Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2011.
Edellinen

Nyt (kummi)poika saunoo ! =D

Kummipoika oli hoidossa vanhempien luona joten piti käydä taas kerran vähän leikkimässä ! :) Heillä oli myös saunapäivä. Mä sain luvan mennä ensimmäiseksi, mutta kun aloin riisumaan vaatteitani niin alkoi kummipoikakin & halusi saunaan nimenomaan minun kanssani ! =D No mikäs siinä. Rohkea epeli, eihän me ennen olla saunassa yhdessä käytykään vaikka hyviä kavereita ollaan oltukin heti hänen syntymästään lähtien :)

Ai tämmöstäkö se isänä oleminen olisi vai ? :D Mun piti vielä pestä hänen hampaansa, leikkasin hampurilaisestani hänelle siivuja kun hänellä oli vähän eri ruoka itsellään. Pelattiin tietty vähän vielä tietokoneella, leikittiin, palloiltiin jne. Vielä mun olisi pitänyt jäädä sinne yöksikin.. mutta kun sanoin että tuun huomenna taas kyllä käymään niin ei ollut kummipoika enää surullinen vaikka äsken lähdinkin :)


"Selvästi isänsä poika" ! :D

Joo äiti oli tosiaan eilen pitkästä aikaa käymässä. Itse toki vierailen heillä paljon usemmin. Ja hyvä että oli eilen, kun tehtiin kunnon kesäsiivous tosiaan ! Itse olen niin pirun laiska välillä noiden siivoamisien suhteen.. mutta en eilen sillä kun puuskan aina saan olen kyllä tehokas !

Noh näytin sitten keittiön siivouksen yhteydessä kaappiin joka on pyhitetty lisäravinteille. Siihen äiti tokaisi tuon blogin otsikon ! =D Joo onhan siellä monenlaista purkkia ja vitamiinia hyllyillä.. :p Niin isäni oli seiväshyppääjä ja hän oli kuulemma käyttänyt melko paljon siihen aikaan vielä melko harvinaisiakin lisäravinteita jo !

Niin pidän isääni kuitenkin vähän sankarina sillä olenhan välillä pelottavankin paljon hänenkaltainen.. siitä en niin tiedä mutta isäni oli melkoinen naistenmies tai ainakin sen käsityksen hänestä lapsena sain & niinhän se taisi ollakin !? Vaikka isäni onkin aikoinaan hylännyt minut avioeron myötä & on kovin etäinen hahmo ja pidän isäpuoltani enemmän isänäni, minulla on kuitenkin ne geenit sieltä isäni puolelta ! Sitä ei pidä koskaan unohtaa. Pidän hänelle kuitenkin aina peukkua vaikka etäisyys jatkuisikin aina hautaan asti sillä muuten en olisi tässä.


Täällä palaa !

Poimittu keskisuomalaisen nettisivuilta :
(Päivitetty 01:37) Lisää aiheesta
Lassila&Tikanojan halli paloi Äänekoskella 0:41
Keski-Suomen pelastuslaitos tiedottaa Äänekosken alueen asukkaille: Äänekoskella Teollisuuskadulla palaa teollisuushalli, josta aiheutuu runsasta savua. Karhulähteen ja Markkamäen ja Likolahden alueen asukkaita kehotetaan pysymään sisällä ja sulkemaan ilmanvaihto.

Hyvä että kaveri soitti kun enhän mä kuullut ja tajunnut mitään vaikka asunkin täällä Karhunlähteellä :/


Kesäsiivous..

Äiti läks vasta noin tunti sitten 6,5 h siivoussession jälkeen ! =D Itsehän tietty aloitin jo aiemmin ja jatkoin sitten äipän kanssa. Kaksi koneellista pyykkiä tuli pestyä heti pesukoneen korjaamisen tai oikeastaan putsaamisen jälkeen kun viimeksi tuli pahanhajuista pyykkiä.. nyt oli taas raikasta :) Imurointi, ensin matot sitten lattiat & pelkällä putkella johtoviidakot, listat & kaikki kolot, lattian peseminen, pölyjen & tekniikan välineiden pyyhkiminen, Wc:n siivous, wc:n lavuaarin korjaus joka korjautui parhaiten putkiaineella kun ei oikein lavuaari vetänyt aikaisemmin ilmeisesti mönjän takia.. ja roskien vieminen olivat ainakin ohjelmassa jaetulla työlistalla ! Jäi mulle tosin muutama kasa paperin selvitystä tänne vielä itselle läpikäytäväksi..

Siskopuoli & sen mieskin tulivat välillä käymään vähän jelppaamassa tekniikan kanssa. Alkaapi olla aika siistin näköistä täällä taas vaihteeksi :) Putkimiehen joutuu kyllä vielä soittamaan kun tuo lavuaariosaston ruuvi ja tiiviste eivät ole enää parasta A-luokkaa, mutta se välttää toistaiseksi nyt kuitenkin jo paremmin ainakin kuin ennen tätä iltaa. Ei enää pahemmin vuoda ja imee jo vedetkin suhteellisen nopeasti edes. Enää ei tartte ainakaan ilmoittaa mua "kaamein kämppä-ohjelmaan" vaikka siskopuoli ois kuulemma varmaan pian mut sinne jo ilmoittanutkin et saisin siinä samalla vähän julkisuuttakin ! ;D


Vakiovuoro vs. pikavuoro

Eilen tullessani kyläilemästä olisin voinut lähteä jo nopeammalla pikavuorolla pois, mutta olikin melkein kaikin tavoin parempi jäädä vain odottelemaan vakiovuoroa joka voittikin pikavuoron ainakin tällä kerralla lähes 6-0 ! Jäin kiertelemään itselleni melko vierasta kylää kun mihinkään kiirekään mulla ei nyt näin kauniissa kesäsäässä ollut. Kävin useassa kaupassa & tottakai piti käydä tsekkaamassa paikallinen luontaistuotekauppakin. Sieltä löytykin tuote mitä en ollut ennen nähnytkään ja kun oli niin hieno ilmakin, oli viileä juoma paikallaankin ! =) Ostin janojuomaksi lähes kalorittoman fitness drinkin nimeltään "Fat Burner" joka on vitaminoitu vihreän teen makuinen rasvanpolttojuoma jossa on L-karnitiinia. IHan hyvä makukin oli ! =)

Aikani kierreltyä, oli vielä n. tunti aikaa ja menin paikalliseen matkahuoltoon, pyysin lupaa ja iskin tietokoneen johdon seinään ja olin aikani kuluksi sitten vielä Facebookissa vajaan tunnin. Kotona en sitä kuitenkaan niin kovin paljoa aina käytä. Nyt sattui vaan olemaan hyvä hetki katsoa mitä kavereillekin kuului !? Bussin saavuttua oli hauskaa kun se kiersi sitten kaikki pikkukylät sillä tiesin että matkan varrella ohitimme myös oman äitini lapsuuden maisemat :) Muutenkin oli hauska katsella maisemia ja pieniä koululaisia jotka matkan varrella jäivät pois omiin pikku kyliinsä.

Hieno homma oli myös se että vielä Äänekoskellakin bussin reitti oli aivan erilainen kuin pikavuoroilla yleensä sillä täälläkin se kiersi ensin vähän syrjemmältä ennenkuin saapui bussiasemalle. Minä tosin jäin pois vähän aiemmin jo liikuntapuiston viereen sillä en kuitenkaan asu aivan keskustassa missä tietenkin se bussiasemakin on. Ei tarvinut näin sitten kävellä kuin aivan lyhyt matka tavaroiden kanssa & tällä kertaa en niin kaivannutkaan hyötyliikuntaa sillä jalkapohjat olivat melko kipeät sulkapallon pelaamisesta ! =D Niin ja sitten tietysti säästin vielä muutaman euron kun en mennyt sillä pikavuorolla :)


Facebook-juhlaviikko ! =D

Niin sain ton 100 kaverin rajan rikki Facebookissa tällä viikolla, JEE ! =D Joo edelleenkään en ole julkkiksia kaveriksi pyytänyt kuten joillakin ystävillänikin on tapana.. tai no on mulla tavallaan 1 julkkis & 1 julkkiksen naisystävä kaverina. Se julkkiskaan ei ole hirveän tunnettu muuten kuin erotiikan piirissä luulisin.. ja olen hänet tavannut ja jotain jutellutkin & kun hän on vielä oikein hyvännäköinenkin niin hänet kyl kaveriksi halusinkin sitten ! =) Ja sitten toi julkkiksen naisystävä on tunnetun bodarin vaimokin peräti vissiin joka on kaverina ihan lisäravinnetilausten takia ! =)

Noh mutta kun en ole vielä kovin kauaa Facebookia käyttänyt, niin saattaahan sitä joskus innostua yrittämään saada julkkiksiakin kaveriksi, eihän sitä koskaan tiedä !? Niin ja on mulla täältä Cityn kautta tutuksi tulleita ystäviäkin sentään nyt nopean muistelun jälkeen vissiin 4 Facebookissa !? :) Joo, tämä on nyt tätä nykypäivää ! Pääosin nuo kaverit ovat Facebookissa pitkän linjan tuttuja, sukulaisia, vanhoja kaverilöytöjä tai nykyään läheisiä kavereita, mutta kyllä nykyisin jos kohtaan kiinnostavia ihmisiä missä milloinkin niin ei tule välttämättä ensimmäisenä enää mieleen heittää tai kysyä puhelinnumeroa tai tarjota käyntikorttia vaan kysyä että onko hän Facebookissa !? =)Aloitin tänään säännöllisen sulkapallon peluun !  1

Näin kesän kynnyksellä aloitan yleensä tenniskauden(joka sekin varmaan alkaa tässä lähiaikoina), mutta tällä kertaa aloitinkin yllättäen toisen kaverin kanssa sulkapallon pelaamisen ! Eikä mitään pihapeliä vaan kunnolla hallissa ! Siinä onkin suuri ero pelattavuudessa että onko tuuli pelissä mukana vai ei !? =D Viimeksi oikein säännöllisesti tuli pelattua joskus 90-luvulla. Joka kesä yleensä ainakin jonkin verran pihapelinä sitä on tullut harrastettua & hallissa silloin tällöin 2000-luvulla, mutta välillä ollut vuosiakin taukoa & sitten taas muutaman kerran. Kaiken kaikkiaan aika harvoin 2000-luvulla hallissa juu. Mutta aika hyvä tuntuma siihen heti oli kun on joskus kuitenkin melko paljonkin pelannut.

Pelasin muistaakseni joskus vuosi sitten ekan kerran tämän kaverini kanssa, mutta silloin oli kyseessä nelinpeli peurungassa. Havaitsin hänet siinä hyvin tasaväkiseksi vastustajaksi joten nyt hänen aloitteestaan alettiin sitten pelaamaan. Hänellä on myös sellainen porkkana pelissä että on lyönyt vetoa jonkun kaverinsa kanssa kumpi laihduttaa enemmän tietyssä ajassa ja tässä lajissahan joutuu aika koville ja rasvakin palaa.. kaveri on kuitenkin urheillut joskus aika paljonkin kuten jääkiekkoa & jalkapalloa ja monia muitakin lajeja, joten näin voittamisesta tykkäävänä hirvitti hieman että joutuukohan sitä maistamaan heti tappion karvasta kalkkia.. :p

Noh tasaistahan se oli, mutta voitin kuitenkin erin 3-1. Ehkä se ratkaisevien pisteiden kohdalla ottamani yksi vaihe lisää peliin oli se ratkaisevin tekijä !? Muistan ennenkin eri vastustajan kanssa että juuri tämä entistä aggressiivisempi liikkuva pelityylini ratkaisi yleensä muuten tasaiset pelit ! En ole mikään pikajuoksija, mutta näissä mailapeleissä(tennis, sulkapallo & pingis) joita olen pelannut kaikkia aika paljon olen melko nopea tai nimenomaan liikkuva. Ja ehkä se tärkein tekijä on ne toistot ja jotenkin tiettyihin kuvioihin on aika automaatiot päässä jo valmiina.

Kaveri kuten en minäkään ole aivan huippukunnossa, mutta kyllä hän väsähti paljon pahemmin aina pitkien pallojen jälkeen. Odotan innolla jo seuraavaa kertaa ! Kun kaverin kunto vähän paranee pelaamisen myötä, saan varmasti entistäkin paremman vastustuksen ! Eihän se kivaa olisi jos tietäisi aina voittavansa kuten usein tossa tenniksessä on meinannut vähän olla eri kaverin kanssa.. :p Mutta hyvin saa kyllä pelata sillä mähän en kovin helpolla urheilussa tykkää kyllä hävitä ! =D Oma peli ja kaverin peli tulee tässä toistojen myötä huomattavasti paranemaan ja kunto sitä myötä myös.. tiukkoja pelejä siis odotellessa, on se sulkapallokin vaan aikas mukava peli :)


Huikeaa Suomi huikeaa !!!

Eilen koko Suomi sai olla yhtä ja ylpeä siniristilipustamme kun jellonat hoitivat homman kotiin loppuun asti parantaen vain tahtia kohti viimeistä kliimaksia.. aivan huikea joukkue, niin hyvin oli joukkue hitsautunut yhteen ja mikä parasta usko ei loppunut koskaan kesken, päinvastoin ! Moisesta itseluottamuksesta emme olekaan turhan usein saaneet nauttia. Jos tämä nyt vaikuttaisi koko kansakuntaamme ja muissakin asioissa kuin urheilussa niin hyvä vaan !

Mutta nyt juhlitaan ! Urheilu on parhaimmillaan juuri tätä suurta yhtenäisyyden tunnetta. Oli ilo seurata eilen Suomen pelaajien juhlia ! Niin rennon letkeätä tunnelmaa oli pukukopissa että hyvälle mielellehän siinä itsekin tuli :) Eikä moralisoida nyt ollenkaan vaikka näyttivät siellä kaljanjuonnin mallia.. mitäs toimittajat tunkivat sinne.. :P He ovat ansainneet sen kovasta ja hienosta työstään ! Kiitos leijonat, tämä oli ihanan ikimuistoinen turnaus ! =)


On todella jännä nähdä.. !?  1

..miten nykyisen joka vuoden tuplajännityksen kanssa käy tänä vuonna ? Saattaa olla että Suomelle ei vähään aikaan enää näin jänniä aikoja tulekaan jääkiekon MM-kisojen ja Euroviisujen aikaan !? Suomen lätkäjoukkue on näyttänyt harvinaisen kovaa henkistä kanttia nousemalla kerta toisensa jälkeen tappioasemasta voittoon & ne rankkarit ovat olleet aivan jäätäviä !

Ennen Euroviisuja en osannut odottaa Suomelta yhtään mitään niissä skaboissa, mutta esityksen nähtyäni ja yleisön pauhatessa suosiotaan & Saksan ja Ruotsin lehtien hehkuttaessa Suomen biisiä, olin aika ällikällä päähän lyöty. Hyvä niin, onhan tuossa pojassa jotain vähän samaa kun viimeksi Norjan viulunvinguttajan voittaessa. Tosin vähän rauhallisempi versio siitä..

Niimpä näiden signaalien myötä voi odottaa melko hyvää menestystä Suomelle. Hyvä myös että melkein kaikki muut pohjoismaat pääsivät myös finaaliin niin tietty pistesaldo on taattu ! =D En jaksa nyt ihan voittoon asti sentään uskoa, mutta varovaisesti arvioiden 10 sakkiin on ainakin taatusti hyvät saumat !

Kiitos Venäjälle, Kanada ei tullut Suomea vastaan. Nyt kiitetään Venäjää sitten pudottamalla ne jatkosta ! =D Ja sitten upea finaali Suomi-Ruotsi ! Suomen henkinen kantti on ollut niin poikkeuksellisen hyvä, että tänä vuonna en ihmettele vaikka juhlittaisiin toisen kerran MM-kultaa.. ! Olkaa venäläiset vaan ylimielisiä, kiitos ja näkemiin ! =D Kaksi kovaa peliä on suuri mahdollisuus Suomelle, aletaan jännittämään ! :)

Edellinen