Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2010.

Juhannus !

Juhannusta ennen tuli rasitusvamma enkä kärsinyt pariin päivään astua juuri ollenkaan. Yhdistelmä fillarilla ajo töihin, seisomatyö hyvin pitkälti & puntit silloin tällöin olivat näköjään liikaa jalalle tässä vaiheessa. Jussina pystyi jo vähän paremmin toimimaan, mut on se vieläkin aina välillä vähän rasittuneen tuntuinen tuo oikea jalka.

No senkin vuoksi meinasin jättää Juhannuksen juhlimiset aivan minimiin. Ajattelin ottaa vain yhden lonkeron joka viime kerralta oli sattunut jäämään jääkaappiin kunnes.. yksi melko tuore kaveri soitti ja pyysi käymään.. noh senhän arvasi että voihan tässä "joutua" juomaankin.. Ja niinhän siinä sitten kävikin. Mentiin vielä toiseen kämppään ja tuli vähän uusiakin kavereita sitä myötä & kaljaa tuli koko ajan etehen ! =D

No siitä sitten vielä baariin pienellä porukalla ja siellä sitten tuli vielä kitattua hiukkasen lisää.. näin iloisesti meni siis tämä Juhannus :) Aina ei kannatakaan suunnitella mitään tai ainakaan lyödä suunnitelmia tai tässä tapauksessa suunnittelemattomia lukkoon, kun voi tulla aina odottamattomia yllätyksiä ! Oli jo tuo viikon päästä oleva Tuska tuolloin mielessä et siinä on se mun Juhannus sitten, mutta tulipahan jo vähän harjoiteltua etukäteen ! =)
Perjantai meni vaateostosten&livemusiikin parissa!

Juu aloitin musiikkikesän itselleni vähän vieraamman musiikin parissa, mutta kun kerran oli paikkakunnalla noi kanavamusiikkijuhlat(virallisesti Channel Rock 10 Music Festival) niin mikäs siinä kun liputkaan eivät maltaita maksaneet & kun Kirsi Rannon ulkonäkökin on sattunut mua aina viehättämään.. Noh menettelihän tuokin musa pienessä sievässä, työkaverikin ja jokunen kaverikin muistaakseni tuli tavattua.. joo Äänekosken oma likka Anita Hirvonen oli myös esiintymässä. Olin aina tiennyt että hän laulaa, mutten muista juurikaan koskaan häntä kuulleen, joten nyt sekin tuli sitten todettua että millaista se on.. torvi oli aika suuressa roolissa hänen bändissään. Niin ennen esiintymistään hän käppäili siellä yleisön joukossa joten kävin kättelemässä ja muutaman sanankin vaihtamassa & Kirsi Rannon nimmaritkin vielä sain.

Niin ja ennen musiikkia kävin ensi kertaa tokmannissa nyt myös vähän vaateostoksillakin ja heti löysin mitä tarvitsinkin eli siniset stretch-farkut, potentiaalisen Tuskassa pidetyn t-paidan sekä tietty boxerit hauskalla värillä :P

Kirjoittaessani soi Taustalla soi: Eppu Normaali - Onko vielä pitkä matka jonnekin-Live

Kommentoi kirjoitusta