkin vaan & vieläpä sitten aina yömyöhään asti. Joten väsymys hiipi sitten tänään töissä puseroon ja otti veronsa. Mulle sanottiin tänään aika kauniisti, että mä en kuulemma ärsytä juuri ketään töissä. No se oli yhden ihmisen mielipide asiasta, toivottavasti näin todella onkin =p No mähän oonkin sellanen sopeutuva kettu, loinen joka toimii melko huomaamattomasti =D

Mut nyt tää menee uneksimaan vähäksi aikaa, katotaan näkyykö ketään cityläisiä unessa !? ;)

Alone in the dark..
Alone in the dark..

Vilkas keskustelupäivä taasen.

Oli niin vähän töissä porukkaa että ehti sitten suht intensiivisesti puhumaan toki kaikkea työhönkin liittyvää, mutta myös paljon muuta. Olisi tässä tänäänkin paljon aihetta blogikirjoitteluun, mutta taidan jatkaa myöhemmin paloina kunnes saan koottua muutamasta aiheesta hieman materiaalia lisää. Ei muuta tänään, kuulemisiin !

En näytä oikein itseltäni tässä - sixpä laitoin tänkin =)
En näytä oikein itseltäni tässä - sixpä laitoin tänkin =)

Värien taikaa.

Tänään oli mielenkiintoinen keskustelu väreistä niistä paljon ymmärtävän ihmisen kanssa. Vaatteiden väristä pystyy kuulemma tulkitsemaan ihmistä melko hyvin. Oli hienoja esimerkkejä kuinka ihmisen käytös, sanomiset & vaatteiden värit olivat osuneet yhteen. En niitä nyt tässä ala levittelemään, mutta voisihan tuossa vinhaa perääkin olla. Itse hieman skeptisenä sanoin että onhan myös tiettyjä tyylissuuntia esim. musiikkipiireissä joihin kuuluvat tietyt värit eivätkä ne aina mielestäni kuvasta niinkään ihmisen tuntoja.

Innostuin sitten hetken katsomaan netistäkin aiheesta lisää. Värejä käytetään myös terapiassa. Tuli puhetta että nykynuoret pukeutuvat paljon mustaan & se kuulemma liittyisi jotenkin rikkonaisuuteen. Itse epäilen kyllä että osa mustaa suosivista ihmisistä ovat omaksuneet sen käytön musiikin puolelta. Itsekkin diggaan heavyä & pukeudun yleensä konserteissa enemmän mustaan. Eli tuskin ihan kaikki mustaan pukeutuvat viestittävät sillä masentumisalttiutta & suojapanssaria joka kaipaa todellisuudessa vain toisen ihmisen läheisyyttä. Pieni ajatuskytkös kuitenkin tähän paikkaan ! Heavyn suosio on kovasti noussut, mutta niin on myös masentuneiden & lääkitystä tarvitsevien ahdistuneiden nuorten määräkin. Mikä sen nykyään oikein tekee ?

Niin värit heijastavat meistä jotain toisiimme ja yleensäkin miten heijastamme itseämme muihin, sitä myös vedämme puoleemme. Eli tässä on nyt pieni opetuksen paikka ! Jos kaipaat rakkautta, käyttäydy myös sen mukaisesti. Usko siihen mitä teet, kyllä se onnistuu kun oikea ihminen vain kohdallesi osuu. Viha lietsoo myös helposti vihaa sekin kannattaa muistaa eli vedämme helposti samankaltaisia puoleemme, siinä se opetus.

Vielä eräs asia ! Jos sua ärsyttää jossain ihmisessä joku juttu erityisesti, niin saatat olla usein hieman kateellinen sille ominaisuudelle sillä monesti se on sellainen piirre jota et ole itse voinut tai saanut käyttää(lapsuudestahan se monesti jo juontaa juurensa). Eli kiusaajat ovat usein melko kateellista tai peräti katkeroitunutta kansaa. Mutta onneksi heilläkin on vielä mahdollisuus kehittyä.

Itse huomaan suosivani ennen kaikkea punaista. Punainen collagepaita on ehdottomia suosikkiani. Myös t-paitoja sekä hihattomia löytyy punaisia. Myös punainen takki sekä hanskat löytyvät vaatevalikoimistani. Punainen viittaa fyysisyyteen, elinvoimaan, aktiivisuuteen & itsevarmuuteen esimerkiksi. Joka värillä on sekä positiiviset että negatiiviset puolensa. Ylikorostettuna väri voi olla hieman negatiivinen esim. punainen turhan aggressiivinen tms. No omalla kohdallani toi mahdollinen aggressiivisuus menee kyllä liikunnan puolelle =D

Ai niin sain tässä vastikään uuden meseosoitteenkin, joten jos sitä vaikka vaivautuisi käymään mesessä vilkaisemassa mitä sieltä löytyy ;)

Seikkailija vuonna 1999
Seikkailija vuonna 1999

Hyvät Tapaninpäivät !

Yksi Joulu on kohta taas ohi ! Tämä joulu muistetaan erityisesti vähäisestä lumen määrästä ympäri koko Suomen maan. Niin muistakaas kertoa sitten jälkipolville että sellasta oli vuonna 2006. Tosin onko nämä joulut jatkossakin usein tälläisiä, sitä en osaa sanoa.

Aloitin eilen jo kinkun sulattamisen & äsken tulin juuri lenkiltä. Olen muodissa mukana sillä mullakin on nyt turvaliivi jossa heijastinnauhat. =D Kadulla varsin yleinen näky tällä hetkellä.

Joulutauko on vietetty nyt myös vedonlyönnissä kun jalkapalloa & jääkiekkoa löytyy taas listoilta normaalin määrän verran. Englannissahan ne oikein urakoivat perinteisesti tässä jouluna ja uuden vuoden vaihteessa. Päivän pelit menivätkin hyvin, saas nähdä miten nyt illalla jatkuvat ?


Jouluaatto meni aika putkeen !

Aika perinteistä joo, vähäinen lumimääräkään ei tunnelmaa haitannut sillä suurin osa päivästä tuli vietettyä sisätiloissa. Kylmä onneksi ulkona oli, et talven tuntua oli edes. Perinteisesti aloitin päivän viemällä yhdelle sukulaisperheelle joululahjakassin, sitten jatkoin matkaani oman perheeni luo.

Hienoa oli se että muutaman vuoden tauon jälkeen puurossani oli MANTELI jee & toivoin sitten tietysti perinteen mukaan salaa jotain todella hienoa =D Joulupukkejakin tuli vastaan sen hetken ajan kun ulkona tuli oltua, olipas tärkeä juttu =D No vähän joulutunnelmaa kuiteski ;)

Hautausmaalla käynnin jälkeen olikin kaikki taas kovin perinteistä : joulusauna, ruokaa naamariin niin mahdottomasti =D vähän juomaakin & sitten pakettien kimppuun. Tää on jo kyllä aika rutiinia enkä enää itseäni ihan lapseksikaan tunne, joten jotain vaihteluakin jossain vaiheessa on varmaankin luvassa kuten mennä johonkin valmiiseen paikkaan viettämään Joulua jossa ei vanhempien tai itse tarvi ruuan eteen ahkeroida ja jossa on kaikkea järjestettyä ohjelmaa kuten poroajelua tms. Sitten kun/jos sellainenkin ihme tapahtuu että on jälkikasvua niin joulunvietto muuttuu taas hieman. Siihen tosin voi mennä vielä "vähän" aikaa =D Voisi aloittaa vaatimattomasti siitä vakituisesta tyttöystävästä tai alati vaihtuvasta säädöstä aina näin joulun aikaan =D

Toni-Poni pienenä.. =p
Toni-Poni pienenä.. =p

Joulu on taas, joulu on taas.. =)

Hip hei innostuin muutama päivä sitten kun lumikin oli lisääntymään päin. Tänään jouluaattona on lumi taas äärimmäisen vähissä, enimmäkseen mustaa maata höystettynä ripauksilla lunta siellä täällä. Noh, positiivisesti ajatellen erikoinen normaalista poikkeava Joulu tiedossa siis tuolta osin eli kivaa vaihtelua with positive thinking.

Meni eilen taas myöhään cityssä pikaviestien kera toisen astrologian harrastajan kanssa & vielä kun hän on vastakkaista sukupuolta niin siinä on tietysti monenlaista jännitettä =) Hyvät kutinat on hänestä, katsellaan mitä tuleman pitää =)

Mutta nyt Joulun viettoon !Vielä hyvät Joulut toivotan & syökää paljon mutta sopivasti ! =D

Hyvää Joulua jo vuodesta 2005 tänne ! =O)
Hyvää Joulua jo vuodesta 2005 tänne ! =O)

Stressin pitäisi olla nyt jo ohi !  1

No niin, kaikki joululahjat hankittu ja paketoitu, ah tätä autuutta nytten =) Valmiina siis jo joulun viettoon ! En käynyt Jyväskylää kauempana utsimassa mitä kaupoista löytyisi & löytyihän sieltä ainakin jotain ! Myös itselleni lähes 20 cd-levyä lahjaksi tai noh 14 kun oikein tarkasti laskin =p

En enää tarkkaile niin paljon itseäni kuin joskus nuorempana, mutta sen olen nyt viime päivinä huomannut että mullahan alkaa olla taas vaihteeksi hieman kutrejakin eli hiusset päässeet vähän kasvamaan ! No antaa kasvaa vaan kun kerran vielä kasvaa =D Eli eipä vielä mitään kiirettä parturiin..

HYVÄÄ & RAUHALLISTA JOULUA toivotan kaikille tämän blogin lukijoille ! Take care =)

Alle parikymppisenä Jouluna & jälleen kerran mustaihoisten kanssa =D
Alle parikymppisenä Jouluna & jälleen kerran mustaihoisten kanssa =D

Edellinen