Kesäkuussa tapahtuu..

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.
EdellinenIhmeellisistä ihmisistä

Luin juuri artikkelin missä positiiviset ihmiset olivat katoava luonnonvara. Niin kai useat positiivisetkin ihmiset muuttuvat negatiiviseksi negatiivisessä ympäristössä. Näinhän se menee. Tämä blogimaailmakin on monille antipatian purkautumispaikka, ei siis kovin kehittävää lukemista muille. Siis positiivisuutta ja suvaitsevaisuutta kehiin rakkaat lapset ja ihmeiset ja elkää tehkä kiroitusvirheitä tai taputan teitä päähän ! =D (ja tämän oli tarkoitus olla sitten vitsi) Jatkakaa, nyt on lauantai.. =)Samanlaiset uudet stereot kiitos !

Joku on joskus sanonut että mulla on joskus innoissani paha tapa vahingossa hajottaa tavaroita. No joskus tietenkin sattuu ja tapahtuu, mutta tällä kertaa en kyllä tunnusta. Nimittäin sain uunituoreet stereot hajotettua kahdessa viikossa =p Heikkoa tekoa nää uudet laitteet sanon kyllä ma. Onneksi oli puolen vuoden takuu. Kävin siis noutamassa uuden samanlaisen tänään tilalle. Annoin sen olla jonkin aikaa hieman puolikuntoisena kunnes cd-soitinkin lakkasi yhteistyön. Kasettidekki hajosi ensin eikä mennyt enää kiinni-asentoon ja cd:n näyttö on siihen yhteydessä joten siksi varmaan cd:t lopulta lakkasivat pyörimästä. Nyt en kiireessäkään aio kyllä rämpytellä kasettidekkiä tai cd-soitinta vaan aion pitää sitä kuten hentoa naista eli kuin kukkaa kämmenellä.. =)

Tänään vietettiin Äänekoskella myös yhden opetusalan 40-vuotisjuhlia. Sitten kuulin tässä äskettäin yhdeltä messukaverilta et hei tuo big brotherista tuttu aikuisviihteen myyntityttö olisi parikin kertaa nähty messuilla näytteilleasettajan puolella. Hmm mulla ei ole valitettavasti kyllä valokuvamuisti enkä välttämättä ole ollut täysin selvinpäin eli ei ole jäänyt erikseen messuilta kyllä muistiin. Mut ehkä jatkossa nämä tv:stä tutut kyllä huomaa ja tunnistaa paremmin =D En lopeta vielä koska big brotheriin ei saa lopettaa. Tää on saletti pakkomielle ettei niin saa tehdä =D Eikös ole ollutkin lämmin päivä ja kuulemma pari päivää vielä olisi !? Kesän viimeiset rippeet taitavat olla juuri nyt kunnes alkaa viiletä.


I love darkness  1

Tänään tuli satsattua pelimerkkejä Italian liigaan. Saas nähdä miten äijän käy ? Tuleeko + vai - voittoinen tili ? Kiva kun urheilukanava näyttää taas yhden matsin ja reilussa 10 minuutissa tullut jo 2 maalia. Tähän tasapeliherkkään matsiin tyrkkäsinkin ristin joten nämä 1-1 lukemat sopisivatkin siinä mielessä vallan mainiosti lopputulokseksi vaikka lisää maalejakin mielelläni näkisin.

Kyllä tämä syksyn aika on varsin nautittavaa. Ilma on raikas happea haukatessa ja hämärässä tuntee yhteenkuuluvuutta pimeän kanssa. Viikonlopusta alkaen illat pimenevät entistäkin nopeammin kun kelloja siirretään. Joo pimeä kausi on alkanut ja aluksi se onkin ihan jees. Mutta pidemmällä aikavälillä se ei ehkä ihan kaikille sovi niin hyvin, ainakaan masentumisherkille. Positiivisesti ajatellen nyt voi kuunnella synkkää musiikkiakin ilman uskottavuusongelmia. Suomalainen mielenlaatu on oppinut kaipaamaankin aina tätä pimeää aikaa. Kuitenkin valohoito voi olla varsin kova sana toisille näin pitkän pimeän ajanjakson aikana. Muuten eikun nautitaan tästä pimeästä jaksosta ja hyvin jaksetaan.. =)


Laiska sunnuntai

Olipa laiska sunnuntai, televisiota lähinnä vain tullut tuijoteltua ja puhelimella vaihteeksi tekstailtua tai no olinhan mä aamupäivällä lenkillä mutta kuiteskin. Pari futismatsia tuli urheilukanavalta katsottua, nyt katotaan kuka tippuu big brotherista ja hyvää musiikkiakin on vielä luvassa. No tälläinen rentoutumispäivä esim. ilman cityn keskusteluja(jotka ovatkin todella raskaita) =D tekeekin todella hyvää aina välillä ;)


Ihmistyyppipohdintaa

Mä olen luonteeltani enemmän kokemusten kerääjä kuin parisuhde-eläjä. Tykkään siitä että mulla on oma rauha ja määräysvalta eli olen liiankin tottunut vapauden tunteeseen jossa toinen ihminen ei ahdista. Suhteet naisiinkin ovat loppuneet aina yleensä melko luontevasti, ne menevät vain ohi kun aika on täysi. Niimpä ystävyyssuhteet ja seikkailusuhteet ovatkin mulle se luontevin tapa hoitaa ihmiselle kuitenkin tärkeitä ihmissuhteita. Ne tuntuvat sopivan vapailta vapaalle mielelle. Ehkä olen hieman kyyninen ja ihmistyyppinä liian itsenäinen perhe-elämää ajatellen. Mutta koska ihminen jatkuvasti kehittyy ja kaipaa myös aika ajoin elämäänsä muutosta, voi olla että kun aika on täysi minunkin kohdallani olen valmis ottamaan enemmän vastuuta ja sitoutumaankin johonkin sopivaan ihmiseen. Mutta tähän voi mennä vielä aikaa.


Kerrankin järkeä päässä

Nukuin melkein kellon ympäri viime yönä. Nyt pitäisi olla pirteä ja varsin teräväselkoinen ajattelu tälle päivälle. Hmm mitäköhän kivaa sitä sitten keksisi hyödyntääkseen noita taitoja ? Sitähän sanotaan että jättämällä unet kokonaan väliin, tila on sama kuin hieman humalassa. Ja jos yrittää pienillä unilla tulla jatkuvasti toimeen, ei ajattelu voi olla lähellekään optimaalisen kirkasta. Kyllä sen itsekin huomaa miten takkuista voi väsyneenä olla. Taidan aloittaa päivän venyttelyllä ja lenkillä. Katotaas miten virkistävä olo niiden jälkeen on näin hienona syysaamuna !?

Edellinen