Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2011.

Jäähyväisblogia pukkaa !  1

Mietin tätä blogia jo viime yönä & meinasinkin herätä kirjoittamaan sen, mutta ehtii sen nytkin ! Tuli jotenkin mitta täyteen Facebookin, Cityn & muiden vastaavien juttujen kanssa ! Nyt tämä ajanhukka saa riittää !! Tämä tulee todennäköisesti olemaan (jos en sanojani peru ja tule toisiin aatoksiin) viimeinen blogini pitkästä aikaa ja samalla tavallaan jäähyväiset Citylle myös ! Haluan muutosta elämääni ! En tiedä johtuuko tämä helteestä, jostain uskonnollisesta heräämisestä vai mistä mutta nyt on muutosten aika..

Aikansa kutakin. Kiitos kaikille City-kontakteilleni vuosien varrella. Teistä on ollut iloa, mutta tällä hetkellä en näe mitään syytä jatkaa täällä oloani. Pikkuhiljaa poistan varmaan kuvani. Saatan kuitenkin jättää nimimerkin tänne jos tosiaan tulen toisiin aatoksiin. Mutta jos joku haluaa ottaa yhteyttä niin pikaviestejä käyn vielä silloin tällöin tsekkaamassa, mutta aion vähentää käyntejäni kunnes ehkä lopetan kokonaan. Siinä ajassa jos jotain kiinnostaa yhteydenpito niin voidaan vaihtaa kyllä numerot. Mutta muuten se on moro nyt, jään miettimään mitä elämälläni tekisin !?


Facebook-ilmiöstä

Äiti & isäpuoli olivat vähän lomailemassa joten kävin aina välillä talonmiehenä heillä katsomassa että kaikki on kunnossa, hain postit tms. Tuli sitten lueskeltua myös iso kasa paikallislehtiä jotka kyllä yleensäkin lueskelen läpi, mutta nyt vielä normaalia enemmän ajatuksen ja ajan kanssa. Sieltä jäikin paljon juttuja mieleen joten ajattelin purkaa nyt blogin muodossa ainakin yhden jutun niistä !

Joku tettiläinen oli päässyt tekemään kolumnin yhteen numeroon & varsin fiksu sellainen olikin ! Se käsitteli juuri Facebookia. Kirjoittaja oli päättänyt painostuksesta huolimatta pysyä poissa Facebookista ja perusteli sen myös oikein hyvin ! Sillä mitä järkeä nyt semmoisessa kehityksessä on että ensin käydään koulussa & koulupäivän jälkeen sitten kiireen vilkkaa kotiin seurustelemaan samojen koululaisten kanssa. Olisi se minustakin järkevämpää käydä tai mennä yhdessä jonkun hyvän ystävän/koululaisen kanssa jonnekin koulun jälkeen kuin kommunikoida saman henkilön kanssa vain fb:n välityksellä.

Hän otti kirjoituksessa esiin myös kiusaamisen jota tapahtuu netin välityksellä nykyisin myös paljon nuorten keskuudessa. Jotenkin voisin kuvitella että se sattuu yksinäistä ja kolhittua melkein vieläkin pahemmin kuin livenä kun tuo nettiyhteydenpito on kuitenkin aika kylmää touhua verrattuna toisen ihmisen lämpöön. Ja jos se menee siihen että nettiyhteydenpito on lähes kaikki mitä elämä sisältää, ei ihmekään että ihminen saattaa voida hyvinkin pahoin.

Itse olen sitä mieltä että kaikki uusi ja vanha on sopivissa määrin ihan ok. Itsekin mielelläni kokeilen kaikkea uutta jossei siihen liity liikaa ikäviä juttuja tai ihmisiä. Joskus jopa ennakkoasenteitakin ja pelkojakin rikkoen. Kunhan mistään ei kehity ongelmaa tai pahaa pakkomiellettä. Kuitenkin tästä Facebookista on sellainen pieni muodostumassa. Kyllähän sen näkee sillä kyllä se oikean näkemisen ja koskettamisen pitäisi aina tietokoneen ruudun voittaa ! Kuitenkin tämä kehitys on mennyt monella siihen että fb:ssä roikutaan aivan liikaa ja perusteettomasti kun voisi kohdata oikeastikin ne samat ihmiset jotka ovat lähellä tavattavissa. Eri asia on tietty se että on hyvä pitää yhteyttä fb:n kautta heihin jotka asuvat jokapäiväisestä elämästä tavoittamattomissa, mahdollisesti ulkomailla.


Eiliset hankinnat : Henkilökortti & 24pack !!

Joo tuossa reilu viikko sitten kävin laittamassa toimeen uusien henkkarien hankkimisen ! 51 euroa maksoivat + kuvan otto & 4 kuvaa siitä muistoksi 15 euroa eli yhteensä 66 euroa meni siihen investointiin. No eilen kävin hakemassa sitten valmiin henkilöllisyyskorttini, jee ! Edellinen oli jo "vähän" vanhentunut kun sen hankin ennenkuin täytin 18 ja oli siis jo muutenkin vanhanaikainen =D Viimeinen kimmoke sen hankkimiseen oli kun pankissa oli outo virkailija joka kysyi henkkareita eikä vanhasta saanut naputeltua koneelle niitä tietoja mitä olisi halunnut..

No eilen hankin myös yhdeltä kaverilta Viron tuomisiaan kun ostin häneltä Sinebrychoffin Cranberry Long Drinkkejä 24 pakkauksen ! =) Näitä juopotellaan sitten tänään :)


Sulkapallo !

Tänään oli joku kesän 10.kerta vuorossa ja koko ajan se peli pikkuhiljaa siitä kehittyy.. on onni että pelikaveri on niin pirun tasainen ! Kutakuinkin voitot ovat nyt tasan ! Se on tosi pienistä asioista kiinni aina että kumpi voittaa ! Enemmänkin henkisistä seikoista kuin peliosaamisesta se on ollut kyllä kiinni. Itseluottamus on erittäin tärkeä asia ja se on jännästi vaihdellut kerta toisensa jälkeen..

Toki myös päivän kunto, tasapainoaisti, keskittyminen ovat esim. myös tärkeitä asioita. Esim. edellisellä kerralla en saanut oikein jalkoja liikkeelle vaan ne tuntuivat aika hyytelöltä ja se oli ratkaiseva tekijä silloin vaikka tiukat oli pelit silloinkin. Tänään pelasin varmaan kesän parasta peliä ja mulle kehittyi 1h pelissä selvä henkinen yliote. Virheet vähenivät vaan mitä pidemmälle peli eteni & ote oli rento siitä huolimatta vaikka edellisellä kerralla taas minä vuorostani hävisin.

Ennen Juhannusta ei enää kyllä sulista pelata.. hyvät hiet sai kyl taas tänään ! =) Pelailtiin vielä n.20 minsaa pelin päätteeksi huvikseen. Huomenna jos vähän puntteja ja perjantaina kans ja illalla sitten Juhannuksen viettoon yhteen lähikaupunkiin jonne odotetaan saapuvan paljon porukkaa yhteen paikkaan bilettämään ! :)


Jalkapalloblogi !

On ajankohtainen tänään kuten mulle olisi lähes joka päivä muutenkin ! =) Tänään Suomi kohtaa kovan Ruotsin EM-karsintaottelussa & Suomella ei ole kuin parannettavaa edellisestä umpisurkeasta San Marino-pelistä ! Vaikka Suomi häviäisi maalilla tai kahdella niin silti todennäköisesti tämä peli on jo askel eteenpäin uuden valmentajan komennossa !? Suomella ei ole kauheasti hävittävää, Ruotsilla taas on joten siinä mielessä Suomi voi lähteä peliin aika vapautunein mielin. Kuten niin usein Suomi pelaa hyvin juuri kovempia maita vastaan kun siltä ei juuri mitään odoteta.. toivottavasti näin myös tänään !? :) Yksittäisessä pelissä on aina kaikki mahdollista jos saa vaan hyvän hengen päälle ! Siis hyvä Suomi, hakkaa päälle !!! Tänään kannustetaan Suomi taas kovaan suoritukseen kuten MM-lätkässäkin !

Pelasin tässä yksi päivä kummipojan kanssa jalista & kokeilin siinä samalla pitkästä aikaa kunnolla-pomputteluakin ! Onhan tässä aina näissä yhteyksissä vähän aiemminkin pomputeltu mutten ole kokeillut kunnolla että kuinka paljon saisin !? No en kyllä tälläkään kertaa päässyt koklaamaan mutta.. noh tällä kertaa aloin pomputtelemaan jalkaterillä vuorotellen ja pääsin hyvään rytmiin kun keskityin & 190 kohdilla kummipoika tuli häiriköimään niin että jouduin lopettamaan ! :/ Mutta kyllä fiilis oli sellainen että muutama satanen olisi hyvinkin voinut kyllä menä !? :) Ei se tuntuma mihinkään katoa kun on sen joskus oppinut & aika ajoin sitä vähän yllä pitänyt ! =) Terveisin nimimerkki 15-kesäisenä yli 3000 pomputtanut.